-
Sek sek sek
je to tu strašně zasekané,ale strašně..pane bože pište, ho tak zbožnujete a nepomůžete mu k vítězství nad Miley? -
...
Už se moc těšim na knížku na to až dostane oskara..protože si ho opravdu zaslouží a taky se tešim na jeho posledni film az bude v kině...urcite na nej pujdu!!!! -
casanova
k narozeninam od kamosek jsem dostala Casanovu, moc me ten film prekvapil, uzasne jsem se u nej bavila, doporucuju uz jenom kvuli tomu, ze Casanova je Heath -
-
Re: casanova
mnoo já si včera pučila kletbu bretří grimmů a zkrocenou horu.. dneska temnýho rytíře..tak se večer kouknu *14*
-
-
Heat
Včera, když jsem se se dívala na Patriota, tak jsem pořád musela myslet na to, proč se mi filmy s Heatem neokoukají, proč mě pořád (třeba když se včera usmál - ty vrásky kolem pusy) mrazí v zádech i když se na jeho filmy koukám pořád. Nikdy se mi třeba nestalo, že bych nějaký film chtěla vidět 3x. Ale Zkrocená hora, Patriot, 10 důvodů ... ty můžu vidět furt. Nebo nedávno Ruce pryč. Od televize se nemůžu odtrhnout. Co to měl v sobě za sílu, že tohle dokázal? Proč se mi třeba ani ve 12 hod v noci nechce spát? Chtěla bych ho poznat jaký to byl člověk, chtěla bych s ním alespoň 5 min. mluvit a koukat na něj zblízka. Nikdy na něj nezapomenu. -
-
Re: Heat
Další člověk, co cítí uplně to samé co já....byla bych nejštastnější, kdybych se s nim mohla aspon seznamit...nebo ho poprosit o autogram...chybi mi...moc:(
-
-
...
V novem Tv Mini je mensi clanek o historii Batmana a je tam fotka Heatha,a v tom clanku je tam o nem hodne psany....Ze za to ziskal posmrtne oscara a tak.. -
-
Re: ...
Hnedzítra koupím, děkuju za informaci *4* -
-
Re: Re: ...
není zač,ja sem prolistovala časopisy v trafice... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Tak to mám doma, ale jen mě zarazil ten konec, s tím opravdu nesouhlasím. Pochybuju že by Heath myslel na začátku své hvězdné kariéry na smrt. Podle mě to byla nešťastná náhoda - jeden velký omyl, který se neměl stát. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
taky mi ho mamka prinesla...a to je nesmysl...na zacatku byl vesely a delal to co ho bavilo...ta jeho smrt to bylo nedorozumenii ....velky omyl...:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jo to je pravda,taky sem se nad tim zastavila,ale kazdej si rika to svoje,takze je to jedno,my vime taky svoje...
-
-
-
-
-
-
Marianne
vůbec to nezní trapně kdybys ho videla chtelo by se ti brecet.ja se vcera divala na casanovu a on je proste sqelej jen nechapu proc zrovna on *9* proc zrovna ten koho tak obdivuju -
Heath
On byl prostě ÚÚÚÚÚÚŽASNEJ herec...byl i ÚÚÚÚPE hezkej...fakt se nedá na něho zapomenout...Včera jsem koukala na jeden z jeho filmů...Heath prostě nejvíc *14* -
-
Re: Heath
jj musím souhlasit je dokonalej *14*
-
-
........
Včera v noci,
jsem slyšel plakat hvězdy.
Nad čím se ustrnuly,
kdo jim tak ublížil?
Ptal jsem se měsíce
- ukázal mi svou odvrácenou tvář.
Tiše jsem ležel,
v hluku vzlyků,
ohromen prostotou jediné myšlenky,
již má ústa neumí vyslovit.
Včera v noci,
jsem slyšel plakat sebe? -
.....
Jé, Heath byl krásný, a vypadal většinou pokaždé krásně! *14* Vlasy, ty se mi líbily v 10 důvodech, Příběhu rytíře- tam je neodolatelný, no řekněte sami!...Ten blond kukuč, rtíky, a ty očíčka, které tě spálily jedním pohledem, a padnul jsi mu k nohám *14* Pak se mi líbil i ve Zkrocené hoře, nebo v Candy mu to také slušelo, ale je pravda, že asi nejvíc v tom období Příběhu rytíře, a Patriotovi..I když mě se líbil všude, byl prostě krásný, a jak jste tady zmínili, ty vrásky, když se usmál, no- kdybych měl kdysi tu možnost vidět je na vlastní oči, tak byste mi mohli rovnou zavolat záchranku, protože bych omdlel, a před očima by se mi zjevovali kytky, a andělíčkové *14* Měl prostě nějakou skrytou moc, která člověka pohltila, jak to jen říct, už jsem to tu jednou říkal, stroj touhy, to v sobě měl, prostě vidět jeho oči, odsouhlasíte mu vše....Ježíš, a ta scéna v Příběhu rytíře, kdy Heath leží v posteli, a Shannyn Sosamon, za ním přichází, a on leží, a dívá se na ní, těmi jeho očíčky, vypadá tam přímo božsky! Působí jako malý klučina , a zároveň je neodolatelný! No prostě nemám slov...Má mamka, se mne nedávno ptala na jednu věc, a bavili jsme se o vztazích, a natrefili jsme na téma, jestli mají spolu partneři žít,já nejdřív, jako že to ten vztah dost změní, a už to nemusíé být taková ta, prvotní láska, jenže pak mě dostala jednou věcí: řekla mi: No a ty, kdyby jsi chodil s Heathem, nechtěl by si s ním být každý den? a to mne odrovnalo...protože já jen očima odsekl, na jeho fotku na počítači, a jedním slovem odpověděl: Chtěl!....a vím to jistě, takže teď tomu rozumím, když spolu dva chtějí žít...mít Heatha, chtěl bych s ním být každý den, a mít ho u sebe, a být v jeho přítomnosti... *14* *9* -
-
Re: .....
krasne napsanee...ja taky:) byt v jeho spolecnosti to by bylo nejlepsi obdobi meho zivota:) je porad v mem srdicku...kazdej den si prohlizim jeho fotky a furt si opakuju jak se jen mohl takovej krasnej chlap narodit...vzdyt on by odrovnal svym pohledem vsechny fanynky kdyby se na ne jen podival...to by se muselo tech sanitek zavolat vice...o hodne...ptze ja bych to fakt nedala:D i na tech fotkach kdyzho vidim se musim drzet abych nezkolabovala...ty jeho pohledy jsou nenahraditelne:D *14* on nekde furt zije...citim to:) vazne to citim:) -
-
Re: Re: .....
...tý jo...já ani už newím co mám tady psát...wy wždycky řeknete uplně to co mám na srdci...sem tak ráda ře můžu být členem týhle diskuze... *4* ...a musím s wáma naprosto souhlasit...to kdybych já měla být w jeho přítomnosti,tak bych byla ten nejšťastnější člowěk na swětě...kdybych s ním mohla stráwit jen třeba jednu minutu w žiwotě i tak by to bylo to nejlepší co mě w žïwotě potkalo...ale určitě bych asi taky omdlela...pak bych se wzbudila,uwiděla jeho oči a omdlela bych znowa... *4* *4* ......HEATHEČKU...MILUJŮŮŮ TĚ NAWŽDÝÝÝ... *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Příběh rytíře
Já už se taky mooc těším na Příběh rytíře,hezky si to vychutnám *14* *14* *4* ,až uvidím Heathečka jak se tam tak nádherně usmívá-jak to umí jen ON *14* *14* ...mého srdce šampion *14* *14* *14* už se nemůžu dočkati *15* ,už jen 2,5 hod.No, jsem jak malá já vim,ale prostě to tak cítím a vim že nejsem sama....tak si to lidičky taky hezky užijte,určitě si i někteří popláčeme trochu,že?A užijte si i zbytek Vánoc,ahojte.... -
-
Re: Příběh rytíře
Přesně.Taky už odpočítávám každou minutu *15* ,protože presně jak si napsala na Heathův úsměv se strašně těším..a nejenom na jeho úžasný úsměv.
-