Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

teddy-girl

Jo to je pravda,ale to neni poprve co se mi takhle nekdo vysmal,treba na lide.cz na heathove forum tak jsou takovi kokoti....tohle si heath nezaslouzi....
    • Re: teddy-girl

Myslím, že by se ti vysmáli všude, akorát tady na tomto fóru, máš kliku, že se těch potrhlin vyrojilo nějak víc *3* Takže si skvěle notujete a je vám spolu prostě kráááásně *3*
  • respekt

konečne sem videl Temnýho rytíře...
    všechna čest jak zahrál Jokera!!
    Heath Ledger si vždy role vybíral proto podle toho vypadaly.Škoda takového talentu,snad odpočívá v pokoji.
    • a.n.c.a.

Re: respekt

pry si vybral Temnyho rytire misto Australie....
  • heatcliff

HALO- HEATHA PŘIPOMÍNÁ!

Nataly Rose- o Halo už jsem tu jednou psal, rovněž , že mi připomíná Heatha, mě zas díky textu té písně, zpívá tam totiž o tom, že stále vidí jeho svatozář-nějakého muže asi-, no a vůbec ten text je takový krásný, a zároveň připomíná Heatha i v veselém světle, jako že se na něj má vzpomínat ne jen smutně, ale i radostně...)
    A s tou Zkrocenou horou- právě že je to v tv, tak je to jiné,upoutávky, atd....BROKEBACK MOUNTAIN- BEAUTIFUL. Pro mě ten film bude vždy u Heatha nejdůležitější, protože díky tomuto filmu jsem Heatha poznal, a oblíbil si ho...) Takže film je to pro mě srdcovní.)
  • heatcliff

...

Tak nakonec se plány změnily, a nikam nejedu, jsem rád, protože opustiti Heatha a jeho svět, nechtělo se mi ani náhodou,-)
  • Imaginárium - zážitek navždy

Tak před chviličkou jsem se vrátila z kina, plná dojmů a zvláštních nepopsatelných pocitů. O tom že je film už u nás v kině jsem zjistila půl hodiny před začátkem. Jen sem uviděla ten název, rychle jsem sbalila tašku a běžela na autos. Stihla sem to naprosto včas. V sále jsem byla nervozní. POřád jen ukázky k jinýcm filmům, což mi jenom k nervoozitě přispělo. Konečně tady, ale byl film. Nebudu tady popisovat o čem příběh byl, to musíte vidět sami *4* , tento film na mě zapůsobil zvláštním krásným dojmem. Kydž se Heath smál smála jsem se taky. Dokonce se mě kamarádka v kině ptala proč se pořád usmívám...ani jsem si to neuvědomovala...byl to nádherný pocit vidět ho na plátně, na ten pocit asi už nikdy nezapomenu. Když ten film končil, četla jsem si titulky, a řekla si že už v titulkách jeho jméno...bohužel nebude, titulky stále běhaly dokola a když jsme odcházeli ze sálu tak jsem se naposled ohlédla a tam s titulkami mizelo jeho jméno, potom tam již byla jména ostatních, bylo to něco nepopsatelnýho....odcházela jsem plná radosti a smutku zároven, věřím, že i vy na tento fim nezapomenete, protože je svým způsoben neobvyklý a zlváště jedinečný...Heath do toho vložil své srdce, stejně jako do všech ostatních rolí, a proto na něj nikdy nezapomenu.
    • Re: Imaginárium - zážitek navždy

To ti vážně závidim, já to už uvidim tak maximálně v letňáku, protože u nás v kině to najednou přestali dávat! Po 14ti dnech!!! Když jsem viděla ten program, myslela jsem, že se zbláznim!!!! Nechápu!!!
    • petrahladilova

Re: Imaginárium - zážitek navždy

já se tak těším,ale musím počkat až do března *9* to budou u nás dávat teprve Imaginárium..
    • Re: Imaginárium - zážitek navždy

Chyba : jeho jméno...bohužel v dalších nových filmech nebude - tam mělo být, jeho jméno tam samozřejmě bylo napsané
  • stankova.lidka

sloh

Na úterý si máme do školy připravit charakteristiku osoby. Nevybrala jsem si nikoho jiného než Heatha. Napsala jsem sice něco přes dvě stránky, ale o něm bych mohla napsat román. No a nevím jak to zvládnu ve škole, protože ten konec -jak jsem to psala tak jsem se rozbrečela. Tak držte palce ať to tam zvládnu napsat. Už jednou jsem psala o něm životopis a doma jsem to přepisovala asi 3x než jsem to zvládla bez slz.
    • heatcliff

Re: sloh

Tak to pěkně napiš *3* A ty bys psala romány, já to nemám jinak, dokázal bych o něm psát hodiny... *1*
      • petrahladilova

Re: Re: sloh

i já *7* myslím,ale jo psala bych moc dlouho...
      • stankova.lidka

Re: Re: sloh

Přesně tak, mám to na dvě stránky a lidi ve škole budou říkat jak to mám dlouhé, ale mě to připadá jako minimum. Chtěla jsem tam toho napsat víc, ale při hodině bych to nestačila hodit na papír.
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: sloh

v tomhle tě úplně chápu, my když jsme loni probírali výklad, také jsem měla prezentaci o Heathovi, měli jsme být ve dvojicích a moje kamarádka vůbec neprotestovala..:D naopak ji to docela bavilo a já se v tom vyžívala....:) byl to jeden z mála ukolů ze kterého jsem měla dobrý pocit....Ukázala jsem tam Heatha celé třídě v tom nejlepším světle, ono to ani jinak nejde..:) Ale bylo to pěkné a obě jsme dostali 1.. *3* *3* Tak at to zmákneš..:)
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: sloh

Já si dala heatha i na charakteristiku i na vypraveni do anglictiny ...:) a tky sem mela na male ale nejak sem to zvladla...ja bych o nem dokazala nejen psat ale hlavne mluvit hodiny ... :):)
  • Talent

Čtyři pírka... co k tomu říct? Jen snad panebože to byl talent!
    • gabinka022

Re: Talent

On měl v těch očích takovou jiskru!! V tomhle filmu je to obzvlášť vidět...jak byl zarostlý, ty oči mu úplně zářily! moc mu to slušelo a skvěle to zahrál.
      • Re: Re: Talent

Moc hezky řečeno Gábinko *3* Souhlasím
      • mymy

Re: Re: Talent

Jj přesně..to se jen tak nevidí..njn..dokonalost!.. *9*
  • ceny bafta

Jen kdyby to někoho zajímalo, tak Heath vyhrál cenu bafta za nejlepšího herce ve vedlejší roli za ztvárnění Jokera... *14* Eh a ceny bafta to je prakticky taková britská obdoba oscarů... *3*
    • mymy

Re: ceny bafta

Tak to je super! Heath 4ever!
    • Re: ceny bafta

Paráááda!!!! to je super!! *1* *1* *4*
      • gallacher

Re: Re: ceny bafta

SUPER ..... Heath Forever in my heart...
  • gallacher

..

Jeste par fanousku a Heathy bude mit 2000 fanousku....jupíí *15*
  • xxpetulqa

NIKDY nezapomenu(neme)

Někdy mě z toho chytne takovej smutek, že se to nedá...to jsem pak protivná normálně kvůli tomu *1* A bulim...a říkám si proč ON... *9* Proč ON, ten jedinečný Heath Ledger, s nádhernýma očima, úsměvem a skvělým hereckým talentem...
    Uznejte, je svět spravedlivej?..NE.
    R.I.P.
    *9*
    May angels lead you in...
    4EVER. <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit