-
Heathy
Do not stand at my grave and weep.I am not there.I do not sleep.I am a thousand whinds that blow.I am the diamond glints on snow.I am the sunlight on ripened grain.I am a gentle autumn´s rain.When you wake up to morning's hush,I am the swift,uplifting rush,of quiet birds in circled flight.I am the soft stars that shine at night.Do not stand at my grave and cry.I am not there.I did not die! -
Bafta
http://www.youtube.com/watch?v=tabc wMAg2nE
Jo..tak jak se tak divam tak cimdaltim vic sleduju ze hollywoodem a celebritama to taky hodne otraslo... -
-
Re: Bafta
Tak podejt by ne....nama taky
-
-
oscar
Taky jsem mela slzy v ocich:( Herci v kazdem zaberu meli slzy v ocich....Aji brad a Angelina....bylo to dojemneeee....Ae heath to urcite vidi...Saslouzi si to za to co dokazaaal:-* -
-
Re: oscar
Jasně! moc dojemné! *9* ale Heath si to zasloužil! Miláček náš,že? *14* *15*
-
-
:)
Ještě jednou : Nikoho neodsuzuju za jeho orientaci. Nemám ráda, když někdo někoho kvůli něčemu odsuzuje. Jen jsem řekla SVŮJ NÁZOR. A že by mě to zajímalo :) A tady jsem okopírovala starý příspěvek od heatcliffa, kde 'vyjádřil', že by s Heathem klidně i chodil. Klidně najdu jiný příspěvky, kde Heatha nazývá životní láskou. Nechci FAKT dělat průvan, jen Heatliff nevěřil, že něco takového kdy napsal. Tak sorry, už Vás nebudu otravovat :) FAKT si to neberte zle. Ale přece jen říkám SVŮJ názor. Tady je ten příspěvek : -
-
Re: :)
No tak už tomu věří, ale jaký má smysl to pořád vytahovat a řešit jestli řekl to či ono. *3* -
// heatcliff
..... - 20.05.2009 21:41 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Jé, Heath byl krásný, a vypadal většinou pokaždé krásně! Vlasy, ty se mi líbily v 10 důvodech, Příběhu rytíře- tam je neodolatelný, no řekněte sami!...Ten blond kukuč, rtíky, a ty očíčka, které tě spálily jedním pohledem, a padnul jsi mu k nohám Pak se mi líbil i ve Zkrocené hoře, nebo v Candy mu to také slušelo, ale je pravda, že asi nejvíc v tom období Příběhu rytíře, a Patriotovi..I když mě se líbil všude, byl prostě krásný, a jak jste tady zmínili, ty vrásky, když se usmál, no- kdybych měl kdysi tu možnost vidět je na vlastní oči, tak byste mi mohli rovnou zavolat záchranku, protože bych omdlel, a před očima by se mi zjevovali kytky, a andělíčkové Měl prostě nějakou skrytou moc, která člověka pohltila, jak to jen říct, už jsem to tu jednou říkal, stroj touhy, to v sobě měl, prostě vidět jeho oči, odsouhlasíte mu vše....Ježíš, a ta scéna v Příběhu rytíře, kdy Heath leží v posteli, a Shannyn Sosamon, za ním přichází, a on leží, a dívá se na ní, těmi jeho očíčky, vypadá tam přímo božsky! Působí jako malý klučina , a zároveň je neodolatelný! No prostě nemám slov...Má mamka, se mne nedávno ptala na jednu věc, a bavili jsme se o vztazích, a natrefili jsme na téma, jestli mají spolu partneři žít,já nejdřív, jako že to ten vztah dost změní, a už to nemusíé být taková ta, prvotní láska, jenže pak mě dostala jednou věcí: řekla mi: No a ty, kdyby jsi chodil s Heathem, nechtěl by si s ním být každý den? a to mne odrovnalo...protože já jen očima odsekl, na jeho fotku na počítači, a jedním slovem odpověděl: Chtěl!....a vím to jistě, takže teď tomu rozumím, když spolu dva chtějí žít...mít Heatha, chtěl bych s ním být každý den, a mít ho u sebe, a být v jeho přítomnosti...
//
-
-
...
Gabi, mě je také líto, že Heath už své 29. a letos 30 .narozeniny neoslavil, a že si neužil ta ocenění, která získal za Jokera, je mi to strašně moc líto!!!
A jinak Gallacher, je mi líto, žes to nesehnala, ono to asi mají jen v Praze tady v Bontonlandu..,asi to byla jen speciální objednávka pro Prahu, protože ten oficiákní vyšel právě najaře,... -
-
Re: ...
a nemohl by jsi mi ho koupit a poslat postou a ja bych ti ho zaplatila? -
-
Re: Re: ...
nebo ne kasli na to...clovek musi neco oželet...a obrečet...kašli na to..
-
-
-
pozvanka
pozyvam vas do klubu heatha ledgera na stranke kluby.quick.cz -
Achjo
On je na 8. místě:(:( -
1.místo
Heath je už na druhém místě celkem!Ta Miley Cyrus bude ale tvrdý oříšek co?ale to zvládnem;) -
-
Re: 1.místo
Miley?....pche... *8* ta Heathovi nesahá ani po kotníky... *13* *15* -
-
Re: Re: 1.místo
Přesnee!!!!ani na palec!! *16* *5* -
Re: Re: 1.místo
Ahojte, jak bych mohla být nápomocná aby se Heath dostal na orvní místo? *7*
-
-
Re: 1.místo
musíme:D..doufám že se Heath vyšplhá až na 1.mísot!..musí rozhodně
-
-
Neuvěřitelná podoba!
Proboha Matilda je opravdu celý tatínek!
Je až neuvěřitelné jak je mu podobná, na jedné fotce, když se zamyšleně dívá na Michelle, to vypadá jakoby to byl Heath v těle Matildy- prostě podoba šílená, a to je také dobře...
Je to zvláštní, vidět člověka, který mu je tak podobný, nevím proč, ale trochu mi to přidalo radost, jakoby Heath opravdu stále žil...Tak namě ta podoba působí...Jinak jim to moc sluší jako mamince a dceři, - nádherné slečny, jen co je pravda! *3* Heath by na ně byl patřičně pyšný! a myslím, že tam někde nahoře je...))) *3* -
:)
v HK jsem kalendar taky videla a moc bych ho chtela....jsou tam krasny fotky joooo a v TV budou davat Pribeh rytire! :) -
-
to se mas,ja bych si ho hned koupila kdybych vedela kde ho maji nekde kde muzu zajet......a na pribeh rytire se strasne tesim,andilek krasnej,,
-