Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Brokeback mountain zas ne...

Tak dnes jsem si s očekáváním koupil TV Star, a nalistoval na program Nova Cinema- ale bohužel zas nic, to znamená, že do 12.listopadu ještě v tv nebude.
    No tak uvidíme...
    Jinak je v sobotu na Primě ale film s Jakem Gillenhaalem- Mariňák, vím, že tohle není jeho diskuze, ale já ho prostě mám s Heathem nesmírně spjatého, a vždy když vidím Jaka, myslím i na Heatha, takže se kdyžtak dívejte...)))
    A myslím, že takhle spajtého ho má spoustu lidí, a navíc byl to jeho velký přítel, a konec konců je to kmotr Matildy,...)
    • Re: Brokeback mountain zas ne...

Doufám, že to s tou Zkrocenou horou nedopadne jako na jaře, kdy se také proslýchalo, že bude v TV, a nakonec nic. Na Mariňáka budu koukat určitě, také mám Jakea spojeného s Heathem. A v kolik vlastně na té Primě bude?
  • gallacher

..

já ten kalendar chci taky *9* *9* *9* :'( to neni fer
  • heatcliff

Bez Oscara, s Oscarem- Heath navždy!

Petro, druhý Oscar, to nevím,-)
    Ennis Del mar, a Joker- tohle jsou opravdu kalibry, a že by ta role v Imagináriu byla nějak velká, nebo tím kalibrem, to nevím, - věřím, že Heath to zahrál určitě skvěle, a dal do toho opět všechny své síly, a celou svou osobnost, ale pochybuji, že získá dalšího Oscara, to nevím, ale vyvrátit ti to nemůžu, doufat v to můžeš, samozřejmě já bych mu přál dalších 10 oscarů, ale víme, že to už není možné, na jedné straně mi je i jedno, zda něco získá či ne, já vím, jak Velký Herec to byl, věřím v něj a jeho neuvěřitelnou osobnost, myslím, že to byl jeden z nejnadanějších herců své doby, a mám ho moc rád, a jsem rád za to, že už jednoho Oscara má, a plno jiných cen, které si myslím vystihují to, jak obrovský a bezkonkurenční výkon v Temném rytíři podal,-)
    A k tomu všemu je mi líto, když vidím kolik těch cen dostal, on si to užít nemohl, neví jak moc byl oceněn, a mrzí mne, že si toho Oscara, v kterého možná ve skrytu duše věřil, nemohl vyzvednout sám, a jo bylo by fajn, kdyby něco získal ještě, ale potom budu mít ještě větší lítost z toho, že on sám z toho už nic mít nemůže. Také mne mrzí to, že se nedočkáme dalších nových rolí, které s jeho talentem mohly být dalšími ikonickými výkony, které by byly oceněny.
    Sice Joker je skvělý, a v určitém slova smyslu to byl jeho vrchol, ale vrchol, která nastal příliš brzy!A musíme si proto všichni vychutnat období Imaginária, musíme si to všichni pořádně užívat, už proto že to je jeho poslední film, musíme být z toho rádi, a při tom se dále dívat na jeho ostatní filmy, které nás rozšťastní, a které nám dělají dny pěknějšími,-) Použil bych přesně tu věti, kterou říká matka Francescy, v Casanovovi: Láska, s ní ti je vždy pěkně, i když se okny valí déšť a stromy cloumá vítr,to je láska, a já bych místo té lásky použil- Heath, protože vždyx když se vám nedaří, a nemáte zrovna nejlepší den, Heath je spouštěč, ten vám vždy danou situaci v mezích ulehčí, a také si říkejte jedno, každá věc má řešení, když se vám zrovna nedaří, nebo je vám nějaká situace nepříjemná, vzpomeNte si na to, že Heath nemá šanci zažít ani to nepříjemné, on už nemá šanci žít, ale my ano, a my tu musím být pro něj nadále...,-)
    • petrahladilova

Re: Bez Oscara, s Oscarem- Heath navždy!

Honzo tak role Tonyho v Imagináriu je něco jiného než Enis nebo Joker,ale i tak věřím že toho Oskara získá.A věřím tomu proto,že dle referencí které jsem četla zahrál tu roly skvěle tak už proto by si to zasloužil,víš??Ale uvidíme...třeba máš pravdu a Heath nebude mít Oskara *9* uvidíme..
    • perth

To máš Heathcliffe pravdu..Kolikrát si nevážíme toho, co máme..Dneska každý někam spěchá a vůbec nad něčím takovým nepřemýšlí..že by se něco mohlo stát a najednou by to všechno mohlo skončit..Každý den se občas nepovede..ale stále žijeme..Máme šanci udělat si život hezčí, užívat si ho, pokud to jen trochu jde..Heath už bohužel tu šanci nemá *9* Ale jsem si naprosto jistá, že pokud by žil, užíval by si života plnými doušky a prožil by určitě ještě spoustu krásných chvil se svou rodinou..s Matty.. *3* Jsem si jistá, že to všechno zezhora sleduje *4* a je pyšný na svou krásnou dcerku.. *4*
      Jinak co týče toho Oskara, popravdě taky moc nevěřím tomu, že by za Imaginárium dostal Oskara, ne že by si ji nezasloužil..Ale myslím, že je těžké to hodnotit, když se v té roli vystřídali i s Heathem 4herci, takže myslím, že tato role oceněna nebude..Ale určitě bude mimořádná už jen tím obsazením..Tím co se v průběhu natáčení stalo.. *9*
      Budou to 2roky, ale stejně si stále nemůžu nepokládat otázku:"Proč?"Proč zrovna on, člověk, který byl tak mimořádný, mělo ho rádo tolik lidí, měl malou dcerku..Je to nespravedlivé, ale musí s tím žít jeho rodina, přátele a musíme s tím žít my..Naštěstí jsou tu lidé jako vy, takže můžeme být jeden druhému útěchou *3* Mějte se všichni pěkně *3*
    • heatcliff

Ale samozřejmě Heathovi bych další ceny přál, a je pravda, že bych z toho měl asi velkou radost, ale zároveň bych toho také moc litoval, víme proč,-) Ale pokud má něco ještě získaz, ať získá, bude to jedině dobře...)
  • Strata

Ja sa z jeho smrti stále neviem spamätať...Som v šoku nahnevaná smutná nešťastná a stále len plačem. Prečo musel umrieť môj najobľúbenejší herec a skvelý človek ako on? Ja som z toho dosť vedľa :(
  • Imaginarium

nevite nekdo kdy ma v Americe premieru Imaginarium dr.Parnasse
    • emo-anne

Re: Imaginarium

na zacarku rijna...myslim 1.
      • a.n.c.a.

Re: Re: Imaginarium

no a v tom pripade v cechach kdy??
        • emo-anne

Re: Re: Re: Imaginarium

noo presne datum newim jen vim ze v rijnu...kazdopadne se tesim:) *9*
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

mel tam byt tento smajliik *14*
            • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium

*3*
  • aliss67

......

V trávě tiše kráčící,
    v černém hábitu, s kosou,
    vede dítě pláčící
    zahradou zvlhlou rosou.

Pláč, ač tichý, je slyšet všude,
    i mrtvým do srdce se zarývající.
    Další život ukončen bude,
    bude další duše mlčící.

Poslední motlidba k andělům doznívá,
    už se konec blíží..
    Naposled mu ptáček zazpívá
    o všem, co ho tíží.

Strach se zvětšuje, pláč sílí.
    Dětské tělo se třese.
    Smrt sekne- bolest trvá jen chvíli..
    Vítr poslední výkřik světem nese... *9* *4*
  • heatcliff

...

No taky je mi láto, že si ho nemůžete sehnat, ale opravdu mne štve to jak se zdvihuje pozornost kvůli Roberta Patinsona, chápu že se dobře prodává, a ty společnosti z toho mají velké peníze, ale Heath byl někdo, a pokud vím od Temného rytíře ta oblíbenost ještě stoupla, měli by se mu více v čechách věnovat!
    • gallacher

Re: ...

shanela jsem ho po celym olomouci a nikdy ho nemaji :'(.... *9* *9* *9* *9*
  • emo-anne

Žena a život

V ženě a život je rozhovor s českým hercem, který hrál s heathem a mattem v bratrech grimmech:) Je tam popsaná jeho spolupráce s heathem a taky jeho casting na roli..jak heath seděl v publiku s mattem a jaký meli pohled a tak:) stojíí to za to;-);-) nebudu dál prozrazovat :)
  • je to divny

je to hrozny , nemužu tomu uvěřit byl to moc dobrej herec...a nějak se mi nezda , že by svou slávu neunesl a porto se předávkoval.Je to škoda *9*
  • sonish-kaa

Oscar 2009

Achoojky *14* !Pro ty,kteří neví kdy bude OSCAR roku 2009 bude 22.Února 2009.
    zde sou oficiální stránky www.oscar.com
    Na Oscar roku 2009 se můžete dívat na programu PRO7(německý program , vyslovuje se: prosíbn)
    Nevím v kolik hodin začne,ale určitě to bude ňák o půlnoci nebo ráno. *9*
    Já se koukat budu aji když to bude ráno,¨vidět Heatha jak dostává Oscara si nemůžu nechat ujít¨ *14* *14* *3*
    Myslím si,že se bude dát dívat i někde na internetu.
    Jinak se těším na knížku Heatha Ledgera=ilustrovaná biografie.Určitě si ji koupím,jelikož mám strašně moc ráda Heatha *14* *14* *14* Je velmi vynikající herec,prostě neeej *5* *15* *15*
    • Re: Oscar 2009

Hele tak to teda nevím jestli ho uvidíš,protože heaht už umřel a to v roku 2008.tak nevím co tady valíš!!!!:D,seš vedle jak ta jedle káčo..a nebudte z něho tak všicí hotoví!dyt sou i lepší herci..je to trapárna co to sem všecko píšete za pičoviny!!neříkám že nebyl dobrý herec,ale znám lepší a hezčí herce!!zdarec palec japonec kopanec *1* *1*
    • Re: Oscar 2009

já si myslim ,že by to mohlo bejt online i na tý stránce oscar.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit