-
nehoda
policie vydala prohlášení, že to nebyla sebevražda. Samozřejme si nemohou být jistý, ale vzhledem k tomu, že našli v jeho apartma nekolik různych druhů prasku, od kazdeho chybelo jenom male mnozstvi. Zrejme spatna kombinace. Nevim co je horsi, jestli to, že se chtěl zabít (potom tedy se stalo "jen" to, co si přál) a nebo to, že nechtěl a zemřel (ale naštěstí ve spánku v posteli - co víc si přát).
Děkuji kinu Lucerna za uvedení jednoho vzpomínkového večera s filmy, kde Heath hrál.
Je škoda, že česká media se tomu nevěnují a když, tak jen bulvár, který řeší jeho drogovou minulost :-( -
-
Re: nehoda
Svatá pravda. Dokonce i moje kamarádka těm hovadinám věří. Copak lidi neví, že novináři jsou schopní naspat cokoliv, jen aby se to četlo? Myslim, že je nechutný, jak se na něm všichni ti šmejdi přiživují. Kdyby radši napsali nějakou hezkou vzpomínkovou reportáž. -
Re: nehoda
Je mi taky líto, že se tomu česká média vůbec nevěnují a když, tak jenom v tom nejhorším světle. Heath ještě v Perthu nebyl pochován a ani není jisté, že se Michelle ceremonie zúčastní.Výsledky těch toxigologických testů z tkání budou známy během zítřka nebo středy.
Nemyslím si, že byl Heath svatoušek, ale určitě byl dobrý herec, jinak by nehrál docela nároční role a nesnažil by se být prfekcionista, což prý jako herce byl. -
-
Re: Re: nehoda
neumím moc anglicky, tyhle informace tedy nejsou úplně přesné, tak do je dolní budu ráda -beru je odtud http://www.daylife.com/topic/Kim_Le dger
-
-
-
sníh
Jednou jste sem někdo napsal,že vám sníh připomíná Heatha.Sněžíí.
Heath nám sem posílá kousky sebe,dobrou náladu a tu předvánoční pohodu.Protože sníh souvisí se zimou,napadlo mě,jesli nám ho neposílá proto,aby sme se všichni sešli u jednoho ohně,abysme všichni drželi pohromadě,abysme se měli ke komu přitulit,až nám bude zima,zkrátka,abysme udržovali všechny vztahy.Alespoň my,když už on se svou rodinou nemůže. -
-
Re: sníh
S tím sněhem jsem to tady psal já
*4*
Zima, a pak leden je pro mně takové Heathovo období, díky různým důvodům, které mám s ním spojeny.
*4* Leden pak i s tím smutným důvodem *9*
Ale on mi vždy dokáže zlepšit náladu, je to můj andílek. *4* Budu ho vždy zbožňovat
*4* -
-
Re: Re: sníh
to všichni..heath nás tady všechny chrání :) nikdy na něho nepřestanu myslet...uplně všechny věci mám s ním spojené a nechci to měnit ... -
-
Re: Re: Re: sníh
Také jsem si vzpomněla na Heatcliffa, když začal padat sníh, že to má spojené s Heathem. A mám velkou radost, že nejsem sama, a že tady zase tak hezky o něm píšete. Já na něj také myslím každý den, zvláště kolem vánoc. Snad zase budou dávat v TV jeho filmy. Včera jsem koukala na film Bouřlivé výšiny, který je natočený podle románu Na větrné hůrce.
Hetah má jméno podle hlavního hrdiny Heathclilffa, celý film jsem na to myslela. Je to moc silný příběh, zřejmě i na Heathovy rodiče hodně zapůsobil. -
-
Re: Re: Re: Re: sníh
Maminka měla asi ráda román Na větrné hůrce. Myslím, že jsem někde četla, že i jeho sestra Kate dostala jméno podle tohoto románu. Mám ráda Bouřlivé výšiny, je to silný a smutný příběh o lásce.U nás uvedený pod tímto názvem. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sníh
jojo ...podle toho se heath i kate jmenují ;))
-
-
-
-
-
-
oskar
Heath ledger dostal oskara za vedlejší roli ve filmu temný rytíř!!!Psaly to v blesku -
-
Re: oskar
Jsi si jistá že oskara a ne Zlatý globus? *3* -
-
Re: Re: oskar
Ano.Psali to v blesku. -
-
Re: Re: Re: oskar
Ne počkej.Byl to zlatý globus.Pardon -
-
Re: Re: Re: Re: oskar
Ale Oscara jako by už měl *4* Byla by to ostuda kdyby mu ho nedali
-
-
-
-
-
Tereza
Mno jo..jeho filmy jsou proste super ale proste se na ne jeste nemuzu divat:(:(:(je mi z toho smutno:(:(:(ja u filmu brecim i kdyz nejsou smutny ale kdyz bych ho videla tak bych brecela tuplem:(je to hruza:(ani sem nevedela ze to ne me tak zabusobi:( -
..♥
nevím co napsat, všechno co jsem měla na mysli tu mnozí z vás už napsali a velmi krásně...dneškem si připomínáme sice Heathyho tragický odchod ale i jeho překrásnou osobnost a hlavně to co zde dokázal a čím nás ohromil....proto bych byla ráda kdyby každý z nás prožil dnešek co nejpříjemněji se vzpomínkami na Heatha a doufám že to on z nebíčka vidí, vidí naši nesmírnou lásku a to kolik lidí dokázal ,,dostat'' svým usměvem a sebou samým.....asi to píšu poprvé takhle otevřeně a i tak to cítím...Miluji Tě Heathy.....vždy budeš v mém srdci...R.I.P....♥ -
-
Re: ..♥
Můj život a můj sen
moje noc a můj den.
Moje osobnost
a můj jen....Heath Ledger...♥
to ,,můj jen'' myslím tak obrazně...:) samozřejmě Heathy je nás všech...:)♥ On si to zaslouží...:) -
-
Re: Re: ..♥
Moc, moc pěkné ! ! ! *3*
-
-
-
pisnickaaa
hejky mam dve informace.... 1. v televizi uz bezi ukazky na ned kellyho a blbe vyslovili heathovo jmeno....naastvalo me to:D a za 2. NASLA SEM HEATHOVU ORIGINALNI PISNICKUU MAM JI V IPODU A JE NADHERNAAAA!!! a ten jeho hlaaas...pste aaaa:) *14* -
-
Re: pisnickaaa
a jakou pisnicku???? -
-
Re: Re: pisnickaaa
ahoj..jakou písničku??,
-
-
Re: pisnickaaa
jeee ja jsem nevidela zatim ani jednu:(.....ale Heathovo jméno by se melo vyslovovat "Hýt" a taky ho tak vetsina lidi vysvetluje, ale Heath se predstavoval jako "Het" tak ja to taky tak vyslovuju a jak to teda v te televizi rikali???
-
-
Heath v TV
Ned Kelly- 27.12. TV Prima- 0:05. *4* -
-
Re: Heath v TV
Tak to je super!Další film s Heathym v tv! moc se těšim ! -
-
Re: Re: Heath v TV
Taky se těším. *4* Nedávali ho náhodou touhle dobou minulý rok? -
-
Re: Re: Re: Heath v TV
Jojo dávali, vlastně to bylo stejné datum, jen to začínalo už okolo půl jedenáctý *4*
-
-
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Heath Ledger
Byl moc hezkej...je ho škoda...slova mi docházejí *9* *9* *9* -
...
jej to je doba co sem tu byla naposledy :D....tak co novyho? ja sem odkaz na Heathuv kalendar nasla jen na anglickych strankach...a asi si ho objednam.