-
Heath
Je mi moc a moc líto, že jsi si vzal život, ikdyž nevěřím, že jsi to doopravdy chtěl. Asi to byla jen nešťastná náhoda. Viděla jsem tvých pár filmů a Zkrocenám hora patřila k těm nejlepším. Zamilovala se do Tebe i moje maminka a dkyž jsem se dozvěděli ti strašnou zprávu, byly jsme obě hodně smutné. Je tě škoda a mohl jsi natočit ještě hodně skvělých filmů, tvůlj hlas byl jedinečný. Stále budeš žít v našich srdcích.
*4* *4* *4* *4* -
spomienka
Sice už nieje medzi nami ale ja si ho budem pamatat navždy.A ked mi bude smutno stači si pozriet jeho film a znovu budem mat pocit že je tu pretože z neho salalo dobro a ucta. -
...
včera jsem zapálila svíčku za něj...to je super,že má ten globus teda,přála jsem mu to...ještě bych byla ráda,kdyby získal toho oscara *3* -
Bludiště
Včera odpoledne se sestra koukala na televizi a bylo tam Bludiště a najednou mamka "hele Joker". Přihnala jsem se k televizi a opravdu vidím fotku Heathyho jako Jokera. Byla jsem celá šťastná, bylo to v jednom úkolu kde soutěžící měli přiřazovat kladňáky a záporňáky k sobě. Jsem ráda že si vzpomněli na Temného rytíře a že právě on s Jokerem udělal díru do světa *14* -
-
Re: Bludiště
*1* i když Bludiště *9* ale Joker alias Heath *4* ale Bludiště *9* ... *1* -
-
Re: Re: Bludiště
Já vím *15* ale stejnak mi to potěšilo *4*
-
-
-
Patriot
Ahoj, dlouho jsem nepsala, ale chodím sem pořád...já jen, že právě v TV koukám na Patriota (možná jako spousta z vás) a prostě mi nedalo sem jen tak nenapsat...chjoo, veliká nostalgie *9*
zpřízněný dušičky, mějte se krásně a užívejte dál Heathových filmů...to je asi vše..tak zas někdy *3* -
-
Re: Patriot
Jsem zaregistrovaná pod jiným jménem, než jsem se dřív podepisovala, takže kdyžtak to jsem já, Gabinka *3*
-
-
Také jsem na Heatha vzpomínala na jeho narozeniny, myslím na něj často. Ve čtvrtek 12.4. bude na Primě ve 22.20 Zkrocená hora, ale to asi každý Heathův fanoušek už dobře ví. Moc se těším.
-
Imaginárium
Dneska jsem tak seděla v čekárně u zubaře a sáhla jsem po prvním časopisu, co jsem uviděla. Hned na začátku byla Sienna Miller. To mě potěšilo a vzpoměla jsem si na Casanovu *4* O pár stránek dál mě čekal článek o Imagináriu. Hned jsem si to všechno musela přečíst a litivala jsem že si to nemůžu odnést domů *15* Co se mi vrylo do srdce byla poslední věta: Ledger tak ukázal, že je mimořádně talentovaný herec, jehož fanoušci si budou rádi myslet, že pouze zmizel za magickým zrcadlem. Už si to nepamatuju přesně, ale tu jednu jedinou větu jsem si četla pořád dokola a celou tu dobu, co jsem byla v čekárně jsem nedala časopis z ruky. *14* -
-
Re: Imaginárium
Přesně tak ! *4* Napsali to tam moc pěkně ! *3* -
-
Re: Re: Imaginárium
Ano pravda, přesně krásně řečeno!
-
-
-
???
Někde jsem četla, že bral kokain, ale je to asi půl roku zpátky a nevěřím tomu!!! Heath byl skvělej herec, měl talent od boha, užasnej hlas a byl krásnej *9* Strašne mi je líto, že takhle dopadl, fakt jsem to nečekala....WE LOVE YOU HEATH!!! FOREVER.... -
-
Re: ???
Heath drogy nebral. V jeho luxusním bytě v NY nebyly nalezeny žádné drogy. -
-
Re: Re: ???
Nějakej jeho známej řikal, že slyšel Heatha, jak si objednává kokain po telefonu..Prej našli v jeho tělě drogy, který tam byly asi deset dní *9*
-
-
-
tlapka?
ahojky lidičky zlatí ve filmu tlapka heath taky hraje ?? mě se zdá že jsem četla že tam jenom dabuje nebo hraje ?? děkuji za odpoved *3* -
-
Re: tlapka?
Zrovna teď jsem ten film dokoukala a Heath tam hraje. Má tam malinkatou roli jako Oberon. V tomto filmu se objevil krátce dvakrát..ale film je to pěkný..určitě stojí za podívanou -
-
Re: Re: tlapka?
Jojo dekuju mocinko moc ja jsem si ho totiz dneska koupila a rikam ze tam neni napsanej natom obalu tak but tam dabocval a nebo mel tu malou roly..........ale i kdyby daboval tak bych si to pustila v anglictine i kdyz to u hetovich filmech delam ze si to pustim v anglictine .........dekkuji moc :-* kdyzby ste chteli pokecat tak tady je moje icq419377703 jeste jednou dekuji moooooooooocinkooooooo mooooooooooc:-*
-
-
-
Čtyři pírka
Lidičky, dneska je film čtyři pírka na nově od 21.50hod. tak se nezapomente dívat a vzpomínejte na Heatha, on si to na 100% zaslouží:-) -
-
Re: Čtyři pírka
chudák no..ikdyž ho moc neznám, a viděla jsem s ním jen jeden film, je moc hezký a fakt chudák!! *9* zaslouží si uctu
-