Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

je to taková škoda,že zemřel,měla jsem ho moc ráda,byl krásnej, talentovanej a měl moc hezký filmy.
  • heath

úžasnej a krásnej kluk a supr herec*.*
  • simpsons13

Premiere

Tak už to mám blácha zapoměl tak sem si proto nemocinká musela vyběhnout sama no mama šílela ale za to to stálo prostě uplně nejvíc krásný článek cestou dom sem hledala tn článek jen sem tak rychle listovala a najednou Heath jeho krásný obličejíček mě opět přivedl do nebííčka ach on je tak božíííí I love Heath *14*
  • petrahladilova

kdyby Heath žil....

Jak by to vypadalo,kdyby Heath žil,co myslíte?Psalo by se o ně,m víc než se o něm psalo nebo ne...slyšely by sme o něm víc než kdy jindy a nátáčel by víc filmů nebo by se věnoval Matildě co myslíte vy???Já děkuji za váš názor a moc si cením vašich odpovědí...mám vás ráda stejně jako Heathečka andílkovanýho... *4* milovanýho *14*
    • teddy-girl

Re: kdyby Heath žil....

tak o tom taky přemýšlím a myslím že by se o něm psalo o trošičku méně, protože ta smrt se objevuje v časákách už přes rok a kdyby žil proč by měli důvod o něm totlik psát? určitě by se objevil protože by točil parnasse a na officiálních stránkách by možná přibejvlali fotky, články atd... takže nevím *9*
      • a.n.c.a.

Re: Re: kdyby Heath žil....

objevil, ale je jasny ze ne tak casto, tocil by filmy a o nem a o nechby se psalo pak taky nejaky drby a s kym chodi, a co Matilda.....
  • heatcliff

.......

jak je to možné, že už tady nejsi???
    už nikdy tu nebudeš???
    už nikdy!
    vlny tam, kde jsi pobýval
    , po tobě teskní,
    protože ty jsi součást vln,
    a pluješ, protože věčný proud tě unáší
    dál....
    tvé oči, jsou tím, co po tobě zůstalo
    ty neodcházejí.........
    lesk tvých očí, tu snad zůstává dál...
  • petrahladilova

Heath

4etla jsem kousek dál,že někteří mluví s Heathem.No já taky s ním mluvím a i mě to pomáhá a nezáleží na tom kolik vám je ať už 16 nebo 30 jako mě.Já ho miluju a přijde mi normální s ním rozmlouvat a nejsem blázen jen mě to uklidňuje a mám tak pocit,že neumřel a je pořád tady.A vlastně se stím tak vyrovnávám stou jeho nemožnou a neuvěřitelně zbytečnou smrtí..
    a ostatní ať si říkají co chtějí mě jde o Heathe ne o nemožný řeči...tak pa a věřte že HEATH LEDGER JE NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak a je to........
    • gallacher

Re: Heath

Mas naprostoou pravdu,taky s nim rozmlouvam a nekdy mam fakt pocit ze je u me...
      • lucuska90

Re: Re: Heath

naprosto s Váma souhlasím...on nám pomáhá!!!
  • heatcliff

Snad...

Toto pondělí by už podle mě mělo být známo, kdy bude Zkrocená hora, to znamená nesmíte si zapomenout koupit TV Star...Jinak v pondělí je Patriot, ten konec ale- kvůli něj se mi na to nechce moc dívat, ale i tak budu, Heath je tam totiž slunce! Tak myslete na Heathe, a těšte se na pondělí, teda snad těšte, doufám že už uvidím na nějaké straně Zkrocenou horu!...)))
  • gallacher

...

ted sem se divala na stranky cinestar a divam se ze tam maji uz dalsi dny a divam se na 21.1 a zadny imaginarium *9* *9* *9* *9* *9* ani 22...ja se na too vy..kaslu *8* *16* *9*
    • stankova.lidka

Re: ...

tak to fakt naštve ale koukala jsem se na cinestar v Plzni (to je pro mě nejblíž) a asi půjdu o víkendu, lidičky já se tak těším *14*
    • gallacher

Re: ...

tak sem tam psala a odpoved zni ze u nas to budou promitat az 4.2.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10*
      • eve-lyn

Re: Re: ...

tak to se máš u nás až 25.2 !.. *16*
        • gallacher

Re: Re: Re: ...

hej tak to fakt nechapu,vsude je napsany ze to ma premieru 22.1 a nakonec si bude clovek muset jeste pockat protoze bydli v nejake prdeli jmenm Olomouc a ne v Praze..to tejny s tim novym kalendarem,tady ho taky nesezenu...to je fakt...prominte za my rozhorceni ale fakt uz me to stve..
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: ...

Ne ,ale jako máš pravdu já to samý,na Imaginárum budu čekat ještě měsíc a ten new kalendář taky nemám!..prostě v Kolíně ho nemaj,nemaj nic.
  • emo-anne

31...

ještě půl hodina a měl by 31.....:) je furt v mém srdíčku a vždy bude...to co dokázal a jaký to byl člověk na to se nedá zapomenout...ty filmy, rozhovory, ten jeho krasny kukuč a ten jeho nadherny hlas a ten USMEV s námi tady bude pořád...MILUJU ho a vážně se nebojím říct že nikdy nezapomenu....:-**
    • gallacher

Re: 31...

to si rekla moc pekne
  • Heath...

Tady je o něm hodně informací http://heath-ledger.xf.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit