Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet_terule

AS

jsem nadšená, že získal oscara!!!! ON forever! |nikdy nezapomenu! byl úžasný, jedinečný! Málem jsem se rozbrečela při předávání. na koho ukázala kamera tak ten plakal, Angelina Joli, Brad Pitt, kate Winslet, Anne Hathaway....:'(:'(
    • heatcliff

Re: AS

Právě jsem dal na mé stránky http://svetikon.mypage.cz/ kompletní výběr knih,které o Heathovi vyšly! To znamená že ta co ted vyšla není jediná!.... *15* *15* *15*
  • the best

Heath je a pořád bude mím nejoblíbenějším hercem.... Měl obrovské charisma a byl to špičkový herec. V temném rytíři ze sebe vydal uplně všechno a dokázal světu, že mezi špičkové herce právoplatně patří!
  • bateva
    Všechno nejlepší k dnešním narozeninám *3* . Vždy budeš můj nejoblíbenější herec, vždy. Mám Tě ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • petrahladilova

pláž

Je t skvělý že si jeho kolegové na Heathe vzpoměly a pojmenovávají po něm své pozemky.Takhle se na Heathe nikdy nezapomene *13* MILUJU HEATHE LEDGERA
    Jsem za to ráda,vždyť Deep byl nejen kolega,ale i kamarád a dohrál Heathečkovu roli v Imagináriu...hmmm...
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište pište...
    PS:Kalendář jeětě nemám a to bude víc jak měsíc kdy sem si ho objednala...
    • zdenule119

Re: pláž

...jo je to uplně super...tohle je příklad toho,že na něj wšichni wzpomínají...a teď se na něj bude wzpomínat ještě wíc... *14* *14* *14* ...je to super...sem za to taky moc ráda...byli to dobří kamarádi a doufám,že ho teda w Imagináriu Deep nahradil dobře....ale určitě jo... *4* ...už se nemužu dočkat,až na ten filmík půjdu do kina... *14* *14* *14* ...HEATHY-->THE BEST!!!... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • gallacher

Re: pláž

kalendar vychazi 26.6 tak ti nemohl jeste prijit..
  • demence to drti

faktem je ze byl vic nez dobry herec (slovem sqely bych setril), taky byl pohledny (a kdo ne v hollywoodu, ze), nemyslim si ze by se se svou smrti nejak proslavil (to je spis k placi) a uz vubec ze by posmrtne dostal nejakyho oscara *9*
    ale nechapu jak nekdo muze napsat ze to byl sqely clovek kdyz ho videl max. ve filmu nebo na fotce to mi mozek nebere PS:(po smrti byl slavnejsi akorat lenin a lennon)
    • Re: demence to drti

ten kdo ho viděl jen na fotce nebo ve filmu to o něm asi říct nemůže.. ale já jsem s ním viděla spoustu rozhovorů, pořadů a talkshow.. a byl naprosto úžasnej.. vtipnej, milej, inteligentní.. takže si troufám tvrdit, že to skutečně byl skvělej člověk.. *4*
      • Re: Re: demence to drti

nápodobně, naprosto souhlasím
  • eve-lyn

..

Pořád nic novýho okolo kalendáře ?? .. já už ho chci !! *8* *4*
    • Re: ..

Já se bojím, že kalendář vůbec nevyjde, protože někdy začátkem července byl v nabídce na internetu, ale potom zmizel, a teď tam přibylo spousta kalendářů s herci a z filmů (např. i Jake nebo Princ z Persie), ale Heath ani Imaginarium tam není. Moc mě to štve, taky bych ho strašně chtěla.
  • petrahladilova

víte že?

Ahoj víte že v časopise PREMIER je 5 stran o Heathovi Ledgerovi už to mám doma a je to super článek má tam i fotky.On byl ve ŠTASTNÝM JIMU A KDY?J8 to chci prosííím...
    • gallacher

Re: víte že?

Stastnej Jim vysel 22.1.2009...ale v obchode ho uz nesezenes jen pres net..
    • teddy-girl

COŽE!!!!!! BOŽE MUSIM TO MÍT! JE NA TITULCE DAN RADCLIFFE???? :-oo PLS ODEPIŠ *14*
      • a.n.c.a.

Re: Re: víte že?

no ten sem cetla a tam je malej clanek ale v novim je 5 stran??? *8*
      • gallacher

Re: Re: víte že?

ne to je starej Premiere...ted nekdy musel vyjit novej..
        • teddy-girl

Re: Re: Re: víte že?

A KDO JE NA TITULCE??
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: víte že?

to ja nevim,ja to taky nemam....ale zitra si to jedu bezpodminecne koupit jinak me jebne..
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: víte že?

JO UŽ SEM TO NAŠLA JE TAM NÁKEJ NEANDRTÁLEC A ŽLUTĚ JE TAM NAPSANÝ HEATH LEDGER 49 KČ TADY: http://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=titul&titul=54
            • teddy-girl

A NEVÍŠ KOLIK STOJÍ??
            • teddy-girl

OMG JÁ TO MUSIM MÍT!!!!!!!!! XD XD XD
            • gallacher

pocky ti to zjistim na netu
    • gallacher

cozeee?kde kdy proc kam cooo....si to musim hned koupiiitt
  • stankova.lidka

Informace

V TV mini je rozhovor s Jakem Gyllenhaalem a jsou tam dvě fotky ze Zkrocené hory. Jedna kde sedí Jake na autě a druhá, kde je i Heath. *4*
    • Re: Informace

Jakeovi to v tom Perském princi fakt sekne
    • heatcliff

Re: Informace

I tyhle malé fotky vždy potěší, co?! *3*
      • emo-anne

Re: Re: Informace

Tv mini uz mam doma :):):)
  • zatraceně

Jsem už dva dny naprosto mimo. Pořád čekám že tuhle nešťastnou zprávu někdo prohlásí za morbidní vtip. Vím že neprohlásí. Snažím se utřídit informace - jestli měl zápal plic a ještě vzal prášky na spaní, skutečně si mohl ublížit naprosto nechtěně. Jsem ale zmatená i tím zvláštním videem na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=uKa- aDga1fE. Tam přece není v pohodě, ale neznamená to nutně že něco bral. Nevím, jen na něj hodně myslím, a snažím se přijmout myšlenku, že není. Také nejsem jeho šílená fanynka, kdybych si ho pořídila v 16, mohla bych být jeho matka. Zaujal mě hned v prvním filmu, a jeho projev, úsměv, gesta - však víte. Byl jiný. Jedinečný. Už teď mi strašně chybí.
    Končím. erko
    • Re: zatraceně

nápodobně,tak si to furt nemůžu připustit,že je to pravda,taky doufám,že někdo řekne ,že to je jen vtip,ale bohužel není,jsem z toho fakt solidně mimo,musím taky říct že nejsem jeho velká fynynka,ale zaujal mě v Příběh rytíře a když jsem se dívala na ukázky ze Zkrocený hory,musela jsem se trochu smát,ale není to myšlěno ve zlím,tak za tenhle text by mě učitelka nepochválila,ale nemůžu najít jiný slovo něž bouhužel a musí
  • gallacher

..

Souhlasims tim ze by to Heathy nechtel aby jsme byli tak smutni...Ale je to hodne tezky a ja ho neberu jako herce ale jako cloveka ktery dokazal ze je clovek s velkym Č...a tak to i zustane...a budu ho mit porad rada,mozna nekdy ho budu mit rada min nez ted,ptotoze ted je to fakt sila,ale porad ho budu mit rada a vzdycky se hodne rada podivam na jeho film nebo zavzpominam u jeho fotek *4* že jo?
    • a.n.c.a.

Re: ..

jj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit