Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ''Happy Birthday''

Happy Birthday Heath...tak dneska by měl ty kulatiny..×((..moh dostat ještě hodně vynikajícíh rolí..mnoho ocenění..a určitě nějakýho toho oscara..a i za hlaví roli..!!..on je velká ztráta pro herectví..a řek to dokonec i pan herec..Mel Gibson..R.I.P Heath...
  • aliss67

.......

Nevíš...

Nevíš, jak dlou ještě budeš žít,
    nevíš, jaký sny můžeš mít.
    Nevíš, kdy přijde láska,
    nevíš, kdy udeří ta kráska.
    Nevíš, kdy budeš mít štěstí,
    nevíš, jak krásný život může být.
    Nevíš, jak se dál zachovat,
    nevíš koho budeš mít rád,
    nevíš, kdy budeš někoho skutečně milovat.
    Nevíš, kdy se může něco stát,
    nevíš, co osud přichystal nám.
    Nevíš nic a přitom vše,
    hlavně to ,
    že Láska je nadevše!!!
  • Pojídač hříchů

Ahoj, v pátek 31.7. ve 23.55 hod. bude na Primě Pojídač hříchů, v TV mini je i Heathova malá fotka z tohoto filmu. Tak se dívejte!
    • Re: Pojídač hříchů

Supr :) už sem to viděl asi 100x ale stejně se budu dívat... :) Heath byl uplně úžasnej herec... Jenom je škoda že asi nikdo z lidí tady neměl možnost ho poznat i jako člověka, všichni ho tady bohužel známe jenom z filmů, fotek atd.... Když se nad tim zamyslim tak to je strašný, my tady kuli němu truchlíme a teoreticky jsme ho ani neznali... :( Neznal sem ho a stejně ho mám rád... Proč musel zemřít... *9* *9* *9* Byl tak mladej, celej život před sebou... chudák Matilda, bude vyrůstat bet úžasnýho taťky... Už je to přez rok... myslel jsem že se s tim smířim... ale asi nesmířim, nikdy.... *9* *9* *9* *9* *9* R.I.P. Heath, Farewell
      • Re: Re: Pojídač hříchů

Já jsem to ještě neviděla, ale moc se těším. Mám Heatha také moc ráda. Napadlo mě, že by nebylo špatné, kdybychom všichni jeho fanoušci, co sem pravidelně chodíme, koukali na ten film. Pomyslně bychom se tak sešli ve stejnou dobu u stejného filmu a mohli bychom tím tak trochu uctít společně Heathovu památku.
  • heatcliff

...

Těším se, že náš drahý Heath bude opět v TV. A Gallacher také se s tím občas nechci smířit, že Heath už není, - Heath mě prostě dohnal k emocím, které jsem skoro nikdy neměl, a to říkám po pravdě! Mám z něj trému, když ho vidím ve filmech, a pomyslím na něj, a na to všechno, já z něj fakt nemůžu...
    • temný rytíř

kdo nemáte ve sbírce heathových filmů temnýho rytíře tak dnes v tesku za 300kč s obalem jokra. *3*
      • gabi..heath..

Re: temný rytíř

fakt?? myslíte že ho seženu i když si ho koupím zítra..? já ho mam v PC ale originál je originál.... *3*
        • Re: Re: temný rytíř

já myslím že jo,měli jich tam asi deset a věčina lidí se stejně zajímala o slevněný hračky a oblečení *15* *15*
  • l.enik

Dojmy

Teď jsem se vrátila z kina a jsem celá ubrečená a zarudlá.Vážně jsem si nemohla pomoct.Moc jsem se chtěla držet,protože jsem tam byla s mamkou,ale nešlo to.Jakmile se na plátně objevil Depp a já si uvědomila,že v době,kdy se tato scéna natáčela,už Heath nebyl mezi živými...Když jsem Johnnyho uviděla,jenom mi běželo hlavou,jestli už tam Heatha nebude.Naštěstí se tam znova objevil.Vážně teď nedokážu napsat nic kloudného.Zkrátka film se mi líbil.Bylo to zajímavé,i když jsem musela vcelku dost přemýšlet,aby my došly všechny srovnalosti.Jsem ráda,že většinu filmu opravdu odehrál náš Heath.Fascinuje mě,jak Depp,Farrell i Law do filmu zapadali,jako by to bylo už od začátku všechno naplánované a ve scénáři.Pořád jsem si jenom říkala 'tady by teď měl být původně Heath a tady by teď tančil místo Deppa.'Prostě hrůza.Nechci vám nic prozradit a chci vám naopak dopřát ty stejné pocity,jaké jsem měla já,až film shlédnete.Celkově se mi to moc líbilo.Strašně mě ale naštvali lidi.Sotva to skončilo,už se všichni zvedali a odcházeli.Na začátku titulků byl ještě obrázek Heatha přes celou obrazovku a zrovna mi ve výhledu překážela nějaká škaredá baba.Stejně jsem ale přes zamlžené oči nic moc neviděla.Určitě bych na to chtěla zajít ještě jednou.Třeba mi to vyjde.Trošku jsem se rozepsala a nevím jestli to dává úplně smysl.Tak Heatcliffe,kde jsi?Lidi čekají na tvůj dojemný příspěvek.AAAAAAAA nechci se zítra vidět ve škole.To bude.Zatím dobrou noc.
  • Heat v kriminálce

nevíte někdo co je pravdy na tom že jeden díl Kriminálky New York je natočen o Heathově smrti?
    • Re: Heat v kriminálce

Kdysi jsem četla, že mají v plánu jeden díl o Heathovi natočit..jestli nakonec existuje, nevím :) Zkus se podívat na imdb.com a na popis dílů.
    • Re: Heat v kriminálce

Prý o tom psali v novinách
      • heatcliff

Re: Re: Heat v kriminálce

No nikdy jsem o tom neslyšel.
        • Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Já o tom teda také nic nevím...Ale kdyby to byla pravda,vůbec bych se nezlobila *5*
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Jj je fakt,že jsem to už taky někde četla.Přesněji ne,že je natočen o Heathově smrti,ale je tím inspirován.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

No bylo by asi lepší zjistit, že Heath spáchal sebevraždu, tak bych věděl, že sám chtěl život ukončit. Ale když pomyslím na to, že byl neuvážněný, vzal prášky a šel si zdřímnout, a nevěděl, že se neprobudí, je mi z toho pěkně úzko! *9*
            • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Je pravda že Heathův brzký odchod je jeden velký otazník. Už se nikdy nedozvíme jak to vlastně bylo, jak na tom byl, co se mu honilo tu noc hlavou...
    • gallacher

Re: Heat v kriminálce

taky o tom nic nevim.. :/
    • heatcliff

Re: Heat v kriminálce

A jak jsi k té zprávě přišla? Já jsem teda o tom nic neslyšel...
  • emo-anne

kalendář..

Našla jsem nějaké odkazy na kalendáře s heathem akorát že na německých stránkách..škoda že to nevychází u náás :(
    • eve-lyn

Re: kalendář..

To mě teda pěkně štve :/ ..
  • :-)

Velmi mu to slušelo ve filmu příběh rytíře *1*
  • VIDEO

Otec Heatha, Kim Ledger povedal pred pohrebom, pozrite si :
    http://video.google.com/videopla y?docid=2352417099265436844&q=heath +ledger+funeral&total=110&start=0&n um=10&so=0&type=search&plindex=1
  • magdik.24

HEAT

byl tak hezkej je mi ho moc líto a nemyslim že by se předávkoval to je blbost. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit