-
Legendy z Dogtownu
Včera mi přišla dvdčka (Kletba bratří Grimmů, Ned Kelly a Legendy z Dogtownu)Dneska jsem viděla Legendy prvně a strašně se mi líbí a večer se na to mrknu s mamkou *14* a to jak tam zpívá to je tak úžasná scéna pořád si to pouštím dokola... -
-
Re: Legendy z Dogtownu
T se ti ani nedivím, že si to pouštíš pořád dokola, protože Heath je v Legendách z Dogtownu fakt sladkej ! ! ! *14* *14* -
Mamka mi nechtěla věřit, že to zpíval on *14* Tak jsem jí to musela pustit ještě jenou a mamka podotkla "zpívat teda umí hezky" *14* Ale on byl prostě skvělý herec, uměl zpívat, tančit a hlavně hrát. Dneska jsem si pouštěla bonusy u Kletby bratří Grimmů a hned jsem se koukla na natáčení a Heath se tam v jednom kuse smál a byl tak živý a veselý. Bylo to něco vidět ho tak šťastného a zapáleného do hraní. *4* A o víkendu mě čeká zkouknout Neda Kellyho. Odpoledne jsem kousek viděla, ale přišla sestra a já když se na něco chci mrknout s Heathym tak musím být v celém bytě sama a kochat se *14*. No určitě víte o čem mluvím *4* -
-
Re: Re: Legendy z Dogtownu
Myslím, že všichni víme. Já vždy naprosto žasnu, když sleduju film s Heathem, jsem úplně omámený... *3*
-
-
Já mám tu písničku, kterou tam zpívá staženou v počítači, celkem pohodový song. *3* Hlavně si u toho vybavím Heatha, že?! *1* -
-
Re: Re: Legendy z Dogtownu
Proto jsem si jí také stáhl *1* -
-
Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
jj je to super film....a taky ji mám stáhlou kvůli heathovi....jmenuje se maggie may tk si ji kdyžtak zadejte do youtube....je fkt moc pekná...a vždycky si vybavuju tu část s heathem a ten jeho hláásek ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
Jeee díky moc. Teď když to slyším tak mi tam ten Heathův hlas nějak chybí :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
nemohli by jste mi sem dát ten odkaz z youtube,jak Heathy zpívá, please?? *4* mě se to nějak kraví a nejde mi to vyhledat...thanks *3* -
To tak si to nechat zazpívat od Heatha naživo, co?! *15* *9* ale to se už stát nemůže...ale i tak je to pěkná představa *4* -
jj presne :D upe jak to ten zpevak zpiva tak si tam vybavuju toho heatha:D:D
-
-
Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu
jojo, Heath měl nádherný hlas, jeho hlas bych mohl poslouchat hodiny a hodiny... -
-
no to joo.....me prave sedne k heathovi tady tento hlaasek krasnej ;-) ale ze zacatku jsem byla tky docela v soku, kdyz sem ho poprve slysela v jednom rozhovoru :D;-) -
No ta jeho hloubka, je až zvláštní jak byl jeho hlas hluboký, i má ségra se diví, prý jí k Heathovi sedne jemnější hlas, nebo že na něj vypadal, ale on měl tak šíleně hluboký a charismatický hlas, a líbí se mi to! Prostě takový lev, dokázal člověka smetnout pohledem, a dokázal smetnout člověka i hlasem... *14* *5* *1* -
jo to si můj člověk....ten jeho hláásek...tk krásně hlubokeej a ten pžízvuuk....mňááám:-* a ten zpev taky stal za to ;-)
-
-
-
-
-
-
Dnes jsem na Nově viděla ukázky filmů,které budou vysílat na podzim,a byl mezi nima i Temný rytíř-konečně! *2* Takže se máme na co těšit *14* *5* Tak doufám,že jsem Vás také všechny potěšila-vlastně né já,ale hlavně TV Nova *3*
-
-
Jojojo, taky jsem viděla, určitě mám radost :-) 17.9. budou v 15:40, taky na Nově, dávat Příběh rytíře *4*
-
-
Fakt jo?To dávají každý rok tak kolem Vánoc,ale těším se *14*
-
-
-
Heath
milujeme Tě, zůstaneš v naších srdcích... -
Pojídač hříchů
Zrovna jsem dokoukala pojídače hříchů (dnes prvně). A mám smíšené pocity. Heath má lepší filmy, ale zase je to trošku jinačí žánr než jsem zvyklá...nebylo to ošklivé, dalo se na to koukat, byla jsem docela zvědavá na konec jak to dopadne :D, ale zase to nebyl žádný trhák. Jen bych chtěla vědět jak by to pokračovalo. Jestli by se zbavil toho pojídače co má v sobě nebo by zase pokračoval stovky let jako jeho předchůdce...ten konec se mi zdál hodně otevřený :) ale film sám o sobě nebyl špatný -
-
Re: Pojídač hříchů
Mě osobně film nějak neoslnil, ale Heath ano. Zase do té role dal kus duše, jako vždycky. Ať hrál co hrál, pokaždé to byl skvělý výkon. A s tím koncem máš pravdu, třeba režisér počítal s tím, že když film bude mít úspěch, natočí ještě Pojídač hříchů II, ale nedopadlo to tak. -
-
Re: Re: Pojídač hříchů
To máš pravdu...Heath je ve všech svých rolích přesvědčivý a vyjímečný ...ale film byl slaby ..ae dá se na to dívat to určitě už kvůli heathovi ;) -
-
Re: Re: Re: Pojídač hříchů
Jojo, Pojídač je jeden ze slabších Heathových filmů, ale ta ponurá nálada filmu je něčím uklidňující, a k tomu Heath je jako balzám na duši, dokázal vždy vytěžit z filmu maximum, i když film mohl být slabší, on nikdy nezklamal, a dal do toho vše.
-
-
-
-
škoda
Ahoj všichni, nějak se mi tady po vás stýská. Nevím jestli jste slyšeli o tom, že film I´m Not There nepoběží v českých kinech? Prý je film spíše do artekin a kopie jsou příliš drahé, takže se nepočítá s takovou návštěvností, aby se to provozovatelům vyplatilo.Jinak Imaginarium Dr. Parnasse je už v plném proudu a film se dotáčí ve Vencoveru, takže se ještě máme na co těšit.
Jinak ,álo, Legendy jsem ještě neviděla, protože mi ještě nepřišly, pak dám vědět.
Tak krásný večer!!! *4* -
-
Re: škoda
Ahoj Lenko, vím že jsi psala, že to na nějakou dobu tady opustíš, ale jsem ráda, že jsi tu, to víš, chodily jsem ty stejní, teď tu nějací přibyly a to je samozřejmě velice dobře. Minule jsi psala, že jsi im no there viděla a že je to dobrý film, těšila jsem se, že na něj do kina půjdu, četla jsem, že by měl v březnu běžet v kině, ale když jsem ho hledala, tak tam nebyl. Je to škoda, že ho nebudou vysílat, protože když jsem si pouštěla na you tube úryvky z filmu, tak si myslím, že ten film za to určitě stojí ho vidět. -
-
Re: Re: škoda
Díky za přivítání. *4* JInak ještě k tomu filmu. Mi se líbil moc, ale já si ho rozpůlila, protože po první půlce mi už hlava nebrala. Postavy se tam rychle střídají, všichni hrají skvěle, ale nijak mi to nedávalo smysl.Myslím, že je to takový těžší fim a ne pro každého. Heath Ledger je tam všeho všudy 15. minut/možná víc nebo míň/.
Jinak nevím už kde jsem to četla, že do kin nepůjde, ale měli by ho prý dávat na Karlovarském festivalu, ale kdo ví.
-
-
-
matilda
http://justjared.buzznet.com/2010/0 8/09/michelle-williams-matilda-ledg er-toronto-twosome/ *4* -
-
Re: matilda
Malý Heath v holčičím vydání *1* co víc k tomu dodat!!!V Matildě tady zanechal obrovský kus sebe, je to nádherná slečna Heathe a věřím, že na ni jsi tam nahoře velmi pyšný!!! *4* -
-
Re: Re: matilda
Přesně....je to celej heath :) ty postoje a ty výrazy má stejné jak on:) je ůžasná :)
-
-
-
gds
Že softwarové pirátství je opravdu vážný problém, mnozí chápeme, ale zároveň nevidíme příčinu problému jen v nevychovanosti lidí. Zejména na PC je tento problém opravdu výrazný a situace se stále zhoršuje. Naposledy se o tom přesvědčila společnost Crytek, která stojí za herním titulem CRYSIS, který je v současnosti technologickým etalonem počítačových her (Recenzi najdete zde). Tento titul však vyšel pouze a exkluzivně pro PC, jelikož herní konzole nemají zdaleka dostatek výkonu k jeho slušnému provozování. Crytek je však rozčarován neuvěřitelnou mírou pirátství, která jeho titul provází. V tomto případě si ale za to může trochu Crytek sám. Udělal velkou reklamu této hře, která pak měla zpoždění, ale k pirátům se dostala dříve a tak většina natěšených hráčů nechtěla měsíc čekat a hru si prostě stáhla. Crytek by tedy neměl všechno házet na pirátství, ale taky na svou neschopnost vydat hru včas a uchránit ji před únikem. Crytek se tak nechal slyšet, že navždy končí s vývojem her čistě jen pro PC a další hry budou vyvíjeny i pro konzole. Ze zkušenosti víme, že Crytek není jediný, který zjistil, že valná většina PC hráčů krade bez jakýchkoliv skrupulí vědomě jako straky. Nelze pak než nesouhlasit s tím, že Pirátství opravdu ničí PC hraní. Firma se tedy stejně jako jiné obrátí na konzole ... *16* -
Temný rytíř
Tak po dlouhém zvažování jsem se také s dcerou vydala na rytíře.Patřím rovněž mezi ty,co tenhle žánr zrovna moc nemusí.Ale nakonec jsme neodolaly a udělaly dobře.Dříve mně odpudivé fotky Jokera dost děsily,ale teď se na ně dívám úplně jinak.Ten jeho smutek v očích,když sedí ve vězení..... .Po odchodu z kina jsem s dcerou uvažovala,kterej plakát s Jokerem strhnem ze zdi-vyhrál ten největší.Je opravdu škoda,že se Heath svého velkého úspěchu nedožil.Neváhejte a určitě běžte do kina a mějte se při tom moc krásně.Ahoj. -
-
Re: Temný rytíř
Je chyba že spousta lidí vidí v Jokerovi milovaného Heatha ale to je role úžasně zahraná ale smutek v očích ten pravej Joker určitě neměl ten myslel jen jak je obelstít a dostat Batmana.Heatha jsem měla moc ráda ale pravej kinodivák sleduje celej film a všechy role zvlášt a tady hráli všichni skvěle! Je samozřejmé že milovaný herec pro dotyčného diváka zahraje vše skvěle ale tím jak sledujete jen svého hrdiny se člověk velice ochuzuje o zážitek a tím tento film 100% je!!Heath mě bude velice chýbět ale mám doma jeho filmečky jako památku! -
-
Re: Re: Temný rytíř
Jo,jo-to jsem si taky říkala,co se za jeho pohledem skrývá,že se člověk nesmí nechat obalamutit.Svědky jsme byli hned v následujících scénách.Je jasné,že u takové role člověk musí v pohledu hledat hned skrytý úmysl a už vůbec né nějaký soucit.V Jokerovi jsem nehledala jen Heatha,protože ono ho v něm najít bylo dost těžké,takže jsem se nenechala zbytečně rozptylovat a film jsem sledovala jako celek.Jen jsem se v prvním příspěvku nechtěla více rozepisovat,ale teď jsem to snad trošičku napravila *3*. -
-
Re: Re: Re: Temný rytíř
OK ,taky si velice přeji aby dostal oskara ale Akademie si stejnak udělá co chce sama.Christian B. řekl že si ho Heath velice zaslouží amoc si přeje aby ho dostal.Tak snad se to přání splní!Všem fanouškům ahoj!
-
-
-
-
Byl to herec s velkým H :-)
Nikdy nezapomeneme, Heathe ♥ -
Heath
Ahoj, jsem ráda, že pořád tolik lidí na Heatha vzpomíná a mají ho stále rádi, ikdyž už není mezi námi..Nepatřím mezi nějaké vyplesklé fanynky, jsem šťastně vdaná..Ale Heath mě před pár lety ve filmu natolik zaujal, že jsem začala sledovat jeho filmy, jeho život..To, že byl výjimečný člověk a herec-bez debat..
Když umřel, nečekaně mě to zasáhlo, ačkoliv jsem se s ním nikdy nesetkala..
Myslím, že to byl velmi citlivý člověk, který miloval svou přítelkyni a svou dceru.
Kdo to trochu sledujete, určitě víte, že Michelle zveřejnila, že se jí zjevil loni 2x Heathův duch a omluvil se jí za to, že vychovává dcerku sama. Zní to šíleně a nepravděpodobně, ale .... Nevím jak je to teď.Taky chce Michelle o něm natočit film, aby ho trošku poznala i dcerka Matty, protože si ho jinak pamatovat nebude..
Všichni, co jste ho měli rádi, nikdy na něj nezapomeňte! *4* -
-
Re: Heath
Hezky napsané a také mi je lído Matildy, že tak brzy a nevratně přišla o tatínka. Film o něm by byl strašně fajn. *3* -
Re: Heath
Mám naprosto stejný názor. Heath byl výbornej herec a jestli někdo prohlašoval, že na roli Jokera nemá, tak mu prostě jenom záviděl...protože jako herec byl jeden z mála, kdo svoji práci dělal dobře a přesvědčivě. Někteří si můžou myslet, že jsem praštěná...každej má svýho idola...považuje za vzor někoho koho nikdy neviděl a většinou se mu to ani nepovede, ale jakmile jsem poprvé Heatha uviděla ve filmu, tak jsem mu naprosto propadla, jsou to jenom moje dojmy, ale působil na mě jako přijemnej a milej člověk, kterej si nezasloužil odejít takhle brzo. Pořád si nějak neuvědomuju, že on už vlastně žádný nový film nenatočí a to je velká škoda. Měla jsem ho ráda a vždycky budu -
-
Re: Re: Heath
Přesně..minulý rok jsem jej ještě moc neznala, to proto, že jsem s ním neviděla žádnej film, ale pak když dávali 3 v televizi, hned u prvního mě zaujal(ovšem Zkrocená hora bezkonkurenční)..pokaždé se uplně vžije do role, že je prostě pokaždé někým jiným..a to vidím jen u mála herců..heath byl prostě dokonalej..
-
-