-
Bolí mě srdce
Bože bože!!ani na to nemohu myslet! vždycky se mi hned oči zalejou slzama *9* -zkrocená hora- z heathova excelentního výkonu jsem se nemohla vzpamatovat dva dny a jako film to bylo prostě úžasný.. a dnes jsem koukala na 10 důvodů.. však víte.prostě paráda. Neustále se na něj dívám na youtube a podob. nechce se mi uvěřit. Jsem z toho zdrcena!! RIP heath *4* -
VÁNOČNÍ DÁREK 2
Takže po Nedu Kelly, který bude 27.12, přináším zprávu o Příběhu rytíře, který bude o den dříve, tedy na druhý svátek vánoční odpoledne, tak se těšte, že v dvou dnech uvidíme Heatha a ještě o vánocích, snad jsem potěšil všechny, tak dobrou,. *4* -
-
Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
Díky moc, tak to se budu strašně těšit. Ned Kelly sice není film, co by mě nadchnul, je moc ponurý a celý příběh je beznadějný, ale budu se na něj dívat, protože Heath je tam zase skvělý. Příběh rytíře mám ale moc ráda, je to můj oblíbený film. Tak to si Heatha o vánocích krásně užijeme! Celé svátky bude s námi. Ale nejvíc se přesto těším na Zkrocenou horu. Vždy, když vidím ukázky, je mi, jako kdyby mě pohladil někdo, koho strašně miluju. -
-
Re: Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
tak to je supr zpráva *15*
-
-
Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
A bude to na Nově- takže ještě jednou:
PŘÍBĚH RYTÍŘE- 26.12. ODPOLEDNE NA TV NOVA
A NED KELLY- 27.12.- 22:30- TV PRIMA
-
-
Heath Ledger
musim jen souhlasit se všema co říkají ,že Heath Ledger byl ten nejlepší a nejhezčí herec. On uměl taky hezky zpívat a ten jeho sladkej úsměv. ON BYL DOKONALEJ!!! jenom mě moc mrzí, že už mezi náma neni *9* -
:-(
je to hrůza přišli jsme o dobrého a hezkého herce. :( doufám že důvod byl dobrý ale přece jen dá se to řešit i jinak. vždyť měl dceru! já ta to ráno čuměla myslela jsem že se spletli! ve škole jem na to pořád myslela na to jak v televizi bylo když ho odvážli zabaleného v tom igelitu. ikdyž nebyl a není můj nejneoblíbenější herec ale patří k mé top 5! *9* -
filmbox
KLETBA BRATŘÍ GRIMMŮ v tv na filmboxu právě teď :)) -
Dneska pojídač hříchů na primě od půl 12 v noci
-
♥
Dlouhojsem tu nebyla a omlouvám se, ale na Heathyho jsem nezapomněla ani na chvilinku...je to pro mě tak silné....že kdybych měla namalovat piramidu lidí,které mám nejvíce ráda a kteří mají mé max. sympatie....byl by heathy na špičce,na vrcholu, pouze v těsném závěsu mé nejlepší kamarádky....a to jen kvůli tomu že s heathym jsem se nikdy nesetkala.bohužel.. *9* jen doufám že se v životě dostanu do austrálie a navštívím jeho rodný perth.... -
-
Re: ♥
jet do perthu je můj doufám splnitelný sen :) tyy jo....doufám, že to bude co nejdřív ;-)
-
-
heath
souhlasm s vama,byl to fakt skvelej herec,vcera sem se divala na 10duvodu....,i kdyz sem ten film videla milionkrat muzu se na neho divat furt,heathovi to v nem desne slusi:D ale kdyz si uvedomim ze uz tu neni a ze uz nic tak skvelyho jak je 10duvodu nebo zkrocena hora nenatoci...je mi to strasne lito.A tim vic me mrzi ze kdyz jeste zil ze sem ho nejak neregistrovala-to me mrzi ze vseho nejvic,Heath R.I.P -
Věčný Heath
Holky, je zbytečné říkat, že vzpomínate na Heatha, protože prostě on tu s námi bude nějakým způsobem navždy!
Heatha mi snad skoro všechno připomíná, už od ledna 2009 je součástí mého života.
Vždy si na něj vzpomenu, byl a je jedním z mých životních idolů, a na ty se nezapomíná. Jen mě mrzí, že s ním nepříjde už nic nového, máme sice spoustu krásných filmů, fotek a videí, ale je to takové zvláštní, že už nového nepříjde, teď si to možná ani sám plně neuvědomuji, protože pořád bylo něco, Oscaři, letos premiéra Imaginária, ale co až uplyne nějaká delší doba, a já si prostě řeknu, üž nikdy nic nebude. *9*
Také je mi líto Heatha, toho že jeho život byl tak krátký, a že to byl člověk, který dal mnoha lidem inpirace a neuvěřitelné zážitky z filmů, jako mě a dalším lidem tady!
Už z těchto důvodů je moc nespravedlivé, že odešel, ale co se dá dělat?!
A je mi líto toho, že už není, a nemůže vědět, kolik lidí ho má bezmezně rádo, a obdivuje ho, je mi líto toho, že nazažil ty krásné okamžiky chvály na jeho výkon v Temném rytíři, ale co třeba to vidí tam nahoře,-) *3* *9*
No prostě Thank You Heathe, za vše, za to jaký jsi byl, a co jsi udělal! -
-
Re: Heath
Když jsem četla tu jeho biografii, tak mě utkvěla v hlavě věta "a najednou byl svět bez Heata" bylo to tak stručný, výstižný, pravdivý a hrozně bolavý. Když jsem ji prvně přečetla, tak se mi sevřelo srdce. Vždyť je to tak, Heat už tu nikdy nebude, nenatočí žádný film, nikoho neobejme,nepolíbí. Jeho krásný filmy tu musí být za něj. V odkazech heaty blog jsem četla překlad dlouhého článku o něm (mimochodem poklona té dívčině, co to překládala). Úžasný, fakt. Kamarádi a lidi kolem něj o něm mluvili jenom v dobrém. A stále se mi potvrzuje, co jsem si podle jeho chování v rozhovorech, bonusech atd. o něm myslela. Člověk s dobrým srdcem, který ochotný lidem kdykoliv pomoct, milující otec, člověk, který má rád legraci. Nezkažený šoubyznysem. Jenom nechápu, proč tu svou chronickou nespavost řešil práškama a nesnažil se nějak jinak, i když nevím jak. Do toho zápal plic, deprese. Jak málo stačilo, aby tu s námi ještě byl. Třeba aby masérka příšla o něco dřív, nebo by se vzbudil a bylo by mu špatně a zavolal by si záchranku. Ale teď už je to jedno, jen chci říct, jak mě to hrozně štve a jak se mi jeho smrt zdá tak hrozně zbytečná. Jinak se těším na Legendy - ty jsem ještě neviděla.
-
-
heath!-KÉŽ BY SE VRÁTIL!!
Ze začátku jsem si myslela, že přece jenom nejsem normální..nemůžu se czpamatovat z toho filmu..co jsem viděla o víkendu..-Tak strašně mě to vzalo-ješte ted když si na to vzpomenu-ty slzy přece jenom vyhrknou..-SERE mě, že tak charismatickej, nadeanej, krásnej i starostlivej muž i herec-zemřel už tak BRZOOO!!-nevím beru to tak nák-jako by byl můj hodně blízkej..je mi to moc líto..-ale když vidím, že i vy to berete tak jak já..TAK JE MI O HODNĚ LÉPE.. *9* ..nevim kdy se toho pocitu zbavim..-myslim na to neustále..(myslím na ten pocit..-proč zrovna on zemře... *8* )!!!!! -
-
Re: heath!-KÉŽ BY SE VRÁTIL!!
taky jsem o víkendu videla ten film.už když jsem se dozvěděla že minulý rok zemřel mi to bylo dost líto,ale ted když se na nej zas po case dívám..je mi to víc a víc lito!!!!Bylo to skvělej herec,nádhernej muž a nejlepší táta na světě!!!škoda že umřel *9* *9*
-