-
nechápu to...
Je hrozná škoda že ho nemůžeme vidět v žádném novém filmu, nechápu jak si mohl vzít život,nebo si ho nevzal??nikdo neví....jeho krásněj úsměv mi bude moc chybět, jeho nemůže nikdo nahradit, určitě je mnoho další pěkných herců, ale tohodle člověka nemůže nikdo nahradit, když sem se dívala na jedno z videjí s jeho fotkama, a uvědomila sem so že tenhle kluk je mrtvej, prostě sem se rozbrečela, je mi ho hrozně líto.... *9* -
candle
Svíčka na jeho památku už hoří v mém pokoji..RIP Heath...nikdy, podotýkám NIKDY na Tebe nezapomenu.. -
imaginarium od doctor parnassus
ahoj,esi se chcete kouknout na imaginarium od doctor parnassus tag je to na http://koukej.xkrat.cz ve fantasy,ale musite tam byt zaregistrovaní zatím pa:-* -
-
Re: imaginarium od doctor parnassus
Jeee díky moc za upozornění, jsme zaregistrovaná a když jsem tam byla naposledy tak tam ještě nebylo, v budoucnu zkouknu, protože než vyjde Imaginárium na DVD tak bych to asi nevydržela :D -
-
Re: Re: imaginarium od doctor parnassus
jo jenom je to s tytulkami,ale s titulkama je to lepsi,pac uslysis jeho krasny hlas:) je to ve fantasy,neim esi sem to tam psala... -
-
Re: Re: Re: imaginarium od doctor parnassus
Vím, koukala jsem na kousek *14*
-
-
-
-
triumf záporáka
V týdeníku Televize je krásný článek především o Heathovi, coby Jokerovi ve filmu Temný rytíř! -
-
Re: triumf záporáka
jj už sem si to koupila ;) -
-
Re: Re: triumf záporáka
A je to větší článek, nějaký fotky?... -
-
Re: Re: Re: triumf záporáka
Je to článek na A4 a myslím si, že stojí za to, fatka je klasika Heath-Joker sedící ve výslechové místnosti s Batmannem v zádech, ale článek je vážně napsaný krásně, autor měl Heatha určitě v oblibě *3* -
-
Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
stojí to za to ...jako všecko s heathem :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
Dík za odpověď, musím si ho honem koupit!
Jsem rád, že se stále píší články o Heathovi, nesmí se na něj zapomínat!!! *13*
-
-
-
-
-
-
Zlatý Otto 2009
V anketě Zlatý Otto,kterou vyhlašuje časopis Bravo,se Heath umístil na 10.místě,jako herec roku.Vím,že by si zasloužil být první,ale i tak je to úspěch,když si představím,co za lidi tam hlasuje.Taky podle toho žebříček vypadá.Jsem moc ráda a musím přiznat,že mě to vcelku dost překvapilo.Je vidět,že je stále dost lidí,kteří na Heatha myslí. -
-
Re: Zlatý Otto 2009
boze boze -
-
Re: Re: Zlatý Otto 2009
Tím - bože, bože-jsi komentovala tu anketu? -
-
Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009
jo -
-
Re: Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009
ok
-
-
-
-
Re: Zlatý Otto 2009
tk to je super ...;);) -
-
Re: Re: Zlatý Otto 2009
Něco takového jako je Bravo a nějaký jejich Otto, něco takového ani řešit nebudu...Jak jsi také l.enik napsala, taky co za lidi tam hlasuje, a vůbec...
Samozřejmě je ale dobře, že Heathovi i přes dva roky, které uplynuly od jeho smrti někteří stále fandí, je důležité aby zůstal Heath v paměti lidí nadále, on si to obzvlášť zaslouží, už kvůli tomu jak byl nadaný...
Jak sám řekl jeho filmy tu zůstanou navždy, a ty budou připomínat jaký byl člověk, a co v něm bylo...Přeji si aby každý věděl, že Heath nebyl jen nějakým teenage idolem, že to byl velký herec, a jedinečná osobnost, - naštěstí má Heath své fanoušky, kteří na něj budou myslet! *4*
-
-
-
Brokeback Mountain...
Už se také moc těším *4* I když zas budu asi v takové smutné euforii *9*
Myslím, že až jí dnes po delší době uvidím, zítra si jí hned budu chtít pustit znovu *4*
Takže všem přeji krásný zážitek a nával vlny emocí, to k tomu patří, snad mi rozumíte *3* -
-
Re: Brokeback Mountain...
jojo taky se těším ...:) -
-
Re: Re: Brokeback Mountain...
Já už se těším celý týden, už jsem viděla i krásnou upoutávku, rozbušilo se mi u ní srdce. Nemůžu se dočkat! Tak v noci se sejdem před obrazovkou!!! -
-
Re: Re: Re: Brokeback Mountain...
Taky se nesmírně těším.Až uvidím jeho tvář na obrazovce...Jen mě mrzí,že je film tak krátký.. *9* dokázala bych se na něj dívat dny i noci,měsíce i roky a né jen 2 hodiny
-
-
-
Re: Brokeback Mountain...
jojo taky se těším ...:)
-
-
....
Občas se mi o Hethovi i zdá. V těch snech vypadá tak plný života a radosti...potom už člověk ani nechce věřit že už tu není... -
-
Re: ....
Sny, kdybych mohl, chtěl bych mít Heatha v každém snu. A tomu, že zemřel je těžké uvěřit, kdykoli ho vidím, jak se směje, je plný energie...opravdu neuvěřitelné. *9* -
Re: ....
*Heathovi
-
-
10 things I hate about you
Vsichni mluvite o Pribehu rytire ale co 10 duvodu proc te nenavidim? tam jsem si ho vsimla prvne a tam proste nema chybu ( ne ze by nekde mel *3* ) nektere sceny s nim jsou nezapomenutelne... -
Heath !! 4ever !!
Přeju hezký den. Drze jsem si přečetla pár vzkazů a nevěřila jsem svým očím... Od chvíle, co světem obletěla fotka, jak Heatha odváží pod tou zas..... plachtou jsem taková posmutnělá, neříkám, jsou chvíle, kdy třeba na cvhíli zapomenu, nebo ne zaomenu ale odreaguji se... ale vždy, když vidím jeho fotku, někde oči, podobné těm jeho... a hlavně zapnu DVD "10 důvodů, proč tě nenávidím" jsem v háji... pro někoho jsem prý blázen... a právě proto mě strašně potěšila jedna věc. VY! Vy jste mě moc potěšili, já vám moc děkuji za to, že jste, nebo spíš, že jsme a Heath prostě bude žít dál v nás... Jen to jsem tu chtěla napsat.! *9* -
-
Re: Heath !! 4ever !!
musim rict, ze me tenkrat dostalo video, kdy ho odvazeji...pod tou plachtou...bylo to jako tupa rana palici :-( -
Re: Heath !! 4ever !!
ahojky,asi sem taky blazen!staci videt jeho usmev na fotkach,bozi filmy jako Zkrocena hora nebo Patriot nebo Pribeh rytire atak dal a mam slzy v ocich je to des ale nemuzu si pomoct tajkze bud v klidu! *3* -
-
Re: Re: Heath !! 4ever !!
to znam....asi budeme vsichni blanzi...ale vubec mi to nevadi raci budu blazen nežž nedivat se na jeho fotky ani filmy! -
Re: Re: Heath !! 4ever !!
Tak to jsem ráda! U nás dávají Temného rytíře až 29.8. takže si ještě počkám... Nechci dělat nějaké scény nebo něco, ale upřímně si myslim, že se sám nezabil... Prostě si to myslím... Stačilo, že uklízečka (když ho našla) čekala takovou dobu (prý i hodiny) než teprve zavolala pomoc... Jenže pak jí došlo že to asi podělala a tak prý začla tvrdit, že už když přišla, byl chudáček mrtvý. Hlupačka!!! A navíc, vždyť byl na vrcholu své kariéry! Tolik filmů na kontě a tolik nabídek...proč by to sakra dělal... No nic... Pořád nad tímhle přemýšlím! Vždyť Heath byl jeden z mála celebrit, kterému byli ostatní někde... -
-
Re: Re: Re: Heath !! 4ever !!
Tak si taky dovolím připsat sem svůj příspěvek, i když nejsem na tomto serveru registrovaná.
Taky si nemyslím, že to udělal schválně... Určitě ne, vždyť je aji oficiální zpráva o tom, že zkombinoval špatné druhy léků, které mohl normálně dostat v lékárně *9* Každopádně za to, že byl tak vysílený asi zčásti mohla právě jeho excelentně zahraná role Jokera. Vždyť i o Jacku Nicholsonovi se říká, že poté, co hrál Jokera, se stal závislým na alkoholu *9* Prostě když tu roli zahrát dobře, což Heath určitě zahrál (jinak to ani snad nejde), tak se asi vždycky něco takového stane, jen škoda, že to dopadlo až tak špatně... je mi z toho smutno každý den. Stejně jako vám ostatním *9* U mně bude mít Heath vždycky svý msítečko v mým srdci. Navždy. RIP Heath *9*
-
-
-
-
Nezapomeneme
Dnes jsem zabloudila na tyto stránky a je až neuvěřitelné jak krásně si tu o Heathovi povídáte je z toho cítit jak držíte při sobě a stále si tohoto PANA HERCE hýčkáte.Myslím si že Heath by byl moc rád kdyby věděl že v jedné malé zemičce uprostřed Evropy jsou jeho fanoušci kteří ho nepřestali zbožňovat.Já ho mám taky moc ráda byl to můj nejoblíbenější herec a určitě sem budu chodit častěji.Na Heatha se prostě nedá zapomenout. -
-
Re: Nezapomeneme
To se teda opravdu nedá zapomenout *13* to máš pravdu....jednou jsem koukala na videa s Heathem jak šel do nějakýho krámu,v náruči měl Matildu a před dveřma se střetl s nějakým starším pánem,Heath otevřel dveře a pustil nejdřív toho pána a až pak vešel Heath....proč to píšu?Protože jsem si ted na to náhodou vzpoměla a přišlo mi to od Heatha strašně hezký....to že si na nic nehrál....to že pustil staršího člověka před sebe a přidržel mu dveře....Heath byl "hvězda" a přesto se tak nechoval...choval se jako normální člověk,který má uctu ke starším....to mi přijde strašně hezký.Máte pravdu on byl opravdu hodný,citlivý člověk....skvělý táta...škoda že ho Matilda nepozná *9* *9*
-