-
Heath
*4* Heath mi jako herec bude moc chybět. Už když jsem ho poprvé uviděla ve filmu(v kině v Patriotovi) a později i v dalších, stal se mým miláčkem. Měl neodolatelný úsměv a jiskřičky v očích.
Navždy na tebe budu vzpomínat-Heathe. *4* -
-
Re: Heath
ahoj mohla bych se zeptat co se mu vlastně stalo?Byl to můj nej herec.
chvíli jsem byle mimo ČR *9*
-
-
Heathy...
Kalendář v Bontonu stále nemají, doufejme, že ho brzy dostanou. Naposled mně informovali o tom, že by jim měl přijít během září, tak uvidíme.
Imaginárium je skvělý- DVD se nedá nic vytknout. Oproti Temnému rytíři udělali i jedno velké plus, hodně bonusového materiálu věnovali samotnému Heathovi, což podle mého na DVD Temného rytíře chybí!
Mohli mu nějakej bonus věnovat, k tomu když se jednalo o Jokera, a Heathův skoro poslední film... -
-
Re: Heathy...
Tak to bych byla strašně ráda, kdyby kalendář vyšel, každý den to sleduji, ale zatím nic. Už jsem se pomalu smiřovala s tím, že si příští rok nechám na stěně Heathův letošní kalendář, abych měla aspoň nějaký. A DVD Imaginárium je opravdu skvělé a bonusy jsou moc dojemné, jak hezky tam o Heathovi všichni mluví. Museli mít opravdu moc rádi.
-
-
blog
Zdravím všechny, prosím jukněte se ke mě na blog : www.heathledger-fans.blog.cz mám tam new design a pomožte vybrat fotku měsíce :-)) díy předem *4* -
..
proc se mi tak strasne styskaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9* -
Sadness
Nikdy na tebe nezapomenu, Heathe.
S tebou odešel i kus mě.
V mém srdci zůstaneš navěky...snažím se být silná, ale na to, abych ti dala poslední sbohem, ještě nemám. Možná časem, tedˇ ještě ne.
Vratˇse nám!!! :,(
Na víc, než na tenhle stupidní výlev mýho srdce, nemám...to jsem já. To jsou mé pocity.R.I.P -
Jak?
Ví někdo už jak se to doopravdy stalo? Strašně nad tím přmýšlim...byl to skvělí herec *9* -
-
Re: Jak?
Taky bych rada znala odpoved na to, jak...ale vlastne ani nevim, co si preju slyset...Kdyby to byla sebevrazda, tak je to proste hrozny a musel v poslednich dnech prozivat strasna muka a velkou beznadej..a jestli to byla nestastna nahoda a on se chtel pouze poradne prospat?tak je to snad jeste horsi, protoze by to znamenalo, ze byl na svete relativne stastnej a svet prisel uplne zbytecne o uzasneho herce a skveleho cloveka a Matilda o svyho otce...je to priserny tak jako tak.. *9* *9* *9*
-
-
Je super!!!!!!
Heath je super herec,navíc hrozně krásnej sexy.Všechny filmy s ním byly úžasný.Myslím ale,že by se o něm mělo víc mluvit,vždyť je nezapomenutelnej!!!!! -
už?
já moc takhle novinky o batmanovi nesleduju, byl to skvělý film, ale už je opravdu na dvd? dostupný i v půjčovně, nebo tak??? -
-
Re: už?
no nejsem si jistá že je to na dvd....:( nevidela jsem o tom žádnou zprávu:( vazne newim... a taky jsem to ještě nikde nevidela:( -
-
Re: Re: už?
tak jaktože to má být na nově??? dík moc za odpověď -
-
heath
pořád brečím když o něm slyším nebo když ho vydím v televizi a pořád si říkám proč tady s náma nemůže bejt já ho MILUJU Z CELÉHO SRDCE I KDYŽ UŽ TADY NENÍ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14*a ještě jednou ho MILUJU *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: už?
Na Nově má být Příběh rytíře a neé Temný rytíř-na toho si v televizi ještě počkáme. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: už?
Příběh Rytíře bude 19.12 někdy večer, nejspíš od 20.00 na Nově *4* Už se nemůžu dočkat...Dokonalý film! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už?
ještě bude hrát na Nově 1.1.09 Zkrocená hora a 3.1.09 10 důvodů, proč tě nenávidím :) -
ano výborný film *3* -
Sakra! Mno fakt se omlouvám...Omylem jsem to poslala dvakrát. *9* -
Ono už to tady je...Omlouvám se, nevšimla jsem si. *3*
-
-
-
-
-
-
Imaginarium dr. Parnasse
Ahoj všichni fanoušci Heatha Ledgera *3*
Na internetu jsem se dozvěděla , že poslední film Heatha , což myslím Imaginarium dr. Parnasse bude v kinech od
01.10.2009 . Moc se na tento film těším , i když je až za dlouho , ale určitě si ho nenechám ujít ...!
*4*
Hlavní roly Heartha dokončí Johnny Depp *4*
Určitě si nenechám ujít poslední film Heatha *14* *9* *9* *4*
Heathe , máme Tě rádi a vzpomínáme na tebe v tom nejlepším ...!
Škoda , že už nejsi mezi námi *9* -
-
Re: Imaginarium dr. Parnasse
Terry Gilliam, který film natočil o Heathovi prohlásil, že to byl nejlepší herec své generace. Hrál už v jeho filmu - v Kletbě bratří Grimmů. *3* -
no tak se nemůžu dočkat, až zhlédnu opravdu poslední film Heatha!Já asi v tom kině začnu brečet, až budou titulky, no jo no škoda , že to Heath dotočit nemohl,taková škoda!!! *9* -
-
Re: Re: Imaginarium dr. Parnasse
pane bože, to aby sis vzal hodně kapesníčku, když tam začbeš brečet..
-
-
Já ho mam taky ráda.. *4* sice to bude..takový..divný..ale i tak to bude určitě skvělej film *7* už se na něj strašně mooc těšim *4* *14* -
Páni...Johnny Depp?toho mám fakt moc ráda..dokonce jsou si s Heathem trochu podobní..v té roli teda jak jsem viděla ty fotky xD...jsem na to zvědavá no..:(
-
-
?!
Minule som na mojom blogu robila článok o Hethovi,lebo je naozaj úžasný a je to už asi jediná možnosť ako mu vzdať poctu a ukázať ľuďom,čo za svoj život dokázal.Mnohí si ho pamätáme najmä z Brokeback Mountain(Skrotená hora).No iní,tí väčší fanúšikovia videli asi každý jeden film.Podobne ako aj ja.Videla som celú jeho filmografiu a každý jeden film bol v niečom dokonalý.Heath bol úžasný a dokonalý. Nie len preto, že bol krásny ale hlavne pre to, čo dokázal vložiť do každej úlohy, ktorú hral.Najmä do šialeného Jokera, ktorá bola bohužiaľ aj jeho poslednou úlohou. Až v tom filme som pochopila, prečo kritici povedali, že to bol jeho celoživotný výkon a zatienil aj samotného Batmana. Možno Heath tušil, čo bude ďalej a ani sa toho nebál. Bohužiaľ už nenatočí žiadny film, v ktorom by nám dokázal, že on je umelec. Ale môžme sa radovať z toho, že za to, čo miloval bol ocenený Oscarom. Ako povedali v ten večer jeho rodičia "Oslavujme a buďme šťastní, pretože Heath by to tak iste chcel." Tak buďme šťastný aj my a pozerajme jeho filmy s úžasom a úctou k tomu, čím bol a čím chcel byť. Nechcel byť celebritou on chcel byť hercom. A podľa mňa si zaslúži Oscara nie za vedľajšiu ale za hlavnú úlohu.Ako povedal Billy Bob Thorton "Heath nenávidel Hollywood a nikdy sa s ním nestotožnil." Ale my vieme, že Hollywood miloval jeho a jeho filmy.
Bol dokonalý v každom smere a ja ho obdivujem ako muža,otca,syna,priateľa..No najmä ako umelca a herca,ktorým on chcel byť a naozaj ním aj bol. -
-
Re: ?!
jj moc hezky clanek....mas uplnou pravdu -
dva tisíce
fakt výborný, že Heath má tolik fanoušků...jinak je jasný že Matilda bude Michellinu příteli říkat tati, protože toho vlastního si pamatovat nebude, a podle mě toho nevlastního bude vnímat jako vlastního, bohužel to tak bude-myslím si...to prostě jinak nejde, kdyby byla větší, ale byla tak malá, když Heath ještě žil...bohužel...ale bude jí % připomínán, to vím jistě, jinak Temný rytíř je bomba! Joker je prostě skvělej! fandil jsem více jemu než batmanovi, i když to byl vrah, fandil jsem mu! a skutečně mě pobavil! *3* -
-
Re: dva tisíce
2000 je opravdu krásný číslo. Kéž by měla Madonna taky ve fanklubu tolik lidí. *9* -
Re: dva tisíce
pardon ja ke znaménku procent nepřidal 100%!
-
-