-
Heath Ledger
Souhlasím s klarushou-h.l. *9* *9* *4* -
-
Re: Heath Ledger!
Tak jsme trochu posilili, takze chodte na Heatha dale , at vyhrajeme!!! *4* *4* *4* A nezapomenout Heath je nej!!!
-
-
R.I.P. Heath
Heatha je fakt hrozná škoda :( mam ho rad ... nikdo jako on uz se podle me nikdy nenajde ... on byl proste vyjmecnej ... Heathe moc mi chybis... byl si velice okouzlujici clovek ... je te fakt skoda :( Farewell Heath, R.I.P. PS: Chybis spouste lidi <3 tady si muzete stahnout video,ktery sem udelal, jako vzpominku na nej: http://www.hellshare.com/365759/Hea th_Ledger__1979_Australia_-_2008_US A__R.I.P..wmv/ -
...
Ja jdu...snad uz to tady bude zitra zase normalni ...NORMALNI DISKUZE.. *5* -
-
Re: ...
Tak krásný sny. A nezapomeň zlíbat plakáty v pokojíčku *3* -
-
Re: Re: ...
jasněěěěěě.....mam ho nad sebou...a dam mu pusu i za tebe jestli chces *15*
-
-
-
Heath a Lohan
Teda já nepřestávám zírat.Cítím to úplně stejně-podle mě je to pěkný výmysl a i kdyby ne,byla to Heathova věc a opravdu mi je líto Mtchell,že musí slyšet takový věci.Se vším co jste tady řekly souhlasím.Heath byl a je prostě skvělej a navždy pro mě zůstane.A to bez debat.
Nechápu kde to ty lidi z novin berou a proč mluví tak o člověku který se nemůže už bránit.Heatheček se musí obracet v hrobě.Nic to nemění na tom že Heathe miluju a vždy budu,páč je to opravdu vyjímečný člověk.
Takže -Heathy a i vy ostatní-nic si z toho nedělejte,my víme co byl Heath zač a nikdo,nikdo mě ho nesrazí v mých očích..já na něho nedám dopustit..
HEATH JE PROSTĚ NÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a hezký víkend -
-
Re: Heath a Lohan
No podle mě je to pěkná blbost!!Nejdřív psali,že před smrtí chodil s Mary -Kate Olsen,ted je to Lindsay Lohan a kdo to bude příště??! *10* Už neví o čem psát,tak si vymýšlejí-a i kdyby to byla pravda,tak to byla Heathova věc s kým byl,stejně jeho jedinou láskou byla Michelle.Dokonce jsem četla,že měl Heath už jedno dítě před Matildou-ale já tomu prostě nevěřím,jenom na něj hází špínu,a je mi Heatha moc líto...a i jeho rodiny že to musí číst.Za pár let se může zase nějaká přihlásit,že s Heathem chodila nebo s ním měla dítě nebo bůhví co si vymyslí!Ale člověk s tím nic nenadělá,bulvár je holt bulvár,a nejhorší je že Heath se už nemůže bránit *9* *9* .Ale v naších očích bude Heath pořád ten nejlepší,a i kdyby o něm napsali tu nejhorší špínu,tak ho budu mít stejně ráda...néé ráda,budu ho MILOVAT pořád stejně a at se všichni ti,co o něm píšou hnusně jdou zahrabat!!Nás neodradí,pro NáS je JEDNIčKA NAPOřáD,nemám pravdu?? *4* -
-
Re: Re: Heath a Lohan
jo jo jak říkáš,pro nás je heath jednička
-
-
-
Ned Kelly
Zítra ve 22:30 na TV prima je Ned Kelly tak at víte:) já už to teda viděla a moc mě to nebavilo..ale možná se na Heetha znovu kouknu..:) -
-
Re: Ned Kelly
tak to heatha neobdivuješ tolik jako my...:)....nebo aspon vetšina z nás....já bych si sedla na prdel i kdyby natočil reklamu na ponožky..:D....ale mě ten film příde plný emocí a vlasteneckých skutků.....je to dobrý film....♥ -
-
Re: Re: Ned Kelly
myslíš že když se mi nelíbí film, tak neobdivuju herce??to je trochu hloupost ne..můžu nějakého herce milovat, obdivovat a přesto se mi nemusí líbit všechny filmy co natočil..obdiv s tím nemá nic společnýho! -
-
Re: Re: Re: Ned Kelly
To já bych teda na ten film moch koukat, i kdyby mě nějak moc nezaujal... prostě mám tam Heatha, takže bych ho moch vidět milionkrát už jen kuli tomu... :) Ale jako mě naštěstí všechny filmy s nim bavěj... :) Chtěl sem jen říct, že i kdyby natočil tu nejvetčí ptákovinu, co by mě absolutně nezaujala, tak bych na to mohl furt koukat... když je tam Heath tak mě to nudit rozhodně nebude... :) Řekl bych ale že tak to má každej pořádnej fanoušek... Takže si myslim, že se ti Heath líbí... ale asi ho nežereš tak jako dost z nás tady... Joo a mimochodem Ned Kelly je uplně maximálně úžasnej film, smutnej, plnej emocí... Já miluju prostě každej jeho film... :) Ten Heath byl vážně neskutečnej člověk, herec... :) R.I.P. Heath *9*
To že se ti ale ten film nelíbí je čistě tvůj názor a já ti ho samozřejmě neberu... -
-
Re: Re: Re: Re: Ned Kelly
však ano...kvůli Heatha jsem se na to dívala...dívala bych se na cokoliv s ním..i když se mi to nelíbí..takhle to bylo!a navíc včera jsem to viděla podruhé a po delší době..často musím takové filmy vidět dvakrát..a docela se mi líbil..ale o tom jaký jsem fanoušek nic nevíš, tak mě laskavě neurážej ;))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ned Kelly
*dotknul -
Re: Re: Re: Re: Re: Ned Kelly
Já sem se tě rozhodně nesnažil urazit... ;-) Tak promiň, jestli sem se tě nějak dotkun... :)
-
-
-
-
-
Re: Ned Kelly
tak to heatha neobdivuješ tolik jako my...:)....nebo aspon vetšina z nás....já bych si sedla na prdel i kdyby natočil reklamu na ponožky..:D....ale mě ten film příde plný emocí a vlasteneckých skutků.....je to dobrý film....♥
-
-
Imaginarium
Tak sem zklamanej... :( z pardubickyho Cinestaru mi odepsali, ze zatim Imaginarium nemaj propujcene, takze musim cekat... :( Mozna na nej pujdu v Hradci, ale pochybuju, ze mi to vyjde... :( a to sem se tak tesil na premiéru... *9* *9* *9* -
-
Re: Imaginarium
Taky jsem se strašně těšila na premiéru a dokonce jsem měla slíbeno že zítra na Imaginárium půjdu, bohužel kino navštívím asi až za týden a ton jen tehdy, jestli budu mít štěstí. Jsem moc zklamaná a naštvaná zároveň *9* *16* ale tak snad mi náladu zvedne plakát z Brava, který si zítrakoupím. Jinak nemusím mluvit o tom že bych 22.1. nejraději z kalendáře vyškrtla... *9* *9*
-
-
...
Proč lidi jako byl Heath musejí umírat. Takovýhle lidi by měli být nesmrtelní. Jinak se strašně moc těším na zítřek ! *14*
Moc mi chybíš. *9* Mám tě strašně moc rádá ! ! ! *14* *14* *14* *14* -
7
Heathy je z herců v top 10 na sedmém místě. -
Heath v TV
ted se asi rozhodli dávat filmy s ním:)..byl Příběh rytíře, a ještě budou další dva, Zkroená hora a na ten se extremně těším...a 10 duvodu proč te nenavidim, to bude taky super..achjo, potkal ho ale zlej osud:(..je to velká škoda, byl skvělej -
-
Re: Heath v TV
jj takyy se mooc tesim... .zkrocená hora byla uzasná!!! dostal cenu za nejlepsího australského herce roku 2008 :) -
Taky mi je ho mooc líto..:( byl to skvělý herec... -
Jee tak už dneska,už se těšim *4* -
-
Re: Re: Heath v TV
jj taky je mi to moc lito... a na dnesni zkrocenou horu se mooc tesim... a taky to davaj v tv mozná proto, ptze to bude uz rok co zemrel...:( -
-
Re: Re: Re: Heath v TV
jj to je pravda že to je asi takový ,,výročí"...ale hnusný výročí... *9* *9*
-
-
-
Ano souhlasim..kurva proč byl tak mlady??proč ne nekdo starsi???on si to nezaslouži!!!!měl život těžky!a ted když už se mu začalo skvěle daři tak je to v pytli!!!je to smula...mam ho mc rada a navždy zustane v mem srdci!!je to skvěly herec a mužem děkovat bohu za takoveho herce!!neřikej te prosim že hulil a že se zabill schvalně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ nenavdim takove lidi!!!děkuju...vraždim!!
-
-
10 duvodu proc te nenavidim
http://www.sleduj.org/filmy/komedie tady je deset duvodu...