Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

Já myslím, že po těch Zlatých glóbech je jasný, že ho dostane, moc v to doufám, protže to co předvedl za výkon v Temným rytířovi je fakt fenomenální! Je tam úžasnej a fascinující! *1* *14*
  • simpsons13

soundtrack Dark knight

nevýte kde si mužu stahnout soundtrack k filmu dark knigh ? *7*
    • Re: soundtrack Dark knight

ja sem si ho stahla na google ale nevim uz kde ale jsou tam jenom 30 vterinovy pisnicky jinde sem to nenasla *4*
  • -m.a.t.l.a-

narozeniny

Já se též přidávám.. Všechno nejlepší..:'o(
  • rebus

Ach bože proč??!

Opravdu mě to štve !!! Proč musel umřít zrovna on?? Dyť měl teprv všcko před sebou:((((
    • lina25

Re: Ach bože proč??!

Takových lidí je co mají vše před sebou, a zemřou. Třeba když zemře miminko po porodu, co v životě zažije? Ani nedostane šanci. Nebo když někdo umírá na rakovinu, a ví že už prostě není šance, jen čeká až bude konec a je mu třeba sotva 30? Všichni jsme ho měli rádi, ale donekonečna to řešit je podle mě bezpředmětný.... A zítra tu nemusí být nikdo z nás. Podle mě na otázku proč zrovna on, je celkem jednoduchá odpověď. Protože se tak prostě stalo.
  • petrahladilova

pojídač...

tak to se těším už aby to bylo.Sice jsem to vifěla několikrát ale je to tak krásnej dilm,že se bufu fívat zas.Tak pa a mějte se HEATHLEDGEROVSKY.... *3*
    • aliss67

Re: pojídač...

mne sa to tak páči,ked píšeš HEATH LEDGEROVSKÝ... *4*
    • petrahladilova

Re: pojídač...

sory za ty chyby ale měla jsem přehozený klavesy na klávesnici.Tam kde je f má být d a obráceně...
  • heatcliff

Romantické...

Na Novinkách.cz je článek o filmových tipech pro dva na valentýna, a jedním z tipů je i Zkrocená hora,-) *3* Je tam i anketa, který z filmů je nejromantičtější, tak jí kdyžtak dejte hlas *3*
    • stankova.lidka

Re: Romantické...

Jeden hlas pro Zkrocenou horu.... *4*
    • heatcliff

Re: Romantické...

http://www.novinky.cz/valentyn/1915 00-filmove-tipy-pro-romanticky-vece r-o-samote-i-ve-dvou.html
      • Re: Re: Romantické...

Já jsem dala také, ale moc jich tam bohužel není.
  • mileyxd

Je to on nebo ne?

Čaute lidi....chci se zeptat těch kteří už viděli Imaginárium....tak teď si nezvpomínám když ke konci je tam Heathova postava oběšena tak to hraje on a nebo ne?..sry ze se na to ptam jenze si to nedokazu ted vybavit presne jestli je to on a nebo nekdo z tech hercu kteri ho pak hraji......diky za odpoved
    • heatcliff

Re: Je to on nebo ne?

Ten koho oběsí, to je Colin Farrell, třetí herec, který dohrál Heathovu roli.
      • Re: Re: Je to on nebo ne?

Herci Johnny Depp,Jude Law,a Colin Farell se po dotočení Imaginária vzdali svých honorářů ve prospěch Heathovy dcerušky.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Je to on nebo ne?

Jojo, je to krásné gesto, Heath by si toho určitě moc vážil. *9*
  • Heath Ledger dead

Akorát čumím na cnn a říkaj, že umřel na přdávkováné drog. Nechť je mu země lehká *9*
  • I PŘESTO ŽIJE

On byl prostě úžasnej..a fakt udělal toho hafec hodně...a já si myslim, že ty jeho filmy tu jsou...takže se na něj nezapomene...on bude legenda.. *4*
    • Re: I PŘESTO ŽIJE

Je legenda a legendou zustane!!!legendy totiž nikdy neumiraji!
  • perth

Diskuze

Mám radost, jak dneska ta diskuze "jede" *1* *1* *3* jako kdyby Heath ani neumřel..a o to jde, pro nás stále žije *4*
    • irisbam

Re: Diskuze

přesně tak...pro nás stále žije...a jak si psala o tom, jestli si na něj někdo vzpomene za 10 let...tak já sem si naprosto jistá, že snad všichni fanoušci tady na něj nezapomenou nikdy!!! *4* Stejně jako Ty..já...všichni... myslim, že z nás má radost, kocourek náš *14* *4* *9*
      • Re: Re: Diskuze

Souhlas. Kdo z herců se i po smrti drží na druhém místě? A to není jen chvilkové vzplanutí protože už se takhle drží pěkně dlouho *3* Prostě Heath forever
    • a.n.c.a.

tjn ja mam taky radost......když jsem se dívala na jiný diskuse o hercích tak jsem nenasla nikoho kdo by mel nad 2411 jako ma tady Heath *1* *4*
    • heatcliff

To jsem si říkal,jen tak dál!Heathe,aspon vidíš že jsme s tebou! *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit