Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mitricka

až na 1.místo!!!

Výborně lidi! Heath se nám šplhá na první příčky! Jen tak dál, zaslouží si to!!!
  • Už je to pět let..
  • heat

Četla jsem jsem ten článek, jak Michelle poskytla rozhovor o Heatovi, že na něj myslí denně a když se jí hodně stýská, tak se podívá na Matildu. Bylo to moc dojemný. V pátek budu sama doma, tak se budu dívat na Zkrocenou horu. Už se hrozně těším. Vždycky si z toho udělám svátek. Je to zvláštní, ale já ten stesk po Heatovi cítím také. Jak je možný, že ty pocity přetrvávají i po roce?
    • heatcliff

Heath

Je to možné Zuro,, i já jsem kvůli Heathovi vypustil spoustu emocí, ale stejně se někdy divím, jaký měl Heath citový vliv na tolik lidí, to je až neuvěřitelné, ale on byl prostě předurčený k tomu, aby ho lidé milovali, měl to v očích, a to s Michelle jsem už četl dávno, a říkám si, jak to pro ní musí být hrozné, mám Michelle rád, a je mi jí líto. Je hrozné, že si třeba sama vzpomene na dobu, kdy byli s Heathem spolu, a ted už má jen vzpomínky, navíc Heath se už nikdy nevrátí, rád bych jí tolik psychicky podpořil, jí a Matildu.
      *9* Aspoň že ony žijí, já v nich vždy uvidím kus Heatha, hlavně tedy v Matildě, a Michelle budu fandit.
      Heath v nás jednoduše zanechal velké stopy, možná si ted někdo řekne, že přeháním, ale je možné, že je Heath už naší součástí, myslím to samozřejmě s nadhledem, ale já to tak mám.
      • emo-anne

Re: Heath

jj s tím souhlasím...je naší součástí:) a bude nadáále *3* *4*
    • emo-anne

Re: heat

jj to je...já kvůli heathovi občas brečím...třeba si na něco vzpomenu a je to...nebo hlavně u jeho filmů...není to divný :) je to prostě platonická láska, které se jen tak nezbavíme...teda já ani nechci :)
      • emo-anne

Re: Re: heat

není to jen platonická láska k němu....Je to láska k jeho filmům, k těm nádherným příběhům, hlavně ve zkrocené hoře a v candy, a taky ke všemu, co je s ním spojené *14*
  • stankova.lidka

Olympie

Včera jsem jela se školou do Plzně do kina v Olympii. Když jsem seděla v sále a pomalu se setmívalo vzpomněla jsem si, jak jsem tady seděla před několika měsíci na Imagináriu a kochala se Heathem. Byly to smíšené pocity. Nutno dodat, že jsme byli na filmu Souboj Titánů. Film začal a po několika minutách byla scéna zaměřená na řecké Bohy. Nevím proč, ale najednou mi v hlavě proběhl Heath. Film byl dobře udělaný a s holkama jsme porovnávaly film, co jsme viděly s tím starým. Ale zpátky k Heathovi. Prolezly jsme celou Olympii skrz naskrz, ale až ke konci rozchodu jsem se zastavila u malého krámku. Už na první pohled mě zaujal stojan, kde byly placky. Celé jsem to tam prolezla, od shora dolů, ale nic zajímavého jsem nenašla. Tak se ohlídnu a vidím druhý stojan, tak koukám koukám... Úspěšně :) úplně dole byly dvě placky Jokera a ještě jedna s Batmanem. Hned celá šťastná jsem si ty dvě koupila. Pro mě asi největší zážitek z toho dne. Ale tím to nekončí... Když už jsem seděla ve vlaku, hudbu ve sluchátkách, začala jsem si prohlížet fotky v MP4. A najednou se mi strašně po něm zastesklo. Ještě když všude v kině visely plakáty Prince z Persie...Heath už nebude nikdy v kině, už tam nebude takhle viset film ve kterém hraje, prostě nic... Byly to strašné představy a jednu chvíli se mi chtělo brečet. Byla jsem v jednu chvíli tak nešťastná těmi myšlenkami, ale na druhou stranu zase šťastná, protože jsem si něco s Heathem - v tomhle případě to byly placky - vezla domů. *4*
    • Re: Olympie

Já jsem byla v úterý na Princi z Persie a měla jsem přitom ten samý pocit. Říkala jsem si, jak by to bylo krásné, kdybych se mohla takhle těšit na nový Heathův film a pak se na něj jít podívat a psát si tady svoje pocity s ostatními. Také se mi po Heathovi strašně zastesklo, musím si zase pustit nějaké jeho filmy. Vždycky si je budu pouštět a Heatha si připomínat. Kdyby aspoň vyšel nový kalendář, aby zase bylo na co se těšit do budoucna.
      • heatcliff

Re: Re: Olympie

Tyhle pocity mám také, to snad každý Heathův fanoušek...Někdy si radši říkám, že na to nebudu moc myslet, že už se nikdy žádného nového filmu nedočkám, protože mě to pak moc rozesmutní, a je mi až k vzteku, když si to vždy pořádně uvědomím...
        A co se týče kalendářů, je to skvělé, mám dva na zdi, takže mám Heatha z každé strany *4*
        • gallacher

Re: Re: Re: Olympie

Jo no, ten pocit nám zůstane uz navzdycky. *8* ... Dost me to s*re... Ale tak zase na druhou stranu, já osobně mám hodně dalších oblíbenců tak se to snažím ventilovat, ale občas mě to dostihne, ale pustím si hudbu a je mi hned líp. Nesmíte se tomu poddávat, je to hodně těžky, ale tak vite co...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Olympie

No já mám oblíbených osobností mnoho, ale Heath je prostě Heath, to je víc než jen běžná oblíbenost, je to prostě něco jiného!!! Takže se tomu smutku nedá někdy vůbec, ale vůbec zabránit... *9* *8*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

No vím, člověk se tomu nemá poddávat, ale někdy si říkám, že to občasné smutnění k tomu prostě patří, jakoby to byla součást, a možná dost pěkná verze fandění Heathovi, přece i tím smutkem vyjadřujeme pocity, a to jak ho zbožňujeme, nebo to třeba časem samo vyprchá, a smutku bude méně, ale jedna část smutku tu stejně zůstane, je to přece Heath, a je tak neuvěřitelné, že už tu není...Už se těším na sobotu na Kletbu bratří Grimmů, Heath je tam moc roztomilý, zlatíčko! *4*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

Ale dá, jen se tomu moc poddáváte, já to taky delala a poucila jsem se...POrad to v sobe mam ten smutek ale nemusim se tolik poddávat..Moc to hrotíte, stejne s tim uzz nic neudelate ze umrel..
    • gallacher

Re: Olympie

Zlato vis co sem ti říkala o tom smutnění ;) *3*
  • Talent

Byl to velký talent....A ve Zkrocené hoře ukázal opravdu herecký výkon..skvělý herec.Ale i v dalších romantických filmech uměl vyjádřit postavu kterou hrál-tím svým kukučem a přirozeností uměl uchvátit každou bytost která v tomto uspěchaným světě se aspon na chvíli chtěla zasnít..... *14* *4*
  • flondynka

4 pírka

Ahojky,taky jsem zkoukla film 4 pírka a je to fakt pěknej film a Heath to zahrál skvěle,fakt se mi to moc líbilo a moc mu to tam slušelo a ten jeho úsměv,no nádhera.Heath forever.
  • Video

Ahoj lidičky, četli jste to a viděli ten videoklip, který Heath režíroval?

http://kultura.idne s.cz/reziser-ledger-poslal-ve-video klipu-velryby-na-lov-lidi-podivejte -se-1j2-/hudba.asp?c=A090805_170830 _hudba_efl
  • gallacher

.,.

uz by konecne heathovi mohli nekde venovat titulni stranu.... *9*
  • dada.

Premiera

Ten článek v Premiéře je moc pěkný,co říkáte?Hlavně pochvalné řeči Terryho Gilliama na Heathovu adresu. *3*
    • simpsons13

Re: Premiera

A na tytulní strane je Harry Potter?? Je to nový číslo?
      • gallacher

Re: Re: Premiera

ne to je stary cislo..vyslo uplne novy
    • gallacher

Re: Premiera

ja to jeste nemam *9* si proto ppojedu za hodinu...
  • petrahladilova

dnes...

je to 14 měsíců co náš Heath Ledger umřel a stal se z něho *4* .Je mi tak nějak smutno *9* ..celej den a dívala jsem se na videa a plakala a těšila se z jeho nádherného hlasu,když tam mluvil...Teskním pro tebe Heathe Ledgere a mám tě moc ráda *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit