-
google earth
tak sem hledala na google earth..jen tak něco a pak mě napadlo najít kde bydlel heath..no tak sem to našla..dala sem prostě heath ledger a vyjelo tam x odkazu a asi 4..heath ledger´s old house..tak sem na to clickla a bylo to.. -
-
Re: google earth
taky jsem to uz zkousela....je to dobry =P
-
-
.....
sice jsem neznal Heathe osobně, ale prostě mi ho je moc líto....můžu snad za to???..... *9* někdo si může říct, že nějakého herce takhle lituji, a dostal mne osud, dá se říct cizího člověka, ale už to tak hold je... *9* prožívám to moc.... *9* -
-
Re: .....
ja to taky nechapu, myslela jsem ze jsem blazen,ale nejsem, jsem rada, ze je tahle stranka, tady si s vama muzu o nem popovidat.....nikdy na nej nezapomenu.... -
-
Re: Re: .....
a nezapomente ze v TV mini se o Heathovi pise a ze vysel 20.4 PLES PRISER za 49Kč!!!!!!
-
-
-
láska
Já také přeji všem tady na naší diskuzi krásné prožití vánoc, hezky si to užijte a dnes večer koukejte na Čtyři pírka, ať je milovaný Heath s námi i na štědrý den. Doufám, že je mu tam nahoře dobře. Jsem moc ráda, že tyhle stránky existují, a že je nás tady víc, kteří máme stejné pocity a jednu společnou lásku - Heatha Ledgera!!! Krásné vánoce! -
Kalendář 2011
To jsem zvědavá na ten kalendář, jaké tam budou fotky. Doufám, že lepší než ty loňské (aspoň tedy v tom prvním). Mohly by tam být fotky z jeho filmů, to by bylo zajímavější. Ale ať jsou tam jaké chtějí, hlavně že kalendář vyjde. Už se nemůžu dočkat. Zase budu celý rok koukat na Heatha. -
-
Re: Kalendář 2011
Přesně tak, fotky v tom prvním jsou nic moc :( Ale ta červnová se mi líbí. :) -
-
Re: Re: Kalendář 2011
Je škoda, že nemáte ten druhý kalendář na tento rok, tam jsou skvělé fotky, i z filmů. I když já byl tehdy nadšený i z toho prvního kalendáře. Uvidíme, co kalendář na příští rok, je mi to jedno, hlavně ať už ho mám doma!!! *4* A mimochodem fotka v tom prvním kalendáři na tento měsíc je vážně nádherná!
-
-
-
:'(
Dneska sem hledala nejaky veci o Heathovi na netu a narazila jsem na pisnicku Eminema My mom....je to neco o drogach a zazni tam i Heathovo jmeno...coz me teda fakt dostalo,ja to fakt nechapu,nemuzou na neho vzpominat v dobrym nebo kdyz jim to nejde tak ho nechat napokoji...nechapu to fakt ne *9* *9* -
-
Re: :'(
Ty sou fakt vymazaný..
-
-
Legendy...
Tenhle film mě nijak nenadchl. Heath se mi tu líbi, nakoneci ta jeho image *1* , působila celkem dobře, prostěopět předvedl, že to s hraním uměl, ale jinak samotný film, nevím...Asi už to mockrát vidět nemusím...
Ale Heath je jednička! *15* -
-
Re: Legendy...
Tak to každý má jiný názor...mě se ten film líbí dost...je to i možná otázka věku nevím...každopádně mě ten film dost baví;) -
-
Re: Re: Legendy...
No tak zase ty jsi starší jen o rok,-)bez urážky. A myslím, že to není otázkou věku, ale jde tu spíše i o to téma, které mě nelákalo. Prostě já mám filmy s Heathem, které jsou pro mě nej, ale tenhle to rozhodně není, můj názor, ale když se ti líbí, vůbec ti to neberu.:) -
-
Re: Re: Re: Legendy...
jj šk ja vím každej ma jinej styl;-);-) heath by byl jedinecnej ajik kdyby hral nejakou malinkatou roli;-) -
Re: Re: Re: Legendy...
Ale co,- Heath je prostě Heath,))) *3*
Můj první zážitek byl Ennis Del Mar, a Zkrocená hora, tady jsem ho poznal, prostě je to pro mě srdcovka *14* Zkrocená hora je jedinečně nádherná...Navždy! -
-
Re: Re: Re: Re: Legendy...
to je pravda,kazdy ma jiny nazor a muze si ho rict...Film dobej,Heath skvělej jako vzdy,co vic komentovat,me zase nejak nezaujala Zkrocena hora.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Legendy...
No to máš pravdu. Znám dost lidí, kteří viděli Zkrocenou horu, a nijak zvlášť to na ně nezapůsobilo. A přitom spoustu lidí to oslovilo tak, že se z toho nemohli vzpamatovat. Každý je jiný. A to je dobře. -
I kdyz je to film skvelej,herci uzasni,reziser skvelej,ale nejak me to nechytlo,to ja radsi Pribeh Rytire kde se zasmeju nebo Casanovu,a nebo šíleného Jokera...Ale je to jedno,protoze mam rada Heatha vsude a vzdycky..
-
-
Re: Re: Re: Re: Legendy...
Mně se ten film docela líbil, Heath tam byl zase úplně jiný, než na jakého jsem zvyklá, ale vychutnávala jsem si hlavně jeho, jak hraje zase celou duší. Všem svým postavám dokázal dát úžasnou opravdovost. Ale jak říkáš, můj nejoblíbenější film to také nebude. Pro mě je to jednoznačně Zkrocená hora, která se mnou tak otřásla, že mi, dá se říct, změnila život. -
-
No se mnou Zkrocená hora také otřásla, to je prostě Heathův nejlepší film.
Je to nádherný a hrozně smutný příběh, ale je to prostě krása! Jako to dokazuje už to, že se mnou nikdy v životě žádný film nezámaval, že bych na něj myslel, nikdy! A Zkrocená hora se mnou udělala nevídané, bylo to úplné pobláznění, prostě film filmů...Je pravda, že každý má jiný vkus, a každému se líbí něco jiného ,ale jak se nemůže líbit Zkrocená hora, tím nechci nikoho z Vás urazit, jen ten film je Heathovým koncertem ve všech smyslech, nevím...Ale samozřejmě každý má jiný názor, jen nechápu to, kdyby jiný film, ale jak se nemůže líbit Heathovému fanouškovi zrovna Zkrocená hora, což je film, který nemá ve svém tématu konkurenci, a k tomu to je jedinečný film, takových filmů není mnoho...Zvláštní, ale jak vidím nemusí se líbit, no co no...Pro mě je Zkrocená hora srdcovka srdcovek
*14*
-
-
-
-
-
-
Ta Matilda, jako by mu z oka vypadla *1*
http://www.super.cz/10788-neuveritelna-podoba-dcera-michelle-williams-je-kopii-sveho-zesnuleho-otce-heatha-ledgera.html -
uz ste to citali
Uz ste to citali!!! Vraj nejaky papalas z cirkvi, protestuje pochovat cirkevnym pohrebom Heata, pretoze hral homosexuala vo filme. A povedal, ze prave teraz je uz v pekle a sluzi si svoj rozsudok, za to,ze povedal: Boj je klamar, byt gay je OK. Tiez povedal ze Boh nenavidi homosexualov. Kto su ti knazi. Uz ma stvu. Ved vsetci sme deti bozie a boh nas lubi vsetkych. Tak nas to ucili. Tak co teraz trepu, ze Boh nenavidi gayov! Oni by sa mali smazit v pekle, za to co hovoria a ako odsudzuju ludi!!! Normalne mna nastvali, ked mi skoro nepokrstili mojho syna, len preto, ze zijem s priatelom v nemalzenskom vztahu v jednej domacnosti. Su normalny. To dieta za to nemoze. Chceli trestat nevinneho novorodenca. Nastastie ho pokrstili ale mne nedal ani rozhresenie. Takze tej cirkvi mam dost! Verim v Boha ale nie v pozemnu cirkvej! -
-
Re: uz ste to citali
Ako to co povie nejaky knaz ma uz neprekvapi, ale ked si date na google vyhladat Ledger funeral protest, to co uvidite, je sila. Normalne male deti maju tricka z nadpisom "God hate fags" alebo male dievcatko drzi tabulu "God hates america" Odstrelit by som dala rodicov tych deti a tych by som poslala do prekla. Vo velmi krestanskom duchu ich vychovavaju, to je pravda. *9*
-
-
.....
Nechápu co tady pár lidí má proti tomu , že se tu chce někdo vykecat?! Jestli to někoho nebaví nebo nezajímá tak to nečtěte! Jooo..já vim vy už to ani nečtete. Teď píšete Jak je to ubohý vyvolávat tu hádku! Joo ale tak si uvědomte kdo tady tu hádku začal?? Chápala bych když napíšete svůj názor k něčemu, ale připomínka jako " teď sleduj jak se do nás pustí" mi přijde jako menší provokace! Asi jste vlastně chtěly, aby jsme se do vás pustili co?!
A co je komu do toho, že někdo začal bejt fanoušek Heatha až po jeho smrti?! To by mělo bejt snad dobře když jeho fanoušků přibývá!!! HEATH FOREVER! *4* *15* -
-
Re: .....
tak to vidím i já ale někteří intelektuálové si to ovšem nedokážou přebrat *3*
-
-
Veselé vánoce
Štastný a nikým nerušený Štedrý den i zbytek vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody do nového roku a hlavně s lidmi které máte rádi/někteří už to štěstí nemají/ Vám ze srdce přeje Lenka.
P.S. Zapalme alespoň svíčku a vzpomínejme na H.L. a přejme mu toho Oskara. *4*