Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

Heatheček...

Ahoj všichni,Mě se teda o Heathovy nezdá-bohužel.Ale to neznamená že ho nemiluju to právě naopak já ho taky moc MILUJU *14* .Jen sem neměla tu čest *9* .Vy tady o něm tak krásně píšete a za to vám děkuju,on si to zaslouží.A Heatha nemiluju jen proto,že byl a je krásnej ale i proto jakej byl člověk-rd se smál,dokázal být šťastnej a moc hezky mluvil o své rodině,a toho si cením boť mám taky rodinu a jsou pro mě to nejdůležitější.A pro Heathe taky jistě byly.
    I já věřím,že někde žije a je mu tam moc krásně a ví o nás tam.Vlastně se těším až přijde jednou můj čas,že ho tam uvidím.Ale do té doby-budu na něho moc myslet i když víc už to asi nejde,myslím na něj neustále.A budu ho moc MILOVAT tak jak si to Heath zaslouží...
    Chybíš tady Heathy Ledgere..Milujeme tě a nikdy na tebe nezapomeneme...
    Navždy jsi v našich srdcích *3* *14*
    • zdenule119

Re: Heatheček...

jo přesně...já ho taky miluju za to jakej byl člowěk...a až taky přijde můj čas,tak se budu těšit až ho tam potkám...miluju ho moc a nawždy...zůstane tady snámi nawždycky a aspoň jěho duch nás bude ochraňowat a přinášet aspoň kousek radosti... *4*
  • Vzpomínám!

Dnes jsou to právě dva roky, kdy nás opustil tento talentovaný herec, určitě i mý člověk a skvělý tatínek. Vzpomínejte. Já určitě budu, už proto, že večer poběžím na jeho poslední film do kina.Takže Heatcliffe, určitě jsi tenhle film popsal skvěle, ale já si tvé dojmy přečtu, až ho sama uvidím. Ať se mám na co těšit. *4*
  • zemřel nám náš miláček

Ahoj,zdravím všechny fanynky tohoto úžasného herce.Je to asi 10 minut co jsem si přečetla, že se předávkoval léky na spaní a zemřel. Je ho veliká škoda. Takže milé fanynky plačte.....já plakala
  • ...

Nerekl bych, ze Phenom je podstatne horsi nez quad, hlavne pro praci s videi, alespon nova revize B3 ma solidni potencial. Outsider je to kapitalem AMD, ale ver, ze zacne vystrkovat zase ruzky. Je to blbe polemizace, ale uz B3 revize ukazuje vykonovy posun dopredu na takt /a neni to vyssim NB, to ma jen 9850/. 45nm tu bude u AMD za chvilku, vykon bude pak uz velmi solidni, zvlast pro vyuziti 4-jader v praxi. Ano spotreba je vyssi, ale na 65nm nativni 4-jadro je to nizka spotreba. Pokud si myslis, ze Nehalem bude mit spotrebu aka Core Quad, tak se seredne domnivas. Ta spotreba bude vyssi, coz mozna vyvola u fandu Intelu nevole, ale je to zucela pochopitelne diky slozitosti chipu a integraci radice apod-naroste celkova plocha. A nevime jaka uskali muzou prijit s Nehalemem, pro Intel je to nova zkusenost, nemusi mit take tak vysoky potencial jako Core Quad, muze mit take chybu v chipu. Deneb tu bude driv jak Nehalem, takze Nehalem by mel byt zase o krucek lepsi. Jenze jeste v nasledujicim roce AMD znovu uvede novy CPU a to stejne v 2010.A v roce 2010 prijde mozna novy "K8" pro AMD Buldozzer, o kterem se uz ted mluvi v superlativech. Existuje uz nyni, ale stale se na nem pracuje a ladi. *3*
    • Re: ...

ahojte. zda sa mi, ze sa nam sem nasackovali nejaki uboziaci, ktori sa snazia skryvat za nase mena. mimochodom, pane demente, ked sa uz vydavas za mna, tak si apon uvedom, ze ja som slovenka a ty pises po cesky. to svedci o tvojej vysokej inteligencii. tak ta pekne pozdravujem a pal kade lahsie.
  • Heath ledger

Byl to uplně úžesnej a krásnej herec..jen teda že uz není:(:'(..je ho velká škoda..má(měl) faktycky skvělý filmy....jak ste už tady říkali..na něj se jen tak asi nedá zapomenout..a bude legenda....a nevíte někdo jestli dostal tu cenu...myslím že to je nák "in memory"..bo tak nák.. tedka nwm..dkyžtak pisnitě..:)
    • anet3

Re: Heath ledger

Předávání Oscarů je až v únoru. Tak uvidíme *4*
      • Re: Re: Heath ledger

Pokut dostane toho oscara...tak ja asi vykradnu banku a pozvu celou vesnici na pivo na oslavu..ja soce pivo nepiju no tak na kofolu!!!protože to bude krasa....budu mu držet palecky...a všicni na neho musime myslet a verit v to že to dostane!!!na zkrocenou horu jsem se taky divala užasny film..ale psychycky trochu naročny...moje psichicka stranka neni zase tak dobra...videt 2 chlapy to neni zrovna pro me nejlepsi...nevim cim to je...ale byl to zkvely herecky vykon!SMEKAM!
  • skoda ze uz tu neni

skoda ze uz tu heath neni rada bych s nim vydela nejakej novej film *9* byl skvelej herec
  • emo-anne

pojidac hrichu

jee tak tento film jsem jete nevidela nejviic se tesim:) jete ze to davaji 31.7 protože 1.8 už bych se nemohla divat protoze odjizdime na dovolenou....uz se tesim...obvolam kamaradky:D super...mejte se:)
  • Je to velka škoda

měl jsem ho jako herce rád jeho výkon ve Zkrocené hoře byl na oskara je to moc smutné !!!
  • heath

Už je pozdě o tom psát, ale nedávno ukazovali ve Střepinách, že oživili mrtvé srdce, tak je jen veliká škoda, že to nezkusili u tak skvělého herce. Myslím si, že Heath hrál opravdu velmi dobře, prorože když hrál, tak se do těch rolí naprosto vžil. Ty filmy potom nebyly nudné a bala radost se na ně podívat, jen málo kdo to umí. Myslím si, že je ho opravdu veliká škoda.
  • re

Začněme tím, co to vlastně bude GT200. Jedná se o čistě high-endový grafický čip. Z NVIDIE zazněli náznaky parametrů. Možná někteří budou překvapení, většina ale asi ne, jádro GT200 nebude převratnou novinkou a novou architekturou jako G80. A to zkrátka proto, že není žádný důvod architekturu jakkoliv měnit. Ani softwarový ani hardwarový. GT200 se nám jen rozroste a výkonově posílí. Zástupce firmy NVIDIA prozradil, že GT200 bude obsahovat něco kolem 200 shaderů (G92 jich má 128). Počet tranzistorů se vyšplhá přes 1,25 miliardy. Jádro bude vyráběno 65nm výrobním procesem. Plocha čipu bude i přes 65nm výrobní proces obrovská - 6cm2. Vlastní jádro GT200 by mělo tikat na frekvenci 550-650MHz a vnitřní takt shaderů by se měl pohybovat okolo 1,5GHz. Trochu ne jasno panuje v ostatních parametrech. Mluví se o 512-1GB paměti. Ta bude s největší pravděpodobností stále GDDR3, což nízké spotřebě nepřidá. Navíc GDDR3 se frekvenčně dostalo na své maximum - kolem 2,2-2,3Ghz. Nvidia by tedy při použití menší šíře paměťové sběrnice mohla mít problém s propustností (alespoň podle zdání parametrů). Soudí se tedy, že šíře sběrnice bude u čipu GT200 v jeho 65nm provedení 512bit. Některé odhady dokonce tipují i více. Nvidia také prozradila TDP chystané karty, i když nevíme přesně které varianty. TDP bude 250W, tedy nic pro šetřílky.
    • Re: re

Jsi trapný imbecil a chceš nás jen otrávit o donutit abychom tu nechodili. Ale pod tím co jsi napsal za Gábinku souhlasím, jsi nikdo nebo možná míň než nikdo.
      • Re: Re: re

Počítačovou skříň člověk nemění moc často, a pokud si jednou vybere kvalitní produkt - ten mu nějaký čas vydrží. Osobně jsem naopak uživatel, který svou skříň mění nerad. Přesunutí kompletního počítače s vodním chlazením není nic jednoduchého a zabere to mnoho času, který je vzácný. Se svou skříní Cooler Master jsem spokojen, když jsem ale "in natura" viděl tento case, začal jsem váhat nad změnou. V této skříni je mnohem více místa, i přes podobné rozměry jako má moje stávající skříň. Kompletní koncepce a zpracování se mi osobně velmi líbí, a i když nejsem zastánce "blikajících světýlek a ventilátorů", způsob který zvolili v Lian Li se mi zdá přijatelný.

Pozorně si prohlédněte všechny fotografie, a udělejte si obrázek o skříni sami. Každý má jiný vkus, a já bych nerad někomu podsouval svůj čistě osobní pohled na tuto skříň. Pro mne je ale jasným favoritem při výměně stávající skříně. A to dokonce i přesto, že cena je velmi vysoká a dražších skříní je na trhu jen hrstka. Podívejte se i na video recenze černé verze : zde, a rudé verze zde.

Výhody: Perfektní zpracování, nízká hmotnost, praktický design a decentní vzhled, mnoho detailů zabraňující vibracím a jejich přenosu, uchycení PCI karet, snadná a rychlá montáž, mnoho prostoru uvnitř, stávající chlazení je velmi účinné a dá se ihned regulovat.

jj vysukam ti ousk!!!

Nevýhody: Extra vysoká cena 8200Kč s DPH, většinu doplňků je nutné dokoupit (alespoň redukci na 3.5" mohl výrobce přibalit), nemožnost osadit do 5.25" šachet zařízení s přečnívajícími prvky, i přes deklarovanou tool free montáž potřebujete šroubovák, na nastavení Cool je systém hlučný.
        • Re: Re: Re: re

toto tiez nie je moje. tak,sorry
          • Re: Re: Re: Re: re

uz si vzpominam, ach ten muj alzhajmer. to sem zrovna mela kramy a nic lepsiho mne nenapadlo, ale omlouvat se nebudu *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: re

prestan laskavo pisat hovadiny pod mojim menom. ok? nemam na teba naladu. si trapny-a.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit