-
Kalendář s Heathem na rok 2011!
Právě mě informovali z Bontonlandu, že kalendář s Heathem na rok 2011, dostanou během 1-2 týdnů, a bude stát 199kč,-!
*15* *15* *15* *3* *3* *3* *15*
Už se nemůžu dočkat! Mám velkou radost! -
-
Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
jak znám ten náš podělanej Olomouc tak tady ho mít v Bontolandu nebudou....DAMN :/// -
-
Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
Třeba ho budou mít i někde jinde, než jen v Bontonlandu. Vím, že ty předchozí (jeden určitě, ten druhý nevím), měli i v knihkupectví a tak. Sehnat se to dalo *3* Jinak jsem moc ráda, že bude. Popravdě jsem to moc nečekala... -
-
Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
jj už se moc těšíím ;)
-
-
to 100% ne ....v tom našem pidi bontonlandu v globusu mají velký *****....:( -
-
mozna tak nejaky srance...Miley Cyrus tak akorat...budu zvracet az tam zase pujdu....ja chci Heatha... -
-
Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
já tam byla minulý týden...jediný co mě potěšilo byla nová PC hra princ z persie ;) jinak tam vůbec nic není :-// -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
nečekaně, tam maj akorát hovno....fakt uz me s tim serou ja chci nejakej obchod kde jsou nejaky dobry veci, jenze tady je akorat tak ******....a fakt stovka za postovny se mi navic platit dycky nechce... *8*
-
-
-
-
-
Tak jsme se konečně dočkali. To je super zpráva!!! -
-
Ó můj božeee ... tak ten musim mít..ale nevím ,kdy se dostanu do Prahy . -
-
juuu super akorat do prahy ted nebudu mit cestu .... :( teda mozna jo pokud pojedu na koncert :D;) -
-
Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
Tak to je super. Až budu mít někdy cestu do Plzně tak se mrknu v Plaze :)
-
-
-
-
woou, to je skvělý do prahy jedu 27.června...Doufám že se tam dostanu.....a hlavně ho tam najdu....:)
-
-
..
Tak dneska sem si koupila na vánoce DVD Temného rytíře,abych si udělala aspoň radost když u nemám ten kalendář.....Veselé vánoce všem,a šťasný nový rok... -
Veselé Vánoce
Chtěla bych vám všem popřát VESELÉ VÁNOCE PLNÉ POHODY A FILMŮ S HEATHYM:O) VYCHUTNÁVEJTE KOUZLO VÁNOC ZNÁSOBENÉ HEATHOVÝMI VÝKONY V JEHO FILMECH V KRUHU SVÝCH NEJBLIŽŠÍCH *3*
Mě dnes přišel Casanova, kterého jsem měla doposud jen v angličtině *3* Takže mi chybí už jen Ruce pryč a ty jeho starší filmy jako 10 důvodů, Roar apod.
Doufám, že je Heathymu tam nahoře dobře a má třeba na obláčku i vánoční stromeček... *4* *1* -
Imaginárium
Na těch globech se Imaginárium neumístilo nebo jo?Nevíte někdo?Já nevím,ale nic sem neslyšela,že by získal ten film nějakou cenu... *7* -
-
Re: Imaginárium
Ne Petro, nic nezískal, ani žádná nominace, to bych tu už dávno řekl, já to sledoval celé do 5 rána...,-)
-
-
Kletba bratří Grimmů
Právě jsem přišel z Bontonlandu, koupil jsem si tam Kletbu bratří Grimmů, tak se těším až si jí pustím, navíc jde o pohádku, dá se říct, tak jsem zvědav, jak Heath v té roli bude působit...) *4* -
-
Re: Kletba bratří Grimmů
Já ji mám na DVD a viděla jsem ji už asi pětkrát, moc se mi ten film líbí, Heath je tam roztomilý, roztržitý, nesmělý, zahrál to skvěle. Je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. A zítra se moc těším na Patriota.
-
-
narozeniny
Dnesk má malá maty narozeniny...všecko nejlepší krásko naše milovaná :))Krásná představa co prožíval asi Heath před 5 lety, když si ji poprvé pochoval :) -
-
Re: narozeniny
Taky se přidávám :) hlavně to zdraví, štěstí a lásku
Táta by na tebe byl pyšný princezno :) -
-
Re: Re: narozeniny
Také přeji Matildě vše nejlepší! *4*
Je zvláštní, že už to je pět let co se narodila, protože když si pouštím rozhovory s Heathem, třeba z roku 2005- 06, kde o ní mluví jako o malém miminku...
Je škoda, že to Heath nemůže prožívat...
No hlavně ať je Maty zdravá a má se dobře! *4*
-
-
-
of. stránky
Ahoj, nevíte jestli má (měl) Heath své oficiální stránky? -
-
Re: of. stránky
Nevím zda jsou oficiální, protože Heath má jistě nějaké "oficiální" jak v USA, tak i v Austrálii. Ale na jedněch jsem už dlouho registrovaná (dokonce dříve než tady), a tak Ti posílám odkaz na tyto stránky: http://www.heathledger.net/_main
V ěřím, že Ti udělají radost jako mně. Příjemné serfování s Heathem. *3*
-
-
10 důvodů..zákulisí...
Nevím, zda z vás už někdy tohle krátký video viděl, ale já na něj ještě nenarazil.
Heath zde dává rozhovor během natáčení 10 důvodů, proč tě nenávidím, a je tu trochu poodhaleno i zákulisí...Konec je vtipnej *4*
http://www.youtube.com/watch?v=vb itSqhNHww&feature=related -
......
když nachází tma, tvůj stín začíná žít...
snad ráno nevzejde...
tvůj stín odchází pryč....
a ty s ním-.....
jak mám říct slova, která vyjádří mou noc, a tmu?....... -
vražda?
Četla jsem teď na internetu v rubrice Heath Ledger - novinky (mujZpravodaj.cz) článek, kde Randy Quaid (hrál také ve Zkrocené hoře) tvrdí, že Heath Ledger a David Carradin byli zavražděni a i on že se bojí o svůj život. Já tomu vůbec nevěřím, myslím si, že se chce jen zviditelnit. Jistě by se na něco tako
vého přišlo. -
-
Re: vražda?
On to myslel jinak, jako že amerika zabila Heatha. Né že byl zavražděn.
A k tomu kdo ví, odkud tohle tvrzení zas vane...
-