-
.....
Mne prostě kdykoli, když vidím tyto fotky , tak mi je moc smutno, protože tam není Heath, oni se procházejí venku, žijí, a Heath už nikde není....je to hrozné. *9* -
-
Re: .....
...asi nějak tak...já smutním aji když se podíwám na jakoukoli jinou fotku,kde je Heath...tam je wždycky tak weselej a tak krásnej a když si pak wzpomenu na to,že už tu mezi námi není,tak je mi ještě hůř... *9* -
-
Re: Re: .....
doprcic uz toho nechte..proste na neho budeme vzpominat s usmevem..tecka vykricnik -
-
Re: Re: Re: .....
samozřejmě že taky wzpomínám s úsměwem...někdy...a chtěla bych ráda wzpomínat pořád s úsměwem...ale nějak mě to nejde...ale budu se snažit....už kwůli němu... *4*
-
-
-
-
poznámka
I když to sem moc nepatří, ale jsou tady lidi, kteří mají v souvislosti s Heathem rádi také Jakea, tak dnes na Prima Cool dávají v 15.15 hod. film Říjnové nebe, kde Jake hraje hlavní roli. -
Všechno nejlepší
Doufám, že si ten svůj dnešní den užíváš aspoň v nebi, že tam slavíš své dnešní narozeniny. Já ty svoje dnešní už oslavila z části včera, ale dneska si dám na naše společné narozeniny aspoň skleničku.. Happy Birthday, Heath *3* -
-
Re: Všechno nejlepší
Tak i tobě všechno nejlepší. -
-
Re: Re: Všechno nejlepší
Děkuji :)
-
-
-
Happy Birthday! :)
Všechno nejlepší mýmu milovanýmu "panu maminkovi" a do budoucna ještě hodně filmů, ve kterejch opět zazáří. *14* -
R.I.P.
neviem ale zda sa mi že ludia začali heatha vnimat az po smrti.... *9* ale som rada...ze ma fanusikov po celom svete...bol vynikajuci herec minule som o nom citala ze ked mal 10 rokov vyhral sachove turne...mal velmi rad sachy .... *14* chcela by som vidiet vsetky jeho filmy ...nazim sa ich zohnat... *14* dufam ze sa mi to podari -
-
Heath!
takze Heath byl nej a nej bude, !!!herec jakej tu dlouho nebyl!A krasny a vubec...!takze to tady rozvalcujte ! -
-
Re: Heath!
oo ses nám nějak rozjel *3*
-
-
-
Pojídač...
Už se těším na večer, na Pojídače, byl sice nedávno, ale snad nemusím vysvětlovat, že není důvod proč bych se nedíval! *1* *4* -
-
Re: Pojídač...
Taky se těším i když ho znám skoro zpaměti. -
-
Re: Re: Pojídač...
Také už se moc těším, i když jsem ho viděla aspoň pětkrát. -
-
Re: Re: Re: Pojídač...
Já též.. stejnak nejvíc se mi líbí jak Heath jde a rozpaží ruce .. *4*
-
-
-