Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

...

Dnes sem se probudila,otevrela oci a uvidela na plagatu Heatha a uvedomila jsem si ze sou to dneska dva roky,hned jak prijdu domu tak cela rodina mu zapalime svicku,jak jsme to udelali i minuly rok...Jinak sem si dneska koupila Bravo a pul hodiny se divala na ten plagat,nadherne oci,nadherny oblicej proste vsechno...Nemuzu se dockat az uvidim Imaginarium,i kdyz vim ze budu hodne smutna a budu brecet i kdyz tam pujdu s mamkou....a taky se nemuzu dockat na ten pocit az budu drzet DVD Imaginaria v ruce....A az v kine skonci film a bude tam ta fotka Heatha pres cele platno tak si poradne uvedomim ze uz bóhuzel nic noveho neuvidime a ze se na nic uz nemuzeme tesit...Hruza... *9* *9*
    • gallacher

Re: ...

a chci moc podekovat ze ste tam napsali do toho Brava,ja tam psala taky nekolikrat.....
  • stankova.lidka

Casanova

Tak jsem dokoukala Casanovu. Je to hezký film. Benátky jsou nádherné...Snad ze všeho se mi líbil bonus jak Heath poznamenal že sebou rád mrská a hází - to mě pobavilo *14* Ten film je taková pastva pro oči. Moc hezké *4*
    • kackac

Re: Casanova

Heath je v Casanovovi uplně úžasný ! ! ! *3* *14* Film mě hodně zaujal a podle mě je to Heathův nejlepší film ! *14* Pokaždé mi zvedne náladu a na všechno škaredé zapomenu.
      • spnetka

Re: Re: Casanova

taky jsem konečně zkóukala Casanovu a hned dvakrát *1* *1* báječný film a ještě báječnější Heath *14*
    • heatcliff

Re: Casanova

Jojo, Casanova je film, který člověka neomrzí, a zlepší mu náladu, už kvůli tomu nádhernému prostředí. A Heath byl prostě oddaný herec, a dělal to se vším všudy, když hrál, tak prostě pořádně se všemi stránkami té role, no prostě jednička! *5* A hlavně k němu to úplně sedí, a jak říká na začátku filmu: Jde mi o okamžik, který potrvá věčnost- člověk mu to věří s každým pohledem, ideální Casanova!
      *1*
      • Re: Re: Casanova

Casanova je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, a asi jsem ho viděla po Zkrocené hoře nejvíckrát. Je fakt, že je to film pro dobrou náladu. Mám ho moc ráda. A v bonusech je Heath úplně krásný, zvláště jak zpívá, tancuje a dělá blbiny se svou partnerkou.
  • eve-lyn

Kalendář

Ahojky,nevíte někdo něco nového o kalendáři na příští rok ??..už ho chci !! *15*
    • stankova.lidka

Re: Kalendář

No, já se byla v sobotu zeptat v Bontonlandu, ale tam mi řekli, že kalendáře mají jenom na konci roku, tak nevím....
  • Né.........!!!!

To, že umřel jsem se dozvěděla před chvilkou na Evropě 2 a zpočátku jsem tomu nemohla uvěřit, ale teď když tu vidím v profilu i datum úmrtí a to, že se předávkoval...Pořád tomu nemůžu uvěřit. Byl tak mladej a tak úspěšnej. Vždycky jsem žrala s nim filmy jako Příběh rytíře a Cassanova. Jsem z tohohle velmi smutná. *9* *9* *9* *9*
  • ííí

Samotné grafické jádro NVIDIA GT200 tedy nebude mít opravdu žádnou konkurenci, nicméně grafické karty NVIDIA s tímto jádrem nějakou konkurenci z dílny AMD nejspíše dostanou v podobě vícejádrového modelu s dvěma, či více RV770. Nvidia má navíc pro GT200 i další upotřebení ve svém projektu TESLA, který využívá grafické karty a GPU k výpočtům jako CPU. Navíc jak víme, roztržka mezi Intelem a Nvidia, kde jde o to, zda CPU bude překonané GPU nebo naopak, nabírá na obrátkách. Pokud jsem řekl, že AMD stálo doteď mimo tento souboj, tak už to není pravda. Marketingový ředitel firmy AMD oficiálně podpořil firmu NVIDIA vyjádřením, že AMD plně souhlasí s názorem firmy NVIDIA, že GPU je mnohem důležitější než CPU a také AMD připravuje jejich využití v podobném nasazení, jako využíváme dnes CPU, a to díky své schopnosti dodat kompletní platformu. I tak AMD podle dostupných informací neplánuje výrobu takového GPU, jakým je GT200. Grafické karty NVIDIA s jádrem GT200 budou vydány na konci června, či během července. Konečně tedy snad bude za co vyměnit dnes stále aktuální, 1,5 roku starou GF8800GTX/Ultra. Jen mám trochu obavu, ohledně praktického využití onoho výkonu ve většině současných i připravovaných hrách. Ale co, 300FPS se určitě k něčemu hodí :). Jdu si tedy pomalu udělat místo v bedně ... *9*
  • dianna114

fuuuuj

fuuuuuuuuuuuuj
  • a.n.c.a.

co??

co se to tu dějě???
    • teddy-girl

Re: co??

já doufám že už nic *4*
      • gallacher

Re: Re: co??

taky se omlouvam
  • a.n.c.a.

narozeniny

Taky se pridavam, vsechno nejlepsi k narozeninam!!!Ale je mi hrozne lito ze to nemuzes oslavit, treba slavis v hvezdnem nebi, ale to nikdo nevi. *9*
  • heatcliff

...

A samozřejmě myslím na něj, a na to, že už tu není, a je to opravdu divné, protože když sleduju jeho filmy, tak tam žije, usmívá se, a říkáte si, že vám dává energii, a když film vypnete, najednou si řeknete, proboha, tenhle krásný, mladý a talentovaný Heath už není. A najednou mi nad tím rozum stojí, a prostě to nechápu...Každý den si uvědomuji, že jediné co nám ho může připomínat, a zachovat jeho tvář v naší mysli, jsou jeho fotografie, kterých je spousta, vemte si, že to jediné nám po něm zbylo, ještě jeho filmy, ale fotky, tam je jeho tvář zachycena dokonale, a to je také jediná šance, jak si ho nevymazat, a mít ho v sobě, já na něj stejně nezapomenu, protože ho mám moc rád, a vy všichni jistě také. Myslím i na jeho rodinu, která musí žít dál, a nedokážu si představit jejich neskutečný smutek, také Michelle...Ale Heath by jistě chtěl aby jsme byli štastní, a mysleli na něj radostně, už kvůli něj, on přece miloval život, a my bychom ho neměli zradit...Ale i tak mi to občas nedá, a příjde na mne stesk a lítost, to už bude prostě vždy...
    • Re: ...

pěkně řečeno
  • denina8

Zkrocená hora

Chci se zeptat newite nekdo prsny datum kdy budou zkrocenou horu davat na novacinema?? Díky... *5*
    • Re: Zkrocená hora

Zkrocenou horu mají dávat někdy na podzim,uz jsem viděla i ukázky,ale neríkali konkrétní datum,musíš si to pohlídat... *4* ,taky se těším....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit