Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonish-kaa

narozeniny

Taky se přidávám,Heathe vechno nejlepší a doufám,že to oslavíš tam nahoře *3* *14*
  • heatcliff

...

Je to tak, jeho role se mu dali věřit, což se u některých herců musí vyloučit, protože jim to lčověk prostě nevěří, - Heathovi to člověk věřil jako nic, pro mne to je jakobych se díval na člověka, který hraje svůj životní příběh, at auž to byl Enis, Joker, Dan v Candy, nebo Sonny v Plesu příšer, tyhle role, které jsem vyjmenoval jsou pro mne jeho nejlepší, myslím po hereckém výkonu a ohromení, ale jiné filmy jsou také excelentní, hrál všude dobře. I kdyby hrál tu nejhloupější roli, zahraje to prostě nejlépe, jak umí, a člověk mu to stejně uvěří! A je pravda, že by natočil spousty, spousty vynikajících filmů, které by byly také nadlidskými kousky, tím jsem si jist! Je to taková škoda, no nebudu o tom začínat, protože bych skončil u tisíce vět, a stejně bych nevyslovil vše tak, jak bych chtěl. To se totiž nedá popsat, prostě nedá, - je mi z něj tak krásně, a jsem z něj stále ohromen, byl to podle mého neuvěřitelný herec, a jedním slovem osobnost, je mi líto, co musel v posledních dnech prožít, a jaké problémy měl, že neviděl Matildu, a ani se s ní vlastně nerozloučil, no proboha co na to říct- Heathe jsi tu dál a navždy!
    • Re: heat

Máš to jako já, taky bych chtěla všechno co k Heatovi cítím, jak ho obdivuju a jak se mi jeho filmy líbí napsat a vyslovit, ale těžko hledám slova aby všechno tohle obsáhla. A zůstanou jen věty, který tu sílu nemají a dost dobře to nevystihnou. Jak je možný, že se dá skloubit do jednoho člověka tolik talentu a umu. Uměl hrát, zpívat režírovat, psal poezii, písničky, byl to dobrý člověk, byl hezký.... Slovo "byl" mě ničí, ale nic s tím nenadělám. Před 2 roky byl ještě na světě a blížily se jeho poslední Vánoce. Ještě se každý den
      probouzel a měl plno plánů, sršel velkou energií, kterou prý nabíjel všechny lidi kolem sebe. Určitě na něj budu o Vánocích myslet. A myslím, že nebudu sama...
      • heatcliff

Re: Re: heath vánoce

No já na něj o vánocích budu myslet obzvlášť, a na jeho rodinu, mám s ním prostě zimu, nebo sníh spojený, tím že zemřel v lednu, a já si ho v lednu oblíbil, ...
        • Re: Re: Re: heath vánoce

Já taky leden, sice jsem ho registrovala i dřív, ale po Zkrocené hoře jsem mu úplně propadla. Jenom by mě zajímalo, proč na mě takhle nepůsobil i Jake Gyllenthal, i když tam byl taky svělej. Proč Heat? Jak jsi to měl ty a jak dlouho tě to už drží?
  • heatcliff

Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Jaké bylo když jsi splynul s měsícem.
    Jaké bylo, když jsi opustil zem, a stal se hvězdou, která svítí do každé dlaně, a mává ti do tváří.
    Možná sáhnout k měsíci blíže, a aspoň na malou chvíli cítit tvůj dotek, a tlukot srdce, který zmizel v moři a vlnách modrých oceánů, které pláčí po tvém smíchu.
    Kde jen hledat tvou přítomnost, jednu stopu najít, která mne povede blíže, blíže, blíže k tobě...
    Jsi jako zimní vzduch a zimní můza, našeptáváš svým hlasem do mé mysli, která teskní po tvém životě a tvé osobě.
    Nejde tě nechat odejít, ani vrátit zpět, a na kraji víček budu vždy cítit tvou přítomnost a radost tvé tváře.
    Obloha je teď tvým útočištěm, kde brouzdáš po malých hvězdách, a tiše mluvíš do mých snů, ve kterých s tebou padám na dna lesklých oblaků, a hladím naposledy tvou tvář, vlasy, a slzou svou se s tebou loučím...Jen se dívám, jak tvé světlo splívá s tmou...
    Držet tak ruku tvou, a nechat sé vést...
    Až zavřu oči, a díky spánku se ocitnu v temných tmách, budeš tam snad, snad ty, a tvůj pohled naznačí, že vše je navždy, a že nikam neodcházíš...
    Závírám oči, a ty mi potichu říkáš,
    Vždy tu budu...

Nechal jsem své emoce vládnout mysli, a složil báseň jen pro Heatha, jen pro něj a navždy!
    -:Heathe jsi vším krásným, a pro mne tu zůstáváš dál...
    • Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Nádherný... :) *9*
    • perth

Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Honzo, to jsi napsal krásně! Je vidět, že ti to šlo přímo od srdce..že jsi toho byl plný..
      Dojalo mě to.. *9*
      Ale zároveň jsem ráda, že jsi ve svých dojmech z filmu napsal, že Heathův duch tu bude s námi navždy.. *4*
      • heatcliff

Re: Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

,-) Až film uvidíš, sama si to určitě řekneš, protože on je tam tak krásně energický, je to zvláštní, ale i když to samozřejmě nerad říkám,- rozloučil se skvěle, tak jak si ho bude pamatovat mnoho lidí- Usměvavého, krásného a plného života, aspoň na mne tak působil,-)
        • heatcliff

A děkuji, že se vám ta báseň líbí, hlavně kvůli Heatha, a máš Perth pravdu, byl jsem toho plný, pro mne to je úžasná zpověď, prostřednictvím těch básní,-)
    • petrahladilova

Honzo,bože to je tak krásný.OPravdu nádherný.Rozplakal si mě.Jde vidět že tě Heath opravdu dostal a je pro tebe tvou inspirací a tvou můzou..líp jsi to nemohl napsat k jeho výročí toto je totiž to nejlepší...měj se krásně a dnes na něho opravdu mysli tak jako mi všichni...
  • stankova.lidka

příjemný zítřek s Heathem

Bohužel jsem nemocná a nemám zítra co dělat, tak jsem se rozhodla vynahradit Heathovi neděli kdy jsem se jím nemohla kochat u televize. Zítra od rána budu pouštět jeden Heathův film za druhým a budu si to užívat. Udělám si Den s Heathem :) no už se těším *14*
    • gallacher

Re: příjemný zítřek s Heathem

Tak to se mas, taky bych chtela..
    • emo-anne

Re: příjemný zítřek s Heathem

jůůů tak nezavidím ti tu nemoc ale ten den jo;) užij si to i za mě ;)
  • Příběh rytíře

Tak dívali jste se na Příběh rytíře? Já jo, a byla jsem zase nadšená, i když jsem ho viděla už mockrát. Heath je tam moc pěkný. Už když jsem ho viděla poprvé, se mi moc líbil, to byl ještě naživu. A pak přišla Zkrocená hora a rázem se z něj stal můj miláček č. 1. A tak je to pořád.
    • stankova.lidka

Re: Příběh rytíře

Koukala jsem se i se ségrou. Obě ho tam milujeme a nejen tam *4* A spolužačka během filmu psala, že se taky kouká a líbí se jí to. Byla jsem zase ve svém živlu. *4*
  • No nevim

Nevim jestli předávkování ale jo, prý zemřel. :(
  • Konečně

Tak aspoň je o jednoho herce míň!! *9* *4* *14*
    • Re: Konečně

asi ti hodně dobře hráblo krávo vis jak se musi citit jeho rodina. a proc sem vubec lezeš kdyš ti to dělá takoví dobře že už tady není!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* ZABÍT TĚ!!!!!!!!!!!

tak tady stačí dvě slova..vymaštěnej debil bez mozku..to sice nejsou dvě slova, ale vystihuje tě to..

hráblo ti nebo co???.....tohle fakt nemužeš myslet vážně.....to měl bejt jako pokus o vtip???*7* si fakt ubohá, napsat něco takovýho.......................... ................................... ................................... ...................

To je jenom blbá provokace,že jo?Tohle přece nemůžeš myslet vážně....

ty si dobry idiot! ako mozes nieco take napisat...nemas ani rozum! :(

No, a o jedneho debila naviac.
      • Re: Re: Konečně

vystihnuto úplně přesně...o debila více..fakt nechápu jak to někdo může napsat
  • flondynka

Heath

Byl skvělej,nezasloužil si to *9* Ale bude tu s námi navždy společně s filmy.Bude legendou.Včera jsem se dívala na tu Zkrocenou horu,viděla jsem to poprví a fakt pěknej film,ale taky i smutnej,ale líbil se mi. *4* Zejtra se těšim na 1o důvodů proč tě nenávidím. *3*
  • b.e.t.u.l.i

:(

preju taky vsechno nejlepsi jen je mi strasne lito ze ho nedali na tu titulni stranu jako ze ma narozeniny *9*
  • emo-anne

pisnickaa

http://www.youtube.com/watch?v=wu2- qbIaly8 doufám ze to pojede...a kdyby to nejelo tak si na youtube.com zadejte original heath ledger song a vyhledá se vám to:) a je to to nejhezci co jsem kdy slysela:) a vzdycky me to rozbreci:(
    • a.n.c.a.

Re: pisnickaa

a to je nejaka jeho pisnicka???
      • Re: Re: pisnickaa

tu písničku Heath 100% nezpívá...kdyžtak se podívej na jiné videa od toho, kdo tam to video vložil, a zjistíš, že má stejný hlas jak na tomhle....takže kdyby to byla opravdu Heathova písnička, tak by to ten uživatel napsal u všech videí, ne jenom u tohohle...tuhle písničku pro něho složil on....
      • emo-anne

Re: Re: pisnickaa

jj zpivá to on:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit