-
candy
ahojí....četla sem si všechno, co jste napsali a nemám slov...tak nadherně napsane, tak vystižné tak emoční....nadhera...heath by mel radost, kdyby si všechno tohle přečetl...
našla jsem nedávno na youtube vystřižené scény z candy, které jsou na každém originálním dvd, které má určitě většina z vás,ale kdo by neměl, tak tady posílám odkaz...věřím že se budou líbit...hned ta scéna s tím miminkem je nádherná..:)
http://www.youtube.com/watch?v=fz vEToFsim4 -
proč?
Každý kdo ho jen trochu znal z filmů..a měl ho rád si asi teď klade otázku proč??? asi tak jako ja.. byl to uzasny herec..mel rodinu..byl krasny..byl slavny..tak co mu chybelo?? to se asi nikdy nedozvime..ale muzem si ho nechat do konce zivota v nasich srdcich..ja na nej nikdy nezapomenu..jeho filmy jsou skvele..a myslim ze ted kdyz se na nejaky podivam tak me to asi dost vezme.. *9* *9* -
ko.....
som na vas uplne nasrata všetci ho zrazu milujete ako umrel predtym ste ani netušili kto to je a teraz ked tu nieje pridavate foto a videa idete sa z neho posrat ste taky povrchni!!!!! *16* -
-
Re: ko.....
jj, presne tak. fakt nefim kdo je ted vetsi chudak. klidne se tim chciplim mamrdem udavte at skoncite v pekle jako on. Chcipnul, to jo ale psat takovy pi....iny az po jeho smrti jak tu predvadite je to snad ani nejde nazvat... fakt nemam slov *9* -
-
Re: Re: ko.....
když nemáš slov, tak zavři hubu.. -
Re: Re: ko.....
Tak my se s ním klidně budeme dávit dál,a ty nám do toho laskavě nekecej.Vyhrožuješ tady peklem, ale kam se asi dostane někdo kdo o člověku napíše že chcípnul?Copak člověk je kus dobytka? No, v případě tvého úmrtí by se to asi ani jinak nazvat nedalo.Osud je prostě nevyzpitatelný a než se nadějěš můžeš se v tom pekle smažit sám. Ale Heatha tam nepotkáš, ten je totiž v nebi *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ko.....
hoj lino maš pravdu a mysliš že bys mi mohla napsat tvuj e-mail jako že by jsme si mohly o nem v klidu popovidat?? -
-
Re: Re: Re: Re: ko.....
Jasně *4* Jeanette6@seznam.cz
-
-
-
-
Re: ko.....
A co je Ti vůbec do toho?
-
-
Bravo
To Bravo s tím plakátem už vyšlo. -
-
Re: Bravo
jj vyslo už ho mám a heath je na zdi u postýlky!!:D
-
-
oscar
Ale uvidíte, že se najde pár rejpalů, kteří budou tvrdit, že kdyby nezemřel, tak by ho nedostal. To je blbost, protože Joker byl rozhodně na Oscara. -
...
TOHLE BYL MŮJ PRVNÍ VERŠ, KTERÝ JSEM HEATHOVI SLOŽIL, - VÍM ŽE KDYŽ JSEM TO V LEDNU SKLÁDAL, BYLY TO EMOČNÍ CHVÍLE...A POŘÁD JE TO STEJNÉ, STÁLE JE PROČ PLAKAT... -
aach joo
Teda lidičky,vy máte tak hezký příspěvky.Pravdivý a výstižný,hlavně heatcliff a gabi a zura.Ach joo já to cejtím uplně stejně ne-li víc.Heathe opravdu moc miluji a vím že nikdy nepřestanu.On je pořád tak krásný nejen na venek ale i uvnitř a to v podobě Matildy.Ona je calá Heath.Jsem za ni šťastná nesmí být smutná,že nemá tatínka,ale musí být pyšná a hrdá právě proto,že měla a co si budem povídat stále má takovýho člověka jako je náš milovaný Heath za tatínka.Věřím tomu,že o ni ještě uslyšíme a mě osobně bude Matila připomínat kdo byl její táta a tak vím že nikdy nezapomenu,nikdy.
Heath měl v sobě prostě člověčinu a pokoru a úctu k lidem a tím si hodně lidí získal a proto ho hodně lidí taky miluje a obdivuje.Heath byl sám sebou a přesto patřil všem *9*
Jsem opravdu smutná,že tady není mezi náma a že se nemůžeme radovat z jeho filmů a z jeho žití vůbec.A to že ho přirovnaly ke Šmajdíkovy z toho si nic nedělejte,my víme svý a Šmajdi má do Heathe hoodně daleko *5* však víme ne?Je škoda,že až skončí rozruch kolem Imaginária nebude se nač těšit.No ještě na Oskary protože věřím,že Heath získá posmrtně druhého Oskara,vím to!!!!!Naštvalo by mě kdyby ne.Ne že umřel ale proto jaký to byl pan Herec *14* *3*
Heath mi moc chybí a chybět bude,ale já nikdy nezapomenu.Je mi smutno ale jsem moc ráda,že jsem měla tu čest poznat Heathe přes filmy a mohla jsem žít v jeho době..teď žiji také,ale bez Heathe je to smutný a člověkovy nezbylo po něm nic,jen filmy a jeho energie kterou cítím vždy když na něho jen pomyslím..
Tak lidičky nezapomínejte na Heathe a myslete na něho a choďte sem a pište o něm,zaslouží si to, moc si to zaslouží...
Mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe tak jak je to možné a tak jak by miloval on nás -jako své fanoušky...byl by na nás pyšný... *3* mějte se krásně paa -
-
Re: aach joo
Moc krásně sem všichni o Heatovi píšete..moc krásně, fakt. To dokazuje,jak ho všichni máte rádi a co k němu cítíte. Hlavně Zkrocená hora s námi pořádně zacloumala. Ještě jsem ty vystřižené scény neviděla, ňák se mi to nedaří. Ale je pravda, že jsem celý film čekala na to, že Enis nebo Jack řekne tomu druhému "Miluju tě". Protože to bylo cítit při každém jejich pohledu. A opravdu jak to napsala danny při každé takové vypjaté scéně to bylo přerušený a v člověku se ty emoce hromadily. A nakonec ta nenaplněná láska...Člověk cítí,jak jim prostupuje ten neuvěřitelný smutek. Já osobně jsem se cítila po tom filmu úplně rozervaná a zničená. Nedá se to ani popsat.
Zajímalo mě, jestli to co tady na diskusi cítí lidi k Heatovi se objevuje i na jiných diskuzích. Probírala jsem Brada Pitta, Jaka Gyllenthala a jiné myslím, že oblíbené herce a zpěváky a fakt jsem nenašla takové příspěvky jako tady. Heat je vyjímečný a myslím, že takový herec jako on se už nenarodí. Chtěla bych toho napsat víc, co k němu cítím ale nedostává se mi slov abych to všechno vyjádřila..a znovu musím říct, že o něm píšete krásně..moc mi to těší. Heat si to zaslouží. -
-
Re: Re: aach joo
Ta vystřižená scéna je hrozně kraťoučká, je to v Jackově pokoji, kdy Ennis objímá jeho košili. Našla jsem jí na YouTube: BBM Deleted Scene. Je to strašně dojemné.
-
-
-
kino
Taaak a dočkala jsem se....V 6 nám začíná imaginarium:) Tak na mě mysletee...STRAŠNĚ SE TĚŠÍÍM:) tk paaa *4* *4* *14* -
úžasnej
Miluju... Nejúžasnější herec. Jenom škoda, že umřel. Ale prostě nádhernej, milej, nemam slov.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pro curtís
není to špatnej nápad... -
-
blog
já zachvilku jedu pryč tak jsem to trošku udělala e-mail -holkysheathem@seznam.cz heslo je matilda........vim že je to trapny ale musela jsem rychle tak jsem honem to udělala mno když zajedete na blog.cz tak se přihlašte a přihlašte se........udělala jsem www.lovely-heathledger.blog.cz j tak zatííím dojedu za hodně dlouho tak nevim a net tam mít nebudu tak jsem zvědavá a mrzí mě že vám potom nebudu moct pomoct j tak neim tak zatíííím paaaaa.......MTSMMMMMMMMMMR heathe *14*
-