Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

......

Lidi, dělám stránky o Heathovi, a chci tam udělat rozsáhlá diskuzní fóra, takže mi dávejte tipy, na témata, která tam chcete mít, kdyžtak mi pište na můj profil.
    • zdenule119

Re: ......

...tak to je super,že chceš založit stránky o Heathečkovi...určitě na diskuzní fóra chodit budeme...pořád...že jo...:-) *3*
      • Re: Re: ......

jj *3*
  • heatcliff

Ačkoli rozloučení, tak výborné!...Nemám slov,-)

Takže přišli jsme do kina se setrou, dorazili do sálu 4, a sedli si uprostřed reklam. V tom to začalo, titulky, a Imaginárium máme tu! Můžu říct, že jsem byl šíleně nervózní, v břiše jsem měl mravence, a zároveň jsem se nemohl dočkat Heatha. Hned začátek filmu mne upoutal, moc se mi líbilo prostředí Londýna, a způsob jakým se Imaginárium v první chvíli odhalilo, bylo to až zábavné, hlavně skřítek Verne Troyer,- byl senzační, chválím!
    Pak nastává scéna, kdy se poprvé objevuje Heath, ale na provazu oběšený, můj prvné dojem byl štěstí, že ho vidím, smutek, že je to taková scéna, a on nežije, a třetí pocit byly rozpaky, celkově z celé té situace, asi chápete,-)
    Pak když máme scénu, kdy Heath se probouzí, a vidím ho tam živého, jak mluví, energicky hraje, říkám si, on je skvělý,-) V některých chvílích jsem trochu snažil opomenout, že nežije, ten děj to s vámi dělá sám, i když vlastně po celou tu dobu myslíte hlavně na Heatha, a jak je neuvěřitelné, že nežije, a já ho tu vidím okouzlujícího jako vždy, plného radosti, aspoň zde to tak působilo, a prostě připadl vám tak živý!
    • heatcliff

Jak se blížila scéna, kdy měl Heath projít zrcadlem, říkal jsem si, Né, to Né, nechci tu scénu, chtělo se mi brečet, protože mi přišlo rychlé a zvláštná se s ním už rozloučit, prostě nechci to! Tak ale nastalo to, Heath coby Tony prošel zrcadlem, a když sundává masku máem tu Johnnyho Deppa, v tom si říkám, tak a Heath není, podíval jsem se na sestru, a ona na mne, smutnými pohledy, *9* *9* *9*
      Říkám si, dobře Heath zemřel, ale musím to vzít, a nějak to sledovat s radostí dále, i když mi bylo smutno z celé té situace. Pak když se Depp vrací zrcadlem zpět, jsem v příjemném šoku a to i sestra! Víte, já už se smířil, že Heath prostě tady skončil, a už ho tam nevidím, najednou se z toho zrcadla nevykutálí Depp, ale Heath! *15* Se sestrou jsme potichu zajásali, a překvapeně jsme se dívali na plátno, a Heath dodal kouzelné slůvko, které jsem celý večer opakoval: VuaLa, bylo to tak krásné a kouzelné,-)
      Jsem opravdu potěšen, jak to Terry Gilliam udělal, opravdu to chvílemi působí naprosto připraveně, a líbilo se mi, že tím, že Heath některé scény dotočil najednou, vracel se občas zpět.
      I když mne popadl smutek, když jsem si řekl, jak Heath je ze zrcadla zpět, neví, že to za něj dohrál Depp, že on už tam nebude, ještě teď mne to dojímá.
      • heatcliff

Jinak musím říct, že chválím nejvíce Johnnyho Deppa, do té role zapadla nejvíce, a byl zde Heathovi velmi podobný, dokonce i hlas se mi zdál totožný, opravdu se toho zhostil nejlépe!
        Jinak celkově film je nádherný pro zrak, všechny triky, fantazie, myslím, že tento film patří mezi Heathovy velmi dobré filmy, ačkoli je žánrem úplně odlišným, než žánry, které má Heath za sebou, vlastně měl *9* Opravdu se mi to moc líbilo!
        Jinak Heath byl ještě jednou úžasný, samozřejmě celým filmem vás provází pocit, že Heath už prostě není, není na tomto světě, tahle atmosféra se filmu dotýká, né že by byla v něm, ale vy sami si to uvědomujete, hlavně ti, kteří mají Heatha moc rádi,-)Ale chce se mi brečet, víte je mi to tak líto, hlavně u titulků, když tam vidím- In Memory of Heath, říkám si, proboha to je naprosto špatně, a vzbudí se ve mě obrovská lítost. Navíc už proto, jak dopadl- sám, nemocný, v depresích a předávkoval se přášky...Tohle se mu nemělo stát, když jsem ho na tom plátně viděl, třepaly se mi rty, to opravdu, když jsem ho viděl mluvit, a smát, a pak si řeknu, tak a máme konec, tohle je konečná, nikdy už ho živého neuvidím. Děkuji Terrymu Gilliamovi, že se rozhodl film dokončit, a jeho fanouškům nabídnout poslední filmové setkání s Heathem. I když prostě ta lítost nemizí, stejně jako Heath, a uprostřed toho filmu mi to bylo jasné- Heath neodchází, jeho duch tu zůstane navždy, a já budu mít v mysli ten jeho krásný úsměv,-)
        Na plátně jsem se ale s Heathem opravdu rozloučili- Heathe myslím na tebe, ale i tak trochu Sbohem, a snad tam nahoře jsi, a tvá hvězda svítí dnem i nocí...
  • VIDEO

http://archiv.markiza.sk/?31337v%5B %5D=33057&31337p=1&31337d=09.02.200 8&submit.x=41&submit.y=3
  • KCA 2009

na týhle adrese : http://www.nick.com/kids-choice-awa rds/kca.jhtml
    ..clickněte na vote now.. pod tim je click here.. a ten nej film je až někde dole..
    hlasujte pro dark king..je to poslední heathův film,tagže by si zasloužil vyhrát!..
    aspon ještě 1 ocenění..!
  • mymy

Happy birthday..:)

Happy birthaday Heath! *4* je škoda že už je nemůžeš oslavit se svou rodinou.. *9* ale určitě je oslavíš tam nahoře! *4* We love you 4ever! *4*
  • heatcliff

.................

tvář, a jen tvář.....
    ta už dávno spí...
    už je tu jen svatozář, která ho mísí se životem a místem, kam navždy odešel...
    možná se v nocích prochází po ulicích, dívá se do oken, těch, kteří pláčou, a našeptává jim zachraňující slova...
    proč ho ale nikde nevidíme...
    tolik to chci, jenže čas je to, co Heath postrádal...
    neumožnil se aspoň rozloučit...
    *9*
    • Re: .................

Ty vole... tak tohle mě ale opravdu rozbrečelo... *9* *9*
  • Heath

přiznám se, že jsem sem taky chtěla něco napsat, najednou ale nemám slov...tak nějak si furt asi neuvědomuju, že už nebude v novym filmu, že už nikdy neuvidíme jeho nádherně šibalskej úsměv. Mám kamaráda, který hrál v příběhu rytíře a říkal že měl tu možnost s Heathem mluvit, řikal mi že byl tak překvapenej jeho skromností a že je to prostě normální chlap, se kterym se dá hodně dobře popovídat, hrozně mu to závidim, že s nim mohl mluvit, ale o to těžší potom musí být se s ním rozloučit. Jeho filmy miluju, měl krásnou tvář a omračující úsměv. A jeho role Jokera, byla jsem nadšená, měla jsem z něho fakt děsivej pocit:-) Všem nám bude navždycky chybět.
    • Re: Heath

Co bych za to dal s nim mluvit... vidět ho... proc musel zemrit... *9* ten zivot je tak nespravedlivej... stve me ze nemam ani nic na pamatku treba jeho autogram... proc se s tim nemuzu smirit, ze uz tu neni a ani nebude... tak rad bych to zmnenil... *9* ani si lidi neumite predstavit jak strasne zavidim tomu tvimu kamaradoj... mno i kdyz asi umite...
      este sem se chtel zeptat nevite nekdo, kdokoliv kde bych mohl sehnat jeho autogram... ? prosím... stejská sem i po nem jako po nikom jinym... *9* tak strasne moc bych chtel vratit cas... *9*
  • heatcliff

HEATH

Včera jsem se díval na Temného rytíře, a já jsem prostě unešen z Heathových hereckých schopností, a jeho výkonu v tomto filmu je také jedinečný, když jsem ho tak sledoval jako úžasného Jokera- Heath hrál neuvěřitelně, byl impozantní, a měl v sobě jednodeuchou jedinečnost, mě si získal, mám ho rád, a těm novinářům bulváru bych řekl jedno: BĚŽTE NĚKAM! Heath je prostě nejlepší
    • Re: HEATH

Je to fakt, všechno co hrál bylo fantastický, ve všem nechal kus svýho srdce a všechno jsem mu věřila. Ve Zkrocený hoře jsem mu věřila, že Jacka opravdu miluje, v Temným rytíři se mi taky moc líbil. Nejvíc asi v tý nemocnici, jak seděl u postele Harvyho a mluvil s ním, to jsou jedinečný okamžiky! Myslím si, že hrál líp a líp a natočil by ještě spoustu skvělých filmů. Když to tak píšu, tak je mi zase smutno u srdce a musím si něco s ním pustit. Asi Casanova, tam byl tak veselý a spokojený. I bonusech Casanovy byl veselý a smál se. Připadá mi to, že v té době byl hodně šťasný, narodila se mu Matilda, s Michell byl šťastný. Potom jsem viděla jeden rozhovor s ním, asi po natočení Šesti tváří Boba Dylena a tam byl roztěkaný a ve tváři měl něco, čemu jsem nerozuměla, ale radost to rozhodně nebyla..Miluji tě Heaty
  • TWO hands

29.3. na ČT1 budou dávat v 0:00 tento film s Heath Ledgerem-česky Ruce pryč! Prý něco ve stylu PULP_FICTION.Tak hezkou podívanou.
  • neřešit

TAK UŽ to nereste no co se stalo stalo tupe hlavy nenahradiš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit