-
♥4.4♥
♥♥♥♥♥♥♥♥Máme tu 4.4... Měli by jsme oslavovat ale ja dnesek probrečím. Nemuzu se ovladnout :'( Na jeho ♥herecký dar♥, ♥úsměv♥, ♥hlas♥, ♥oči♥, ♥smysl pro humor♥, ♥pohyby♥..prostě vše se nedá zapomenout.a taky nikdy nezapomenu..NIKDY.. ♥Happy Birthday Heath♥.♥♥ I Love you♥♥,♥♥♥♥ I miss you ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
pohreb
31.01.2008 18:58 - LOS ANGELES
Austrálskeho herca Heatha Ledgera pravdepodobne pochovajú v piatok 1. februára v rodnom Perthe.
Zatiaľ čo jeho bývalá snúbenica Michelle Williams vytrvalo odmieta tvrdenia, že sa rozišli pre jeho problémy s drogami, rodina uzatvára plány na poslednú rozlúčku s 28-ročným hercom.
Podľa New York Daily News pochovajú Ledgera v mahagónovej rakve v hodnote 25-tisíc dolárov. Na pohrebe by sa mala zúčastniť aj Williams s dvojročnou dcérou Matildou a Ledgerov herecký kolega a blízky priateľ Jake Gyllenhaal.
Hercov otec - Kim Ledger sa chce so synom rozlúčiť skromným pohrebom, na ktorom sa zúčastní len rodina a blízki priatelia. O podrobnostiach pohrebu preto bude rodina informovať len pozvaných.
Polícia vylúčila samovraždu
Ledger zomrel v stredu 22. januára pravdepodobne na predávkovanie liekmi na predpis. Polícia vylúčila samovraždu i cudzie zavinenie. Výsledky súdnej pitvy neboli podľa vyšetrovateľov dostačujúce a musia preto vykonať ďalšie testy, vrátane toxikologického rozboru.
V Ledgerovom byte objavili vyšetrovatelia šesť rôznych druhov liekov na predpis, vrátane tabletiek proti nespavosti, na upokojenie a antihistaminík. Tri z nich predpísali hercovi v Európe, kde pracoval na svojom poslednom filme. Nenašli sa však žiadne nelegálne drogy, či stopy po nich. -
-
Re: pohreb
díky za tenhle překlad. Je smutné, že se o něm v českých mediích tak málo píše a když, tak pouze o jeho drogových aférách. Jako bysme nikdo neudělal nikdy nic špatného.
-
-
heath
heatha je strašná škoda byl to neuvěřitelně hezkej a talentovanej herec. *9* -
-
Re: heath
ste pořád chtěli překonat miley a nikdo proto nic nedělá... musíte psát a psát a psát abyste jí překonali.. Heath si to zaslouží, tak makejte -
-
Re: Re: heath
to ale neni o diskuzi!je ot o navstevnosti..pokud chceme Heatha dostat nahoru musíme navštěvovat jeho profil tady...což já dělám nekolikrát denně
-
-
-
...
HEATHY BYL VE ČTVREK V MF DNES V NOVINÁCH NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉ V MAGAZINU.... -
-
PREMIERE
Už mám Premiere!zatím jsem to ještě nečetl,ale vypadá to dobře! *15* ale ten titulek mi dává radost ale zároveň husí kůži: Heath Ledger:točí ještě po smrti!-to zní bud že jakoby žil a nebo že točí ze záhrobí! *15* -
-
Re: PREMIERE
jojo taky už to mám je to super!!! *3*
-
-
-
...
Heath má nejhezčí úsměv na světě a věřím, že i tam ze zhora se na nás všechny tak krásně směje...Heathe,nezapomeneme -
-
Re: ...
Pravda pravducí-nikdy Heathečku na tebe nezapomeneme bo tě strašně moc milujeme a pro nás seš prostě Náš Heath Ledger.S láskou napořád... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: ...
jojo *4*
-
-
-
Chybí...
Holky, pročítám tady, co čtete. Heath byl talentovaý a nenahraditelný herec. Ano, ve švětě filmů patří na vrchol. Ano, všechny nás ta tragická událost mrzí. Ale uvědomujete si, že truchlíte pro člověka, kterého znáte jen z fotek a filmového plátna? *9* -
-
Re: Chybí...
no a co jako?....byl to nas nejoblibenejsi herec a porad je a my vime ze to byl uzasnej herec,clovek a tata a nic jinyho vedet nepotrebujeme... *16* -
-
Re: Re: Chybí...
Když jste taklhe hotoví ze smrti cizího člověka, tak je mi vás vážně líto (v dobrym), protože když vám zemře někdo blízký, tak se musíte úplně sesypat... -
-
Re: Re: Re: Chybí...
souhlasim...myslim ze jeho smrt by se nemala tak prozivat...jako ano byl fakt vybornej ale stejne michael jackson...umrel a co ted?budem vsichni 150 let brecet?nechci tady byt za nejvesti necitlivku ale jako myslim ze kdyz umre nekdo velkej jako napr.heath tak ano mame byt proc smutni ale jako zivot jde dal i bez nej a myslim ze se mi ani zivot nezmeni...je mi lito ze umrel ale proste zit se musi dal... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Chybí...
nechapes to a ani to pochopit nemuzes.....Pro nektery tady znamenal a znamena strasne moc a je mi lito ze ho oznacujete za ciziho cloveka...ano neznali jsme ho osobne ale v nasich srdcich to byl nas nejmilovanejsi clovek a taky to tak zustane.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...
Plně s tebou souhlasim... -
Re: Re: Re: Re: Re: Chybí...
Jo přesně tak, pro některé znamenal hrozně moc! Když si představím, že už nenatočí další skvělé filmíky, tak je mi z toho strašně smutno! on byl nejúžasnější herec! prostě je nezapomenutelný a jeho smrt je pro někoho, jako smrt bližního! Každý to prožívá jinak! Heath FOREVER!!! *14* *4*
-
-
-
-
-
Re: Chybí...
??????
-
-
OOh anoo
Joo .. dneska ve 20:00 na Nova cinema bude dávat Patriot!.. oo už se těšim na ten jeho zářivej úsměv!! xD -
-
Re: OOh anoo
videla sem ukazku na nove....dneskaaaaa supeeer:-*
-
-
All That You Can't Leave Behind...!
...v překladu- Vše, co nemůžete nechat za sebou...!
Nemůžu nechat za sebou- Jeho krásné a ojedinělé oči, jeho hlas, který mi zní nadále v hlavě, jeho pohlcující kouzlo osobnosti, - nemůžu nechat za sebou jeho celého, takového, kterým byl- Nádherný člověk, který mi dal chvíle radosti, který mě inspiroval v tolika věcech, ke kterým bych se možná nikdy sám neodhodlal, ...co více říct, jen, že mi je líto, že už tu není, že mě tu nechal, a že bych mu nevyslovitelně přál život, který by strávil s milujícími lidmi, a svou krásnou dcerkou...
Opravdu jen neuvěřitelné, že nežije, tolik krásného tu po něm zůstalo, a zůstane navždy.
Heathe, mám tě rád, mám tě v sobě, a sviť dále na nebi, protože ty jsi svítil, svítíš, a svítit vždy budeš...!
..Jsi jediný... -
-
Re: All That You Can't Leave Behind...!
Nádhernýýý!!!! -
opravdu moc hezky napsané a výstižné *4* -
Napsal si to moc pěkně a určitě s láskou. *9* *14* -
To, kde píšu, že je mi líto, že mě tu nechal, to samozřejmě myslím v uvozovkách, jako že už mi nebude dělat radost novými filmy, a nebudu prostě mít radost z něj, jako živého...ale jinak radost jako takovou mi asi bude dělat dále *3*
-
-
Heath ledger
Je to proste krasnej herec a chlap, musi po nem silet miliony divek a ja jsem jedna z nich!dala bych snad vsechno,kdbych ho mohla nekdy potkat!!papa *14* -
FOTK\
SAKRA POŘÁD SEM NEDÁVEJTE JEHO FOTKY DO TOP 5 !!! MNĚ JE Z TOHO VŽDYCKY SMUTNO *9* TAKY JSEM HO MĚLA RÁDA,ALE ŠTVE MNĚ,KDYŽ KAŽDÝ DEN MUSÍM VIDĚT TADY TEN JEHO PĚKNÝ XICHTÍK A PAK SI UVĚDOMIT,ŽE JE MRTVÝ *9*