-
http://tinyurl.com/pn6d24x V této světové hitparádě, jsou spolu s Brittany Murphy, nejpopulárnějšími hvězdami, zesnulými před nedlouhým časem. Z těch, co nežijou už dlouho, je to Audrey Hepburn.
-
nemám slov....
ten film...bože...nevím, co na to říct... *9* prostě NÁDHERA... *9* -
...
No myslím lidi, že HEATH má o nezapomínání, a úspěch postaráno! A jsem tomu velmi rád, protože myslím, že je jeho smrt jakýmsi posunem, k tomu, abychom ho ještě víc milovali a fandili mu, i když trochu jinak. *9* Ale chci jen říct, že ani to, že zemřel, a není tu, tak ani to nezabrání v tom, aby byl dál obdivován a milován, protože si to zaslouží. Je ho obrovská škoda, ale co se dá dělat... -
Kdysi jsi okolo mě prošel v modré košili, otočil jses za mnou a nesl jsi někam meloun, když jsi tu natáčel svůj film... Je to moc let, ale tehdy by mě ani ve snu nenapadlo, že za několik málo let budeš mrtvý.. Ve skutečnosti jsi byl mnohem hezčí než na filmovém plátně. Je tě škoda, byl jsi excelentní herec a hodný člověk, šlo z tebe dobro a pozitivní energie. Doufám, že se ještě někdy spolu setkáme někde tam nahoře.
-
Heath
Ja sem se zrovna dívala na CNN :(:(
Byl hlavním tématem dne a pořád ho ukazovali a dělali nějaky živy vstupy...fakt tragédie. -
m
Tady se to pěkně hádá *1*
Ale souhlasím s Lenkou32.Má pravdu *3*
Heath byl a pořád bude tak nějak vyjímečný,to je jasný *3* -
ch jo..
v bravíčku je Heathův plakát, tak si ho kupte kdo ho nemá :-) je tam mocinky hezkej, jo chci se zeptat kdy budou ti Oskaři? všichni o tom mluví..ale ja nejsem mooc v obraze..tak sorry -
-
Re: ch jo..
vyhlášení bude 22.února... *3* -
-
Re: Re: ch jo..
A mam dotaz bude v televizi to vyhlaseni??nebo kde mam hledat vysledky??a nevite v kolik hodin? -
-
vyhlaseni
ano urcite,to bude prenaset nejaky kanal,nejsem si jisty, ale myslim ze vetsinou to prenasi CT dvě,a mozna jeste nekdo,to se uvidi,vsak jeste je nejaky cas...tak potom budou presne informace!
-
-
-
-
Oscar
Moc Heathovi držím palečky, doufám, že toho Oscara vyhraje... -
=)
bože to Vás to pořád baví se tady dohadovat?? už toho nechte prosím vás! *5* všichni tady máme aspon jednu věc společnou a to je HEATH tak proč se hádat když tu sme kvůli němu *7* tak by to nechtěl a mě už přestávaj bavit tyhle příspěvky o tom jaký to tu bylo dřív, jaký to je tady teď atd... čas se mění a nemá to cenu *3* *3* takze se jeste jednou vsem omlouvam jak sem vam tady nadávala a už bysme mohli přestat co říkáte? *3* *9* -
-
Taky si myslím!
Nemá to cenu, se tady hádat, opravdu už je to dětinské,a jen se tím prookují lidé,jak říká Tedy girl, všichni ho máme rádi, takže nevím co se tu řeší!... *8* *4* -
Re: =)
*4* jojo
-
-
...
Chci zůstat v koutě stěn, které jsi kdysi objímal, a cítit v nich kousek tebe, a tvého dechu, mít pocit objetí tvého náručí.
Kéž by šel cítit tvůj tlukot srdce, a slza tvých očí by smívala bolest z tvého odchodu.a
Jenže tvé oči, jsou jiskrou a nemizícím srdcem.