-
Kreslila jsem Heatha! :)
konečně! první den, co nebrečím, ale směju se! *1* dělám pokroky! nemusím se bát toho, že bych sem přidala obrázek, který už tady je.. *1* mám totiž originál, který sem ještě nikdo nedal! *1* sama jsem si ho namalovala..nascenovala jsem ho a dala na blog...kdo by se chtěl podívat, je to tady: http://myexxxtra.blog.cz/0901/kreslila-jsem-heatha-ledgera *3* *3* a když se vám bude líbit, možná ho dám sem ve větším ok?.... *3* -
-
Re: Kreslila jsem Heatha! :)
wendy.-.já tě zastihnu sbad všucde ..napřed matěj stropnický...a teď heath *1* *3* *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Kreslila jsem Heatha! :)
to víš! jsem osobnost na osobnostech! *1* *1* *1*
-
-
-
crazy příběh
ahoj holky hele změnila jsem si přezdívku ptž tady už byl taky jeden curtís a není to špatnej nápad s tím blogem ale mohla by jsi aspon udělat základy natom lovely-heathledger.blog.czmno neim je to na tobě.....holky mě se poslední dobou stávají divné věci když jsem šla včera spat tak jsem měla pocit jakože tam heath je a tak jsem prostě řekla(vím že je to šíleny ale neim mno)tak jsem prostě řekla :heathe jestli tady jseš tak mi dej vědět a najednou se mi rozsvítil mobil přitom byl vyplej.Tyjo já jsem uplně začala brečet já neim co mám dělat jestli to byla náhoda nebo co já vubec neim....a potom jsem šla do školy a klíče s peněženkou jsem si dávala do bundy a najednou tam nebyly a byli v kabeli tak já vážně neim a já jsem je tam nedávala....co když tady heath je ? nebo jsem faakt uplně blbá ? fakt neim a pořád na to myslím -
-
Re: crazy příběh
Tyjo drsný taky mívám takový pocity ale to musím zkusit jestli se něco stane nad postelí mám plakát heatha a každej večer ho pusinkuju a uplně cítím že heath o tom ví a že to cítí. mám z toho takovej pocit ta že nejsi blázen a nebo jinaak sme blázni obě *7* tod otázka lae ten pocit tam je že stebou je a nebo že semnou usína že se mi opírá o rameno a tak *14* -
-
Re: Re: crazy příběh
přesně mám taky takovej pociit že vedle mě usína tyyjo já ho upa moc milujuuu heathe mooc moc mi chybíš *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: crazy příběh
taky mam takej pocit..jednou..je to už dýl se mi zdál sem a byl v něm i Heath a sme se nák objímali..no a já se potom ráno probudila a měla jsem takovej ten pocit..prostě že sem se s nim fakt objímala..a vždycky když se koukam na jeho fotky tak mam pocit že se na mě usmívá...on je tu vážně s náma..se všema....Heathe mooooc nám chybíš! *9* *14*
-
-
-
-
Patriot
V tescu mají dvd Patriot za 129kč, kdyby někdo nevěděl a chtěl si to koupit.:) -
-
Re: Patriot
A Zkrocenou horu jsem si tam koupila za 79 Kč, v prodejně Levné knihy jí pak dokonce měli za 39 Kč. Ale tu už asi doma každý má.
-
-
Jake
Právě jsem si přečetla na hlavní Heathově stránce v rubrice napsali o mně článek, kde se Jake svěřuje s tím, jak strašně mu Heath chybí, protože si při natáčení Zkrocené hory vytvořili skutečně hodně intimní vztah. To si myslím bylo vidět i na jejich výkonech v tomto filmu. Proto byl film asi také tak strašně sugestivní. Úplně mi to vehnalo slzy do očí. Musím si zase pustit Zkrocenou horu, vždycky to bude můj nejoblíbenější film. -
vec
Fanoušci výkonu se s nadějemi upínají ke grafickému jádru NVIDIA GT200. Toto jádro je podle všeho již také připraveno a výroba karet se rozbíhá, tak aby bylo připraveno k předvádění na červnovém Computexu a k samotnému vydání by mělo dojít na konci června. Mluví se o třech modelech - GT, GTX, GX2. Já bych to spíše reálně viděl na uvedení jednojádrových GT/GTX. Kolem dvoujádrového GX2 bych byl opatrný. Tahle varianta je sice možná, ale Nvidia duální karty vydává pouze pod tlakem, pokud je v tísni, že grafická karta konkurence překonává výkonově její nejvýkonnější jednojádrové grafiky. To ji ale nejspíše ve 2Q-3Q letošního úplně nehrozí, takže duální variantu bych prozatím viděl jako v zásobě na horší časy. Samotné grafické jádro GT200 je opravdu velikán. Některé zahraniční servery s dobrými konexemi na výrobce již měly možnost si dokonce kartu s GT200 otestovat, nicméně příliš toho neprozradili. Něco málo už také zaznělo přímo od firmy NVIDIA. *14* -
Heath*-*
Achjoooo:'( prooč?...On byl naprosto prefketní chlap tyjo, vššechny role bez chybičky, hlavně v roli Jokera *14* Neměl chybu...já ho prostě milujuuu..když si na něj vzpomenu mám oči plné slz *9* škoda ho *9* -
-
Re: Heath*-*
ano no jeho fakt hrozná škoda.... *9* *9*
-
-
Pro Viapodia-4ever
Tak s tím se ztotožňuji..Jednou všichni zaklepeme na nebeskou bránu.. *4* a otevře nám Heathy..
Ale tohle není popud k tomu, aby jste to už na tomhle světě zabalili *13* *1* -
-
Re: Pro Viapodia-4ever
No popravdě: co zemřel jsem přemýšlela ze se na zivot vykašlu a zkusím jit za nim. Ale stejne jako každý člověk jsem mela strach.Ale stejnak je to taková hrozná skoda že jsme o něho přišli.Jeste ze mam tu jeho bomba knihu (u které vždycky bulím jako krokodýl)ma tam fakt báječné fotky a ja se nemuzu přimět aby se mi aspon jedna nelíbila. :-) ale on urcite ví, ze má porad fůru velkých a upřímných fanoušků.a krasnou dcerušku:-*. -
Re: Pro Viapodia-4ever
skoro jo *1* nee ale taky sem si řikala že se docela těšim až umřu že ho uvidim! Asi to bude můj životní sen *1* *14* *3* nejlepší by bylo kdyby obživl ale to se stejně nestane!!!!!!!!
-
-
narozky:(
všechno nejlepší..idykž ti už to asi neslyšíš bo tak..ale my zůstaneme tvými fanošky napořád...nemám pravdu..? *4* -
-
Re: narozky:(
jasne ja nikdy neprestanu heatha obdivovat..........a vzdycky ho budu mit za toho nejlepšího..................vse nejlepší...!
-
-
......
ahoj ludia ak chcete mrknite na www.myheathy.mypage.cz,,a zahlasujte,,,dakujem,,, *4* *9* *4* -
dredy...♥
dříve jsem si nevšimla u příběhu rytíře že náš milovaný Heath má na začátku filmu dredy.......jako nikdy se mi dredy na klukách nejak extra nelíbily ale na Heathovi upe úžasný.....mazec proste sice je mel určite jen pridelaný na svých vlasech ale stejne to bylo suprový....♥♥