Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

!!!!!!!=((

Slzy v očích
    pálí jako čert
    a den je ztracený,
    jako vždycky.

Neblbni, jdi ven, je tak krásně!
    Jdi? Ale kam? Kde nebudu sám?
    Čím víc lidí, tím větší osamělost.
    Mám na sebe zlost - neumím být šťastný.

A když zapadá slunce,
    zas, jako už tolikrát,
    zapadá i něco ve mě a jsem zas sebou -
    tu chvíli, než jdu spát.
  • dada.

Heath Ledger se loučí...

....tak s takovým nadpism dnes vyšel článek v časopise Šíp.
  • Heath je prostě úžasnej a nechápu jak se někomu může nelíbit!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
    • Re:

Božka co blbneš to je to samý jako když ti nechutná nějaký jídlo no, prostě bys blyla....takový keci to fakt zbožňuju....
  • flondynka

Heath

Přesně tak,taky nechápu proč zrovna on umřel *9* Nezasloužil si to,měl toho ještě tolik před sebou *9* Byl krásnej,milej,talentovanej,měl tolik plánů...a teď??Už neni....je to smutný *9* Teďka s ním dávají ve čtvrtek Zkrocenou horu a v sobotu 10 důvodů proč tě nenávidím.Škoda,že teď když se na to člověk dívá,je mu spíš smutno,než hezky,když si uvědomí co se stalo *9* Ale Heath si přál,aby se jeho filmy pouštěly,byl by rád,kdyby věděl kolik filmů je s ním teď v televizi.
    • emo-anne

Re: Heath

Ano... včera už dávali ukázku na Zkrocenou Horu... Byla jsem moc ráda, že jsem ho zase mohla videt:)
  • flondynka

...

Ahojky,taky jsem moc ráda,že se Heath umístil v Globech,myslím,že se určo umístí i v Oscarech *3* Ale škoda,že si pro to nemoch přijít,je to smutný,moc tu chybí *9* Ale věřím,že to sledoval alespoň ze shora....
  • petrahladilova

Heatheček má narozeniny

Ale bohužel je už neoslaví *9* .Alejak bylo řečeno-má nás a my je oslavíme za něho.Bože už zase brečím!! sem teď nějaká moc lítostivá asi tím že by měl narozky..
    Jinak v jednom časopise je napsaný že jeden kluk byl s partou na Temným rytíři a že když skončili titulky tak že nikdo neodešel a lidi si stouply a tleskaly....není to báječný...taky budu tak tleskat až uvidím Imaginárium *15* ať si myslí každej co chce...
    a ještě jedna věc-nějaká skupina natočila Heathův videoklip kterej režíroval... taky dobrý že?Ještě se neví kdy ho budou dávat ale snad prý brzi...
    A lidi myslet na HEATHEČKA protože on byl fakt prima a taky hodně slavte a dejte si červené vínko protože to měl Heath rád soudím dle fotek protože tam je na nich právě s červeným...a nezapomeňte- -HEATH je nááááš-- *4* *14* *14*
    • Re: Heatheček má narozeniny

jj souhlasim..tenhle den budem na něj vzpomíínat..kouknem na jeho filmy a dáme si možná i nějakýho toho paňáka na jeho počest a i trochu utišit naši lítost, smutek...Heath bude vždycky v našich srdcích..ty úžasný filmy s nim zůstanou..a možná přežiju i tu sklenku vína..×Đ..
  • aliss67

dont worry

Tak zatím, anděli z hor,
    příště si dám pozor.
    Ohlídám své modré srdce,
    nepodám je už tak prudce.
    Éterická bytosti,
    zažrala ses do kostí,
    zůstala mi v těle cytsa,
    pomůže jen exorcista...
  • Matilda v parku

Ahoj lidičky, kouknětě na tenhle odkaz, jsou tam fotky Matildy v parku ze dne 19., jak si hraje, no jde vidět, že nějaký talent zdědila:o) Tady je ten odkaz: http://www.celebrity-gossip.net/cel ebrity_gallery/category/C409
    • perth

Re: Matilda v parku

Matty je úžasná holčička *3* Škoda, že si nehraje někde poblíž ...*3* Hned bych se za ní zajela podívat..Takhle to mám trošku z ruky.. *1*
      • zdenule119

Re: Re: Matilda v parku

...ano...asi nějak tak... *4*
  • emo-anne

ned kelly

dneska v noci jsme se s kamoskou divali zase na ned kellyho....super:)
    • Re: ned kelly

jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1*
      • a.n.c.a.

Re: Re: ned kelly

casanova je jeste lepsi :)
    • Re: ned kelly

jojo..toe krásnej film.. tedka si z netu stahuju akorád příběh rytíře,casanova,a temnýho rytíře *1*
  • heatcliff

...

Například jsem o něm jednou četl, že na něj jeho sousedka řekla, že byl Heath špindíra, a podobné nesmysly, jen to už o čem píší vypovídá, o jejich cíle, znemožnit celebritu, nebo umělce tak chabým způsobeb, a ještě k tomu, když už je po smrti, tak na něj vytahují takové kraviny, které ani nejsou zajímavé! Útok novinářů na Heathe po smrti je jasný, když už za jeho života ho soustavně obtěžovali, byli jedním z důvodů rozchodu Heathe a Michelle, a k tomu se někteří vyjadřují o tom, že paparazziové jsou jednou z příčin Hethovy smrti,- prostě byl pod nátlakem.
    Jinak kdyby Heath žil, klidně bysme ho mohli jednou potkat, mohli bysme jet na nějakou premiéru jeho filmu, taky se mu líbilo v Praze, takže je jasné, že by česko ještě navštívil, prostě bylo by k tomu spoustu příležitostí. Ale tak už ho neuvidíme nikdy, a o tom jak mi je líto jeho smrti, Heathe samotného, tak je zbyečné mluvit, zmiňoval jsem se o tom už tolikrát, že ani nevím jak ti lítost vyjádřit- prostě Heath je ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE.......co víc říct.
    • Re: ...

g

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit