Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

bravo!!!

to snad nemyslí vážně *16* *8* Heath NEBYL!!!!žádnej feťák co si myslí,že spolkly celej svět? *16* *9* NO já vím co byl Heath zač a nic se nezmění na tom že to je pořád moje největšííí lásečka na tomto světě,hned po mé rodině a po něm..prostě Heath je můj a nikdo a nic mě ho nemůže vzít ne ne *13*
    Heathy miluju tě...a to bravo musím mít...tak paaa
  • frukko

:(

Tohodle cloveka je takova skoda...osud je hrozne krutej!on byl ten typ herce, kterej z niceho udelal film!! Umel udelat tu postavu, kterou si vsichni pamatujou. Tak trochu jako treba Johnny depp, ten taky z kazde kraviny udela velkofilm(napr.pirati)...nebyt Heatha, tak je z temnyho rytire naprostej propadak! I z tech 10ti důvodů..proste ty filmy sou celkem o nicem,ale on tomu dodal ten smrnc....A takovych hercu je po certech malo! Fakt skoda *9*
    • Re: :(

jo v 10 důvodech byl skvělej a v bratřích Grimech taky-o Betmenovi nemluvě
    • perth

pro : Frukko

Tak to byl skvělý příspěvek od tebe včera. Naprosto s tebou souhlasím.
      Jsem ráda, že existují lidé, kteří uvažují jako já a taky jim tolik Heath chybí..
  • aliss67

Pre Heatha

*4* Heath Ledger-spomienka-baseň

Ešte v pameti živím tvoj chlapčenský úsmev
    Na mladej tvári,ktorej vládne cit
    Posobíš krehko a predsa odhodlane
    Ísť cestou navzdor,nezastaviť.

V tej chvíli verím ti,ten postoj poznám
    V rukách držíš pevne opraty
    Keď rola sa ti vydarí,
    Keď lásku svoju stretávaš,
    Keď kúsok srdca odovzdáš
    Tu ženám,tu priateľom svojej práci
    Dcérke,čo narodila sa ti.

Otváram stranku na webe...
    Stŕpnem,že hasne tvoja hviezda
    Odchádzaš sám,bez slova rozlúčenia
    Bez jediného gesta,bez sprievodu
    Na cestu osudovú,krutú

Ďalej ťa ľúbia ako odraz na hladine
    Vo večnom strachu,či sa nerozplynie
    Nie viac ťa náruč blížna neprivinie

Nemí osamelí pozostalí
    V pameti tvoje pery presviedčali
    Nech nebránia tak tvojmu hlasu
    Rozkázať navzdor moci času:

Vráť mi moj život,moj život mladý
    Neber ho drzo bez výstrahy
    Ja veľmi sa túžim opeť smiať
    Umenie svoje rozdávať...
    Nekradni mi ruky,plameň očiam vráť
    Chcem svojím láskam zajtra zavolať
    A som nedočkavý!

R.I.P Heath Ledger *4* *4*
    • Re: Pre Heatha

Nádherná básnička!
      • aliss67

Re: Re: Pre Heatha

DAKUJEM za kompliment *4* *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: Pre Heatha

Tak to je fakt nadherna basen!fakt!
          • aliss67

Re: Re: Re: Re: Pre Heatha

dakujem:) *4*
    • perth

Re: Pre Heatha

Moc hezké - opravdu *3*
  • eve-lyn

Kalendář

Lidi,chci se zeptat jestli nevíte ,kde bych sehnala kalendář s Heathem
    • heatcliff

Re: Kalendář

V Levných knihách, pravděpodobně jediný obchod, kde ho momentálně koupit.
      • Re: Re: Kalendář

Dnes mi přišla nabídka kalendářů z Levných knih, ale Heathův tam není, ani nikde na internetu. A v obchodě v Plzni ho také neměli. Moc mě to mrzí.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Kalendář

Je možný, že všude po ČR to tak není. Ale Levné knihy jsou jisté ve většině případů, a pokud ho nemají, zkusil bych jim napsat nebo osobně říct, ať ho objednají, když je v jiných prodejnách, v jiných městech.
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Kalendář

Děkuju mockrát,do konce týdne se ho vypravím hledat.
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

tak jsem ho bohužel nesehnala
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

V Olomouci jsem ho sehnala take v levnych knihach:)
  • h.l.

som rada, ze sa to tu trosku vyprovokovalo, aby sa nieco aj napisalo. ja tiez chodim do prace a na tuto stranku nabieham, ked pridem domov z poobedky o pol jedenastej vecer. tou pripomienkou, ze je vonku pekne som nemyslela nic zle. ja tiez vela krat len precitam vase prispevky, ked chcem, tak reagujem. len som ostala tiez prekvapena, ze tri dni nikto nenapisal nic. som rada, ze je este dost takych, co sem chodia, aj ked uz nemame velmi z coho cerpat. ale da sa stale diskutovat o heathovych filmoch, tak si pockajme na toho temneho rytiera a potom sa to, dufajme, rozbehne. ahojte
  • ane.tt

...

Když jsem koukala na to 10 důvodů...a viděla ty jeho kukadla a ten krásnej úsměv,tak jsem se u tý telky rozplývala *4* Byl fakticky úžasnej...Poslední 4 dny furt přemejšlim nad tim,že už tady není a nebude.Kdybych se jednou stala herečkou (jako v Hollywoodu *1* )a někdo by se mě zeptal jaký je moje největší přání,tak přísahám,že bych řekla ,,Už to nejde,ale chtěla bych si zahrát ve filmu s Heathem Ledgerem"...No ale to se nestane a ani by to nešlo.Ovšem,chápu,že bral hodně prášky na spaní,protože když jsem ho viděla jako JOKERA,tak se mu nedivim...
  • :(

Když sem koukala na 10 důvodů...uplně sem se u toho na konci rozbrečela..nejdřví sem vůbec nevěděla kdo ho hraje ale pak mi to došlo...je to hrozný že někdo tak mladej,milej,hezkej a hlavně talentovanej musel umřít...je to hrozný..věčně tedka bulim..je mi ho hrozně líto... *9* proč zrovna on?!....to snad nikdy nepochopim.... *9* Takovej herec se fakt najde jen jednou za čas... *9* *9* moc mi chybí... *9* myslím že nám všem... *9* *9*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :( *11*
  • tak to chodí na té jiné lodi

Vážení a milí, ač mi to připadá skoro jako blbej fór, realita je bohužel taková... Tam v tom jedou všichni... jak je vidno i na první pohled rozumní lidi (herci). Mají k tomu neomezenej přístup a zlákat se jednou (a většinou i víckrát) dá každej. Nikdo však nebude troubit do světa, že si šňupnul nebo píchnul... Co a proč se skutečně stalo se už bohužel my obyčejní nedozvíme ... Hollywoodští Herci (a zpěváci) jsou zvláštní skupina "mimozemšťanů" na týhle planetě, kteří mají "svůj" neuvěřitelnej a bláznivej svět ... za všechny : River Phoenix, Jonathan brandis z nekonečného příběhu 2, Michael Hutchence, ... atd... atd ... *13* *4*
    • Re: tak to chodí na té jiné lodi

nebo před týdnem zemřel Brad Renfro(filmy Nadaný žák nebo Tom a Huck), tomu bylo 25 let *9* Sice nebyl tak známý, ale stejně... Takové talenty, je jich škoda
      • Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi

Brad Renfro taky? *9*
        • Re: Re: Re: tak to chodí na té jiné lodi

Bohužel... *9* Náhodou sem si všimla, že je o něm malej článek v novinách, bylo to teď 15.1.
  • *

I když ve Zkrocené Hoře byl nepřekonatelnej, nemůžu říct, že bych někdy byla Heathova velká fanynka. Ale dnes ráno jsem se dozvěděla, že zemřel a celý den to nemůžu dostat z hlavy. Je mi to moc líto a ani ne tak proto, že to byl známý herec, ale prostě proto, že to byl člověk. A smrt předávkováním práškama na spaní? Vůbec tomu nedokážu rozumět - 28 let, celej život před sebou, dvouletá holčička, která teď nemá tátu. Jestli to byla sebevražda, nedovoluju si ho odsuzovat, nedokážu si totiž představit, co se mu honilo hlavou. Nevím, co víc napsat jen asi, že je hezký, kolik lidí po celým světě na něj a jeho rodinu myslí. Moc mě to mrzí, přála bych si...přála bych mu...aby se tohle nestalo.
    • Re: *

Dekuji za tento prispevek,vidim,ze nemam tyto pocity sama,ani ja jsem nepatrila k fanynkam,ale dnes rano jsem se citila,jako by snad umrel nekdo koho jsem znala...myslim na nej cely den,je to tak smutny,navic jsem cetla na people.com,ze ani pitva nepotvrdila to predavkovani,mel zapal plic,ale laborator potrebuje tak 10 dni na dalsi testy.mozna ze zapal plic v kombinaci s leky na spani proste tohle zpusobil....zabit se zamerne ale urcite nechtel.
    • Re: *

Uplně jsi mi vzala slova z pusy... Přesně takhle to vnímám i já. Nikdy jsem ho nijak nezbožňovala nebo tak podobně. Jen mi byl sympatickej, dobře hrál. Ale tohle nemůžu dostat celej den z hlavy a dokonce kvůli tomu pořád brečim, což prostě nechápu, ale nemůžu si pomoct. Je mi ho strašně líto a je ho škoda. Myslím že byl pro světovej film velkýn přínosem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit