-
..
už se blíží dvoutisicovka -
.
Matilda dnes slaví narozeniny, ale moc jich vás tam nepopřálo, a když už je to ta Heathova dcera...))) -
Ned Kelly
Ned Kelly byl úžasný...nemám slov -
....
Uz se tesim az pristi tyden ve stredu pujdu na imaginarium do kna,jsem na to strasne zvedava....a nejvic se tesim az si objednam imaginarium na DVD a buduu to mit doma a budu se na to divat porrad dokola......a taky si objednam Pribeh Rytire,Zkrocenou horu a pak ty ostatni.... *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
životopis
Tak tady to nějak usnulo. Doufám, že se aspoň těšíte na neděli na Heathův životopis a budete se všichni dívat. Já se teda už nemůžu dočkat!!! -
-
Re: životopis
Ani nevíš jak!Jen mě mrzí,že pořád nic okolo kalendáře..Jen doufám,že výjde.. -
-
Re: Re: životopis
Já se na neděli těším moc!!! *15* -
-
Re: Re: Re: životopis
To já taky moc ....aspoň nějaké zpříjemnění dne !! *14*
-
-
-
-
Heath
Že je nádhernej, je super! -
????
To je zvláštní, když koukám na diskuze ostatních z top 10, tak většina nemá tolik vzkazů do diskuze jako Heath a přesto je poslední...Teda co se týče umístění zde. Nebož pro nás je jednička *4* -
Oscar
získal oscara jako 2. v historii po smrti....kdo jinej by to mohl byt *3* Heath je nej!!! -
-
Re: Oscar
no my vime,ja sem to sem uz psala *3* *9* -
-
Re: Re: Oscar
aha....tak to sem asi necetla....ale tak treba je vic lidi jako ja a necetli to *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Oscar
*3*
-
-
-
-
nové fotečky
Ahoj lidičky, na stránkách www.celebrity-gossip.net jsou nové fotky Michelle a taky hlavně Matildy se Spikem...zdá se mi, že se Matilda začíná hodně podobat Michelle.. -
-
Re: nové fotečky
tj taky bych rekla ze se ji docela dost podoba, ale stejne se zatim vic podoba Heathovi....ma uplne stejny nos *3* ..... -
-
Re: Re: nové fotečky
a taky ocii:)
-
-
Re: nové fotečky
Nejlepší je ta, jak ho Matilda tahá za vlasy a tváří se, jakoby mu dávala co proto..oba dva mají super výrazy, jsem se nasmála, určitě koukněte..pěkný večer
-
-
Začátek....
Tak jsem se podívala na uplný začátek téhle diskuse,protože mě zajímalo kdy začala,a první příspěvek byl z 10.8 2004 a dotyčná napsala "Miluji Heatha" ....A já také říkám že ho miluji...