Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonka

to vážne je mrtvi som si to prečitala v spravach taky dobri mladya pekny herec *9*
  • SUPER VIDEO

POZRITE SI TO VIDEO. jE SUPER. DOBRE SOM SA NASMIALA. JE TO VALENTINSKY PROGRAM Z ROKU 2006, KDE BOL POZVANY HEAT. KLIKNI NA WWW.YOUTUBE.COM A DAJ HLADAT "HEATH LEDGER ON ELLEN" FAKT JE TO SUPER.
  • l.enik

Vše nejlepší Heathe

Nezbývá než se přidat ke gratulacím.I když Heath už -k zármutku nás všech-nežije,zaslouží si,abychom na něj v tento sváteční den mysleli a vzpomínali,a určitě ne jen dnes...
  • Ned Kelly od 22:00 na Primě

Ahojda.. jen chci říct,že v neděli dávaj na primě od 22:00 Ned Kelly *4* ...no tak se zase jednou podíváme na Heatha *14*
    • kxxx

Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

To je pech my nemáme primu,,ccs *16* ,,asi se k někomu přivtěřím na noc,,:D
    • piper002

Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

asi bych si toho ani nevšimla beýt obrázku v TV programu:)takže mám v plánu se koukat, i když je to do půlnoci, ale nenechám si to ujít..Hetha nikdy:)
    • Re: Ned Kelly od 22:00 na Primě

no jasne nezapomenu
  • aliss67

Odchádzam...

Odcházím...
    Odcházím a modlím se za Vás,
    odcházím z milovaných srdcí,
    odcházím, vše zbyde tu z mých věcí,
    přemýšlím, pláču, odcházím.

Loučím se s mou touhou,
    loučím se se svou láskou,
    před sebou mám cestu dlouhou,
    vše je pro mne pouhou sázkou.

Kámen na mých ramenou,
    tíha v mé duši,
    kdo rád mě má a zná mě,
    ten už jistě tuší.

Myslete na mě, chci být Vaší myšlenkou, věřte ve mě, stávám se smrti milenkou.
    *4*
    • zdenule119

Re: Odchádzam...

...ty básničky sou wážně nádherný...
      • aliss67

Re: Re: Odchádzam...

DAKUJEM! :D
  • heatcliff

...

Stačí se jen podívat na slunce na oblacích, a odráží se v něm jeho tvář...
    Jeho svatozář, a hřejivé oči, které se na nás dívají...
    Směji se a vím, že on tu zůstane navždy.
    • Re: ...

KRÁSNÉ *4*
  • Heath

Dnes ráno jsem se vzbudila s myšlenkami na Heatha, pustila jsem si Casanovu v angličtině a jen jsem se tak dívala na jeho tvář a poslouchala jeho nádherný hlas než se ostatní vzbudili. Pak jsem si četla všechny vaše krásné příspěvky a tekly mi slzy, že jsem na ně ani neviděla, zvláště při Hetcliffově básni. Dnes budu na Heatha celý den myslet, večer si určitě pustím na jeho počest můj nejmilejší film Zkrocenou horu, abych s ním byla co nejvíc. Ale to až budu sama, abych se mohla pořádně vybrečet, pustit všechny emoce, které se ve mě budou dnes hromadit. Mám tě moc ráda Heathe, jako my všichni tady. Doufám, že se na těchhle stránkách budeme stále setkávat a na Heatha nezapomeneme. Moc by mě to chybělo. Buď sbohem Heathe!!!
  • Ste fakt trapní....

Hej jako proč to furrt tak řešíte jestli vás to štve tak se to snažte napravit a nekecejte furt jak je to strašný že ho předběhla hilary vždyt je to uplně jedno tak se nelíbí všem hlavní je že se líbí nám že ho máme ve svých srdcích a že na nej nikdy nezapomenem a ne že se krátkodobě drží na 5. nebo 7. místě ostuda není to že ho předběhla avrl ale že to tady všeci tak řeší stydím se za ty co to píší a ne za jeho místo v žebříčku *10*
  • teddy-girl

happy birthday

já se samozřejmě taky ke všem přidávám a přeju všechno nejlepší, bohužel k nedožitým 30. narozeninám! *9* nějak mi to furt nedochází že s námi není ale my víme kde zůstane.. *14* všechno nejlepší heathy!!!!!!!!!!!! *14* *14* *9*
  • flondynka

...

Ahojky,
    ty básničky od vás jak tu jsou ,jsou fakt moc krásný a smutný *9* Ach jo,chudák Heath,ale bohužel to nezměníme.A na toho Ned Kellyho se mrknu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit