-
...
Tak Příběh rytíře skončil, - Heath byl jedinečný,toť vše.
A jinak chrám sv. Víta, no tak tam také půjdu, stát na zemi, na které stál i Heath, no i to je menší zážitek...) -
-
Re: ...
Když skončil Příběh rytíře..jenom jsem vydechla..slova byly k tomu zbytečná..Zrovna teďka na podzim jsem byla na hradě,ale bohužel jsem do chámu nešla.Ale musím si tam udělat výlet! *15* -
-
Re: Re: ...
No to bys měla *5* .Stejně je to krásný,že se tento film natáčel v Praze...máš pravdu-slova jsou zbytečná.Nejvíce se mi líbilo,jak tam Heath tančil-připadal mi tak veselý a bezstarostný.On má tak krásnej výraz ve tváři.Když byl záběr jeho obličeje přes celou obrazovku,tak jsem neodolala a políbila ho na tu obrazovku,já jsem trhlá,co?? *7* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
Nejseš,taky mě to lákalo něco udělat.
*15*
-
-
-
-
JOOOOOO
Ano já psal do Brava! Ale ještě Patrik Pumr, nesmím ho opomenout, ten tam psal také,-)
Ale je vidět že snaha se uplatnila, no konečně! -
-
Re: JOOOOOO
Jo no, letos sem jim psal 4x :) i minulej rok sem je taky furt spamoval... :D :) sem tak šťastnej, že nám ho tam konečně dali... :) -
Re: JOOOOOO
No ,to jo *3* ....už se těším až sem napíšeš své pocity z Imaginária *15*
-
-
TAKOVEJ FRACEK
fracek -
...
Tak vám všem přeju krásnýho Valentýna *3* všichni si ho moc užijte!A myslete na našeho milovanýho Heatha...*14* Heath 4ever!R.I.P. -
-
Re: ...
přesně tak.. myslete na heatha a užívejte si sváátek zamilovanýých xD
-
-
narozeniny
*3* AHOJKY, ZDRAVÍM VŠECHNY FANOUŠKY HEATHA.TAKÉ MUSÍM STÁLE MYSLET NA JEHO ZÍTŘEJŠÍ NAROZENINY,KTERÉ BOUŽEL NEOSLAVÍ A UŽ NENATOČÍ ANI ŽÁDNÝ FILM-HRŮŮŮZA *9* *9* *9* .JÁ VČERA VIDĚLA DALŠÍ JEHO DVA FILMY CASSANOVU A POJÍDAČE HŘÍCHŮ-DOPORUČUJU VŘELE OBA.JINAK JEN PRO ZAJÍMAVOST MOJE NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA SE NARODILA VE STEJNÝ DEN I ROK JAKO HEATH A JÁ OSOBNĚ SE NARODILA O DEN POZDĚJI A O ROK DŘÍVE!-TAK JE TO TAKOVÁ SOUHRA NÁHOD-ZAJÍMAVÉ ŽE??? *3* ELIS -
worry!!!
Smrt
Víš že se nic nezmění přesto hledáš znamení,
víš že je tu konec ty však hledáš začátek,
naděje je slepá, smutek černý korálek...
Padáš dlouho padáš dál,
kdyby tu tak člověk stál,
podal ruku zachránil, a ty by ses nebránil...
Kde jsou však tví přátelé kterým na tě záleží? Tvé dny jsou sečteny..konec života, odbily hodiny na věži... -
Kletba bratří Grimmů
Zrovna jsem dokoukal Kletbu bratří Grimmů, a jsem zase nadšen. Heath tam hraje takového romantického blázinka, ale hlavně je tam moc roztomilý, jsem rád, že si to s Damonem vyměnili, protože jinak by původně Heath hrál Willa, a Damon Jacoba, ještě že to proměnili. Pěkná podívaná, taková hororová pohádka, no, ale zase jiný odvar filmů, než které třeba Heath často točil, a někdy se čověk na tyhle pohádkové fantasy koukne hodně rád. Ale co, je super, že v tom filmu hrálo tolik českých herců, i ty děti byly české, a mohli poznat Heathe, čeští herci, a viděli ho, je to hrozné, *9*
A super jsou i bonusy na dvd, jak tam ukazujou záběry z natáčení, Heath tam vypadá hrozně mile, je škoda že Gilliam měl s filmem tolik smůly, ale on má asi fajt prokletí. Myslím, ale , že Imaginárium bude hit, podle popisu filmu, hereckého obsazení, bude to hodně dobré, i když to bude provázet smutek, a pochmůrnost, díky Heathově smrti, to bude i trochu horší, ani se nedivím, jeho rodině že ještě film neviděla, a ani neví, kdy se na něj podívá, musí to pro ně být tak těžké ho vidět živého v jakémkoli filmu, a navíc ve filmu, který natočil před svou smrtí, vlastně ani nedotočil, musí tak všichni trpět, je mi jich líto, a Heathe také, je tam tak živý, veselý, a je těžké uvěřit, že už nežije, naproto neuvěřitelné! -
-
Re: Kletba bratří Grimmů
Kletba bratří Grimmů je jeden z filmů s Heatem, který jsem ještě neviděla. Jenom ukázky a vypadá to moc dobře. Dneska jsem četla Blesk a na straně sportu tam najednou na mě kouká Heat - úplně nečekaně, tak mi polilo horko a čtu, že až do své smrti chodil s Lindsay Lohan, to se mi moc nezdá, teď o něm můžou napsat cokoli a už to nikdo nevyvrátí. Psali o něm, že to byl známý proutník. Ale já si myslím,že nebyl. Dokazují to i dva vztahy (Naomi Wats a Michelle), který trvaly dost dlouho. Spíš si myslím, že když už něco bylo, tak hledal útěchu, ale doopravdy po Michelle nikoho nemiloval. Taky se mi moc líbilo, jak o něm Jake Gyllenthal řekl, že byl hodně citlivý a tichý. I když tím "tichý" jsem byla dost překvapená. Myslím, že se rád smál. Už bych si chtěla přečíst tu jeho knížku, ale zatím ji nemám. Vám se líbila? Četla jsem jenom ukázky. Jinak Petro ta tvoje kronika musí být úžasná, jak dlouho ji píšeš a lepíš?
-
-
Plakát
Je to opravdu nádherný plakát, hned před kinem si ho koupím! Ale jsem rád, že jsem mohl svým emailem přispět k tomu, aby tam ten plakát dali, a to mi ta šéfredaktorka psala, že v dohledné době nechystají, no ale jak vidíme, je tam!
Já si jim taky trochu postěžoval, psal jsem jim, že stále tisknou plakáty těch ,,hvězdiček,´´ a na Heatha zapomínají, to víte, musím si postěžovat, a Heatha bránit! *3* No ale nádherný plakát, opravdu. Ještě jsem psal do Popcornu, aby tam dali plakát Heatha plus článek, tak vuidíme, jestli i zde to vyjde,-)
Jinak I. enik, jsem rád, že jdeš také na Imaginárium dnes, aspon nebudu jeidnej, kdo se tu bude emočně vysypávat,-)
Jinak někteří lidé mají na Heatha poněkud pochroumaný názor, a také mne mrzí, že i když se mnohokrát potcrdilo, že se Heath předávkoval léky náhodou, né drogami a úmyslně, stejně blábolí lži, ale z toho si nic nedělej,-)
Ježíš já jsem tak nervózní, za 2 hodiny a půl už budu v kině u Imaginária,-)
Zatím Ahoj! -
Vyhlasenie
No takže máme tu oficiálne vyhlasenie o Heathovej smrti! Bolo to neúmyslená predávkovanie liekmi asi nejaké štyri typy, ktoré sa navzájom nezniesli a vyvolali niečo strašné čo sa nemalo nikdy stať! *9* -
Heath
Ahojky,těďka jsem na to koukala.No kdo ví co je na tom pravdy....Co myslíte?? -
-
Re: Heath
Mno já prave nevim...:) co myslíte vy??
-