-
Temný rytíř ;)
Nevim, jestli to víte, ale radči to sem stejnak napíšu... :) takže The Dark Knight na HBO: 16. ledna 2010 v 21:40, 25. ledna v 20:00 a 26. ledna v 01:45 :) -
10 důvodů...
Pro ty co mají HBO dobrá zpráva, v sobotu 19.3. v 15h davají Deset důvodu, proč Tě nenávidím... -
-
Re: 10 důvodů...
...no a Ti co nemají HBO si klidně můžou pustit DVD*14*
-
-
chcíplej kretén
dalsi ktera jenom zavidi nechapu co si chces dokazovat tim ze tady napises ze je dobre zeuz nezije.TAK TED IS TO NAPSALA A CO Z TOHO MAS???LEDA TAK HOVNO........heath byl sqelej -
-
Re: chcíplej kretén
presne tak. hezkej heterosexual neexistuje takze to musel byt gay. a v zkrocenem koci ci jak to nazvali si na nic nehral. to byl taky jediny film kdy neco zahral, zbytek des a hruza *8* -
Re: chcíplej kretén
co kecáš čupko stejně to byl gay *5* škoda že nechcípl dřív
-
-
Skvělej herec
Heath Ledger byl skvelej herec,hlavne ve filmu Deset důvodů proč tě nenávidím,je vážně škoda že umřel,je nejlepší!! *14* *14* *4* -
gina
byl to nejlepší herec -
filmííík
Ten filmík pste nejde komentovat...jako vsechny heathovi filmíky....UZASNÝ!!!!!:) -
-
Re: filmííík
A jeste ten jeho usmev:D aaaa:D
-
-
Joker
Me jeho smich v temnym rytirovi pripomina strasne toho zlyho klauna z jednoho filmu...a je drsny jak tam zmenil hlas.... -
...
jo super...ja si to jedu zitra koupit.. -
-
Re: ...
a asi me do te doby mrdne -
-
Re: Re: ...
NO TO MĚ TAKY NAŠE DEMENTNÍ TRAFIKA TO ALE URČITĚ NEBUDE MÍT UŽ TO VIDIM *13* ALE NEMÁM PRACHY MÁMA MI NEDÁ PÁČ MI FURT KUPUJE ČASÁKY A UŽ JÍ TO ŠTVĚ TAK DU HLEDAT PO BUNDÁCH A TAK *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
:D....ja nastesti prachy mam ale ja ziju na vesnici a tady takovi casaky nevedou .jen ty kvety a takovi ty kraviny pro stary babky,aby meli co cist..takze musim pockat nez zitra pojedou rodice do mesta... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jestli se mi bude dařit koupim si ho už dneska naštěstí bydlím hned u hl. nádraží takže všechno mám kousek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no ty se mas...to ja se to dozedet a bydlet takhle nekde blizko tak tam letim okamzite
-
-
-
-
-
-
zdravim všechny fanoušky
MOOC VŠECHNY ZDRAVÍM A CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NĚKOHO Z BRNA V KTERÝCH "LEVNÝCH KNIHÁCH" NAKUPUJE TY FILMY S HEATEM? A CO VŠE PSALI V TOM TÝDENÍKU MF DNES,JÁ SI HO KOUPILA,ALE ASI MEZI TÍM VYŠEL UŽ JINÝ A JÁ MÁM BOUŽEL TEN JINÝ!-ACH JO. *15* *15* *15* -
...
Jak jsi mohl zmizet?
Okamžik, kdy jsi tiše zavřel víčka, a tvůj zrak hleděl do tmy.
Okamžik, kdy tvůj dech začal plynout v pomalém proudu.
Okamžik, kdy tvé srdce z nenadání přestalo bít, a kdy tě už nebylo možné probudit.
Jak jen ten okamžik mohl nastat?
Chvíle kdy jsi chtěl toho tolik říct, ale srdce ti nedalo šanci.
Co jsem jen dělal v tu chvíli?
Ve chvíli kdy jsi zavřel oči, a navždy usnul?
Kam, jsi jen odešel?
Proč jsi tu nezůstal, proč jsi zmizel, proč zmizely tvé oči , které byly plné slunce a života, tvůj úsměv, který pohladil mé rány...proč... -
-
Tak to je tedy opět smršť krásné a někdy hodně smutné poezie, ale nejvíc se mi líbí tyto otázky..Mluví mi z duše..Častokrát mě po Heathově smrti tyhle otázky pronásledovaly, ale odpovědi nikde.. *9* Ale je to krásné-klobouk dolů.. *3* -
wow...to je fakt užastné...to ty sám??...fakt máš talent *4*
-