-
smutné výročí
Tak.Dnes je to přesně na den 2 roky kdy nás tak náhle a bez rozloučení opustil náš milovaný Heath Ledger.Báječný člověk,dobrý partner a skvělý táta.O jeho hereckém talentu ani nepíšu,protože všichni víme že to byl vskutku talentovaný a dost dobrý herec. *5* .Věřím,že svůj život žil tak jak uměl a jediné co je na tom smutné je že už ho žít nemůže.Není den kdy bych na něho nemyslela a není dne kdy jsem se nezaptala-Proč!!!Proč on!!!Ale i když není mezi živými,tak přeci je tu stále s námí,v našich srdcích a myslích a i díky této diskuzi se na něho nezapomene.Je spousta lidiček kteří ho doopravdy milují a nemusím pro jména chodit daleko...Heatcliif,gabi,pert stankova.lidka a mnoho mnoho dalších a mě nevyjímaje...a já jim děkuju,že jsou a můžu sem napsat o Heathovy cokoliv a oni mě chápou,protože prožívají a cítí to co já..a je to tak dobře.
Heath mi opravdu chybí i když sem ho neznala osobně,ale vzhledem k tomu že bohužel nenatočí žádný skvělý film chybí hodně.A to i v novinách a tisku určitě by se o něm psalo daleko víc a byl by víc vidět.
Takže Heathy mocinky moc mi chybíš a věř že tě moc miluju a neustále na tebe myslím. A to mluvím i za další,kteří cítí to samé.Vím že seš náš andílek *4* tam v nebi a že nás vnímáš.Nikdy na tebe nezapomenu a nikdy tě nepřestanu milovat a obdivovat.Pro mě si prostě pan HEATH LEDGER.Odpočívej v pokoji...S láskou Petra.Nezapomenu!!!! -
kalendář
je to tento kalendář
http://cgi.ebay.com/H EATH-LEDGER-DR-2011-Oversized-CALEN DAR-plus-stickers-/370457519939?pt= LH_DefaultDomain_0&hash=item5640fd2 743 -
-
Re: kalendář
Skvělé. O víkendu se chystám do Plzně, tak se určitě hned musím jít podívat. Ale koukám, fotky jsou hodně stejné. A myslím, že kalendáře vyšli zase dva ne? Předtím měl jinou fotku a i samolepky tam u toho byly (nevím jistě). Ale určitě vezmu hned první, který uvidím *4* Děkuju za informaci -
-
Re: Re: kalendář
Super, super zpráva. Hned zítra si ho poběžím koupit. Doufám, že ho dostanu. Už se nemůžu dočkat. Zase celý rok Heathovy fotky na zdi. Mám strašnou radost. Už mám kalendář Jakea, a hned vedle bude Heath (zatím je tam ten letošní). Jsou to moji největší oblíbenci. Heath ještě o trochu větší. Je to prostě můj miláček.
-
-
Re: kalendář
a tady ho máte i s fotky které v něm najdete
http://www.amazon.co.uk/ gp/product/images/B003ZGUXE4/ref=dp _otherviews_z_1?ie=UTF8&s=kitchen&i mg=1
-
-
kalendáář
To je super :) hned jak pujdu ze skoly do města tak se tam podíváám ....těším se :))):-*** -
A
tak dneska tady ještě nikdo nepsal jo..předávání oskarů se nam blíží, tak držme palečky *14* -
rozhovor
TAAAK ted jsem nasla na youtube uplne nahodou rozhovor v aute s heathem po premiere pribehu rytire....tento sem ete nikdy nevidela.....kouknete se : http://www.youtube.com/watch?v=OoWQ 7FLbdVY heath je tam krasnej a veselej ;-) -
-
Re: rozhovor
Krásný, sice jsem tomu za mák nerozuměla ale mě stačí se na něj koukat a poslouchat jeho hlas *14* -
-
Re: Re: rozhovor
přesně a ta jeho mimikaaa jáááááááááj:-***:D -
-
Re: Re: Re: rozhovor
Přesně tak jak píšeš....ta jeho mimika,ty gesta....to jak krásně a roztomile se dokázal zatvářit....to uměl jen ON - Náš milovaný Heath !! *3* *3* A strašně moc se mi líbil ten jeho smích...i když jsem nevěděla čemu se směje tak jsem se musela smát s ním *14* *14* Prostě byl ůžasnej....škoda že "byl" ..... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: rozhovor
Já věřím že furt je....ve filmech, v rozhovorech, na fotkach,, v matilde, v nás;-);-);) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor
přesně tak, máš pravdu *14*
-
-
-
Re: Re: Re: rozhovor
Ještě,že existuje internet,youtube,videa..Ačkoli jsem tomu taky moc nerozuměla,nevadí mi to,jak už jste psali...stačí jen poslouchat a kochat se.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: rozhovor
Je zvláštní a krásné, jak nám jedna osobnost může zpříjemňovat běžný život, - kéž by to Heath věděl. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor
Já věřím,že to vidí.Že na nás všechny dává pozor.A je rád,že jsme nazapoměli a doufám,že nezapomenem.
-
-
-
-
-
-
nostalgie
Prostě můj nejoblíbenější film ze všech...v něm jsem se do Heatha zamilovala*3* proto to teď pro mě byla taková nostalgie...Heath, we all miss you so much!!!!!!! *9* love you and never forget *4* -
Tak dneska je to už čtyři roky, co nás Heath opustil. Moc na něj vzpomínám, půjdu si pustit nějaký jeho film, asi Imaginárium, a bude mi moc smutno. Je ho obrovská škoda. V Rytmu života je jeho fotka a článek, že by chtěl někdo natočit film o jeho posledním období života, ale Michelle je proti.
-
-
Taky už jsem o tom četla a já osobně bych asi taky byla proti. Vždyť všichni ví, co se dělo před 22.1. a dál rozbabrávat staré rány (které nejspíš nejsou úplně zahojené) mi přijde hloupé - jak řekla Michelle: hlavně kvůli Matyldě. Snad na ten nápad zapomenou. *9*
-
-
Tričko ...croop
Ahojky...už asi před týdnem jsem byla v croopu a tam vidím nádherné tričko s JOKEREM...bílé,ale jen klučičí.....je opravdu krásný a stále přemýšlím jestli si ho nekoupím aspon třeba na tělák nebo na spaní...ale 400 mi na tričko na spaní přijde trošku dost...takže ještě nwm,ale třeba přemluvím nějakýho mojeho sponzora...xD Tak jen abyste to věděli.....:) je na celé přední straně jokerova polovina těla a ne že bych v tom přesně poznala Heathyho podobu ale i tak je pěkný....:) -
-
Re: Tričko ...croop
Marně jsem z prodavačky loudila něco podobného v dámském...:D -
-
Re: Re: Tričko ...croop
Jeee no tak to nevím jestli tenhle obchod někde najdu, protože to slyším dnes prvně, ale tak poohlédnu se. Jinak bych to docela brala, no ale až si našetřím :) -
-
Re: Re: Re: Tričko ...croop
Omlouvám se, napsala jsem to špatně....Píše se to cropp..(cropp town)....Nevím teda kde bydlíš, ale v budějcích je třeba v Mercury centru.
-
-
-
-
Šťastné a veseléé
Chtěla bych všem popřát krásné Vánoce a ještě lepší Nový rok s číslem 2011.Doufám,že se nikomu v krku nezapíchne kost,nebo že chytne stromeček a podobné krize *1* . Tak přežijte v klidu a rodinné pohodě dnešní den a za nedlouho se sejdem u obrazovek - Ned Kelly *4* -
Muj Nejoblíbenější herec
Nejkrasnější usměv a nejvetší charisma je ho škoda miluju ho ♥ !!