-
DVD
Zdravim vsechny....uz jsem tu dlouho nebyla a chtela jsem se zeptat jestli vysel film Tlapka .....ze se tady o nem tak pise *4* -
-
Re: DVD
jj vyšel v neděli:) -
-
Re: Re: DVD
jejda snad to jeste mit budou:(
-
-
-
temny rytir
normaalne oni u nas davaj temneho rytireee v olomouci v cinestaaar!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: temny rytir
wow no vidis....a to si rikala ze u vas nic takovyho nedavaj....ja uz to mam v cinestaru za sebou.... :D tes se!! *3*
-
-
.......
Do života sa mi vkradla veľmi ticho,
nepýtala si povolenie.
Na sebe mala iba čierne rúcho,
a navždy zatvorila dvere.
Na krku som cítila jej žiadostivosť
a túhu,
vedela som, že v jej svete niet miesta
pre dúhu.
Zavrela som oči,
viac nevidela svetlo,
slzy sa drali na svoje miesto.
Posledný krát sa dotkli ruže,
a vyjadrili moje city.
Pery si tiež pýtali svoj diel
(no nedostali nič),
posledné myšlienky patrili dotyku
dvoch tiel.
Srdce posledný krát kruto zabolelo,
už ma nič nemrzelo.
Môj život skončil v tej chvíli,
súčasne sa však i dva tvory narodili.
Jeden z nich, čierny kôň,
ďalej bude predstavovať moju
slobodu a voľnosť.
A druhý, pes,
moju vernosť a oddanosť.
Ešte toho nie je dosť,
aby niečo vyjadrovalo i moju
zatrpknutosť a zlosť
navždy mi na hrobe budú rásť čierne ruže. -
nove fotky
podivejte se na www.heathledger.com/gallery jsou tam nove fotky matildy a jejiho dedecka kima a taky album kdyz jde matilda s rodinou na prochazku:) -
Tv mini
V Tv mini je krásný obrázek Heathečka...když jsem ho tam viděla tak jsem "tála" ,a kámoška v práci musela obrátit list,abych na něho pořád nekoukala *14* *14* ...já vždycky když vidím někde Heatha,tak jsem uplně mimo...a když jsem holkám říkala že se mi moc líbí,tak se mnou souhlasily.On se prostě líbí každému *4* *5* -
Beze Mě
Tak Beze Mě je hold složitý film, a myslím, že svým způsobem je jedinečný, také ho nějak nemusím, ale myslím, že tenhle film je opravdu pro jiné povahy, navíc ten děj je tak zvláštně položený...
Heath je tam úžasný, a jak bylo zmíněno, dabing špatný, ten hlas má dabér, kterému je tak přes 40, a navíc se to k němu vůbec nehodilo, nejlépe byl Heath nadabován ve Zkrocené hoře Sašou Rašilovem, možná v Candy to ušlo... -
-
Re: Beze Mě
Ale zapoměl jsem na scénu s Michelle, která je dobrá, Michelle je tam také skvělá. -
-
Re: Re: Beze Mě
A jinak Legendy z Dogtownu nebudou asi pro mě nic extra, protože už samotn étéma filmu mě trochu odpuzuje, surfaře,- no to mě asi moc bavit nebude, ale samozřejmě se na to povídám kvůli Heatha, já z toho filmu viděl jednou jen kousek...Je pravda, že Heath tam vypadá fakt jinak *1*
Prostě asi se všichni shodneme, že nejlepší Heathovy filmy jsou Zkrocená hora, Candy a temný rytíř, teda aspoň pro mě to jsou tři jeho nej filmy, Imaginárium je sice také moc dobré, ale ty tři u mě vedou. -
-
Re: Re: Re: Beze Mě
Legendy jsem viděla asik 6krát...Anekončí to taky nejlíp aspoň ne pro heatha ....ale na konci si zpívá takže je zas slyšet ten jeho nádherný hlas :) -
Re: Re: Re: Beze Mě
A taky 10 důvodů proč se tě nenávidím... *3* ,ale zpátky k dabingu....podle mě byl nejlépe nadabován v Patriotovi,v Příběhu rytíře ,v Ned Kelly a myslím že i ve 4 pírkách *7* hercem a dabérem Martinem Sobotkou....ten podle mýho k něm sedí nejlépe....a vždycky když tohohle dabéra slyším někoho dabovat tak si vždy vzpomenu na Heathečka.... *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Beze Mě
přesně sem to tady chtěla napsat ale už si mě přeběhla :) -
Re: Re: Re: Re: Beze Mě
Ale je to samozřejmě věcí názoru... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě
Ale Casanova je také pěkný film, na oddech.
Řekl bych, že každý film Heatha má něco do sebe, a nemsmím opomenout Ruce pryč, což je také zajímavý film, a Heath je tu také jedinečný. 10 důvodů pro mě znamená možná i zásadní období, protože to byl můj druhý film, který jsem s Heathem viděl, takže má u mě místo. Ovšem třeba Pojídač hříchů, to je film, na který stojí se za to dívat jedině kvůli Heatha, a jeho krásnému hraní, protože sám film dobrý není...
Ale jak jsem řekl, pro mě jsou tři nej- Zkrocená hora, Candy a Temný rytíř. -
Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě
Máš pravdu, v těch filmech byl také dobře nadabován! A 10 důvodů, tak na ten film se rád podívám, ale pro mě to jeden z jeho nejlepších filmů není, já jsem své 3 filmy řekl, po těch třech bych ještě uvedl Imaginárium, a Ples příšer to je taky moc dobrý film, i když ten moment, kdy se Heath zastřelí, ten teda nemusím. *9*
Ale prostě já Heatha vidím všude rád, je ale stejně neuvěřitelné, že mě tak dostal!
Nikdy předtím se mi to nestalo, ale on si mě získal na celé čáře, čím on to dělal?! *1* *3*
-
-
-
-
-
-
Myslite ze to je vazne pravda?
Ja tomu nemuzu uverit..takovej mladej peknej nadejnej herec a on si vezme zivot....ale jeho rodina to poprela ne..sem nekde cetla.Tomuhle se neda verit,ale kazdopadne doufam ze ted se ma lip...klidne...byl dobrej! *14* -
.....né
Umírá,
umírá srdce,
které je bez lásky,
umírá a neni mu pomoci.
Umírá na tu lásku hloupou,
umírá,protože už to bolí dlouho.
Umírá,
umírá srdce,
umírá protože vzdává všechny naděje,
umírá ale nevzdalo to bez boje.
Umírá,
umírá srdce,
umírá,protože Ty si mu lásku nedal...
Už neumírá to srdce láskou zlomený,
už umřelo...už ho neslyším...
*9* *9* *9* -
Zapadákov...:( !!!
Ahojdy všechny zdravím.... Tak jsem dneska došla natěšná do Bontonlandu a hned u dveří se ptám jestli mají kalendáře...A TEN TÝPEK MI ŘEKNE ŽE MAJÍ PROBLÉMY S DODAVATELEM A ŽE UŽ NA TO ČEKAJÍ OD ZAČÁTKU PROSINCE..... *5* *5* *5* !!! já se asi zblázním...... *9* blbý budějce ještě že tam nebydlím...:( -
smutne
ked som to pocula ostala om trochu zakocena...pacil sa mi vo vsetkych filmoch kde hral a ta jeho smrt ma naozaj vzala....vraj to bolo neumyselne...podla mna by sa ani nechchel zabit...ved mal dvojrocnu dceru.