-
Hm
Hmm,tak Heatha jsem moc neznala,ale je škoda že umřel.To nepochopim *7* -
Čtyři pírka: zkouška cti
Bylo to vážně krásný...jak se tam usmíval...uplně se mi z toho zatočila hlava *4* on má vážně ten nejkrášnější a nejúžasnější úsměv na světě *14* chjo..proč.. *9* *9* Heath 4ever! *4* -
-
Čtyři pírka
No prostě skvělý Heath opět zazářil, film dobrý.ještě teď jdu na Youtube, a pustím si Heatha ...Tak těm co šli spát dobrou, a těm kteří myslí na Heatha a spát nešli, přeji fajn večer! -
-
Re: Čtyři pírka
jak vidím, tak bez Heatha nevydržíš, ani minutu co? ale ani se ti nedivím, je moc dobrý .-) *14*
-
-
-
OSCAR pro HEATHA!
ACH!! Já mu taky držim uplně nejvíc palce! *14* *4* *4* neuvidim to *9* ale doufám že až to někdo z vás bude vědět že to sme napíšete! *15* * -
-
Re: OSCAR pro HEATHA!
Což o to.Dozvědět se jak to dopadlo nejspíš nebude problém,ale já to chci vidět a v přímém přenosu,protože tak je to určitě nejlepší.Nemám ale HBO ani nic podobného.Sice se můžu dívat na internetu,ale to taky není ono doprčic *16* Jinak držím palce Heathe.
-
-
knizka
Mam knizeckuuu je super fotecky jsou krasnyyy..........ete nemam prectenyyy ae tesim se:) -
...
Presne,jakmile jsem ho uvidela v Pribehu rytire tak sem se hned zamilovala *1* .....krasnej blondacek... *15* ......... a na konci Temnyho rytire jak jsem na tom byla v kine sem malem zacala brecet protoze to bylo uzasny jak to zahral...a na Immaginarium se tesim strasne moc.....se jdu taky dneska podivat do levnejch knih...doufam ze tam neco budou mit s Heathem *9* -
-
Re: ...
JJ dnes sem byla v levných kniháh a neměli nic :( tak se tam zase puju podívat nekdy jestli budou neco mít škoda -
Re: ...
Já už mam knížku Heath Ledger ilustrovan¨á biografie a je fakt mocky žůžo -
-
Re: Re: ...
jj me to konecne taky prislo je to asi 3 dny co to mam a je super
-
-
-
Knížka
Ahoj, četla jsem tu knížku co o něm vydali a musím říct že je to hodně dojemné a pěkné, jsem ráda že ji vydali a že ji mám, určitě si přečtěte *4* -
JOKER!!!
Tyjo, dneska jsem konečně dokoukala Temnýho rytíře a úplně ty vaše komentáře chápu. TO BYLO NĚCO ÚŽASNÉHO, DOKONALÉHO, KOUZELNÉHO!!! Heath byl naprosto dokonalej, jeho výkon...to prostě nedokážu popsat slovy.*14* Je mi ho strašně moc líto a ten Oskar byl zaslouženej!!! Jeho Joker byl NEUVĚŘITELNEJ!!! Heathea je strašná škoda.*9* JOKER 4EVER! Why so serious? -
...
No to zas slovenský bulvár něco naše....!
Kdyby to neudělali, nad nějakou podobou bych ani nepřemýšlel, možná má šmajda nějaký blond, širší úsměv,a hnědé oči, ale to má tisíce jiných herců a osobností, to bych mohl s Heathem srovnat někoho jiného, -ale prostě Heath je Heath, a jen nechápu proč dělají takové stupidní články o nějaké podobě, na druhé straně je pravda, že tu o Heathovi krásně píší, jak byl neodolatelný, a že ho budeme ještě dlouho oplakávat, ale jinak se mi nějaké srovnávání nelíbí, Heath byl jedinečný.
A opravdu nebýt readakčních nud slovenslého bulvárního plátku, kdy nevědí co dalšího by na svůj web uveřejnili, tak bych nad nějakými podobami nepřemýšlel, ale tak samozřejmě pokud někomu podoba příjde nezazlývám mu to, a nic proti tomu nemám, ale víte všichni jak Heatha pro všechno obdivuji, a nedám na něj dopustit,-) Ale v tomto případě to lze pokládat i za lichotku, když Heathe z tolika herců vyberou jako sex symbol,- to je pravda...) *4* -
Herec
pro každeho je to neco jineho...i pro me pribeh rytire znamena moc ...u tohoto filmu jsem ho poznala a mohla bych se na neho divat furt...moje srdecni zalezitost..tenhle film beru hlavne jako zabavu, humor:) i heath se timto nataceni urcite bavil,ale zkrocena hora mu zmenila zivot:)...a je prawda ze heath si vybiral role, ktere by si nevybral jen tak nekdo.a to je prave super...nechtel byt tim hollywoodskym krasavcem...ve svych filmech dokazal, ze je pan Herec:)a rozhodne by nekteri hollywoodsti krasavci nezahrali ennise, nebo dana tk jak heath, protoze podle me byl jedinecny:) -
Heat FOREVER
Som veeeelmi smutná že od nás odišiel.Bol to skvely herec a chalp..Na VH1 som pozerala na jeho rodinu a krasnu dcerku.Aj on bol krasny teraz lutujem ze som si Skrotenu horu nepozrela ked som mohla.Pocula som ze je to krasny pribeh.Chudacik on...VEEELMI ho lubim a dufam, že je mu dobre tam, kde je.Bol to krasny mlady chlap.Len pred dvoma tyzdnami som videla fim Pribeh o rytierovi.Ten film milujem je tam krasny.Ani mi nenapadlo ze ochvilku bude mrvtvy.Milujem hoo!!!Dufam ze mu je uz dobre a drzim palce jeho rodine. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*