-
11111
H E A T H Y L E D G E R E GRATULUJI TI MOC.CHYBÍŠ NÁM TADY STRAŠNĚ.JSEŠ NÁŠ *4* MILOVANÝ.TAK PAA A MĚJ SE TAM HEZKY
V NEBÍČKU..ODPOČÍVEJ V POKOJI HEATHY LEDGERE *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
TV mini
Dnes jsem si šla prohlídnout to TV mini,ale už jsem to nestihla a koupila nové číslo.A při prohlížení časopisu najednou na mě vykoukl Heath z filmu Kletba Bratří Grimmů-takže vysílat ho budou 12.6.v 21.30 na ČT 1.Až potom jsem si taky všimla,že malý obrázeček je i na titulní stránce. -
-
Re: TV mini
Díky za info *4* půjdu v nejbližší době koupit
-
-
CANDY
15.3. ve 22.45 na čt1 davají Candy *3* -
-
Re: CANDY
Výborně! *5* -
-
Re: Re: CANDY
Zrovna jsem to sem šla napsat, ale pozdě. Už se moc těším, je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. To se zase nabrečím, vždycky mě dojme už ta úvodní píseň, je úžasná. -
-
Re: Re: Re: CANDY
Skvělá zpráva,akorát je škoda,že to dávají tak pozdě.Ještě,že to mám na Dvd.V TV max je i menší fotečka Heatha *14* -
-
Re: Re: Re: Re: CANDY
Moc se těšíím ! Candy je vážně perfektní film ! x)
-
-
-
-
-
to eni plavda
ahojki lidi sedim dneska z mamkou a z babickou baru a ctu noviny...ctu a mamka tosnad ne a ja co!koukni na druhou stranu!koukam heath ledger zemřel na predavkovani leku!...ctu ete jednou rikam tak toe konec...takovej uzasny kluk uzasne filmy hlavne pribeh rytire ,10 duvodu proc te nenavidim...to byly moje oblibene filmy ated mi reknete jak se mam nato koukat jak vim ze uz mezi nama neni!!ploste hodne meto trapi a ete ktomu takovej mlady!!a pjekny!!ploc zivot je takovej kruty!!no nic marne bude mi mocka chybet no ale hlavne ze jeho filmy 2 mam ...(jinak nech ziji moje sny,pranicka)drzte palecky at mi vse vyjde...taky drzim papko *9* *9* *9* -
....
No prostě slovy Forresta Gumpa-"Heathy byl a stále je náš nejvíc nejoblíbenější přítel,herec a člověk." *4* *3* -
Cinema
Mě Heath taky dostal Příběhem rytíře, s tím jeho úsměvem vypadal jako andílek *14* *14* . Jinak dnes jsem si koupila Cinemu a neumím své pocity popsat. Když jsem to četla vystřídalo se ve mně několik emocí. Něco jako jééé jak o něm tak krásně píší ale na druhou stranu sakra vždyť tam vůbec nemá být, prostě nemá... *10* *9* -
smrt
tato zpráva o Heatovi mš velmi zaskočila, cítím s jeho rodinou, co asi dcerka.ani si to nedokážu představit.Tak odpočívej Heatly. Je to moc velké neštěstí a proč zrovna ty? -
Herecká kariéra
byl to moc moc dobrý herec ,mám ráda filmy jako příběh rytíře,kletba bratří Grimmů a pod........ -
čtyři pírka...
tak včera sem se na tento film dívala....tu rlo Heryho zahál výborně... ale zdá se mi že má lepší role..ale i tak skvělej film..a hlavně ten konec!luxus...a ten jeho úsměv je nazapomenutelnej:):-* *4* -
.........
To je pravda, Heath tu bude vlastně vždy, protože jak bylo zmíněno, jeho filmy, a skvělé role, které dokázaly člověka zasáhnout tak, že byl v ,,tranzu´´ , ty nezmizí, a budou ho vždy připomínat! To máte u tisíce jiných hvězd, jako jsou: Presley, Monroe, nebo Cobain- ti všichni mají dodnes po celém světě fancluby, a počet fanoušků je vysoký, takže i když Heath zemřel, myslím že s ním to bude stejné- doufám!!! Pro mne bude vždy velmi zajímavý, krásný, a talentovaný člověk, a pokaždé si vzpomenu na ty jeho oči, které zářily, a měly v sobě takovou zvláštní atmosféru, jakoby měly nějaký šestý smysl, který člověka dokázal pohltit, a to naprosto!!! Ale je mi ho moc líto, především mi to stále příjde jako nějaký nesmysl,- prostě mám chvíle, kdy je mi až opravdu podivné, jak nemůže žít, prostě to nechápu, ale bohužel život je někdy krutý, zrovna k lidem, kteří by si to nejméně zasloužili, ač už v jakémkoli smyslu...Heath sice smrt způsobil i trochu sám, tím že patrně v danou chvíli neuvažoval, a asi musel být v dost ponurém stavu, kdy neznal východisko. Ale nezazlývám mu to, prostě to udělal nechtěně, možná je to o to horší, protože kdyby spáchal sebevraždu, věděli bychom, že to chtěl, přál si to, ale když pomyslím, že prostě si šel lehnout, a netušil že už se nikdy neprobere....Je to prostě hrozné!... *9*