Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

.........

hledám stále tvou přítomnost....
    chci aby jsi tu zůstal...
    a propastích, a strachu, ke mne vztahoval dlaň...
    hladil hořkost, a pláč, teplem tvé tváře, a slzou tvých očí....
  • dada.

Story

Kupte si dnešní Story-je tam Heathíček přes celou stránku jako Casanova.Náááádhera.
    • stankova.lidka

Re: Story

Jee, děkuju za info, hned zítra koupím *4*
  • heatcliff

...

No já se pro jistotu díval na program Palace Cinemas, a je to fakt už ve čtvrtek,-) A samozřejmě se to hraje další dny potom, uvažuji, že si potom zajdu ještě jednou,to víte Heatha si už v kině nezažiju, jako všichni,-) *9*
  • Ahoj holky! Přidala jsem sem nějaký nový fotečky tohohle krásnýho týpka, tak snad se vám budou líbit... *3*
  • je je je

Muj ty bože tady to vypada!!
    • Re: je je je

jj jak po vybuchu, ze *1*
      • Re: Re: je je je

Zpierdalaj ,zchřaniaj a odczep sie od nas kretynom tu niechcemy!
  • heathledger4ever

Krásné Vánoce

Přeji vám všem krásné Vánoce! Vím, že to je pro některé z vás težké, ale netrapte se tolik kvůli Heathovi. Jeho smrt měla jistě nějaký důvod a myslím, že by rozhodně nechtěl, aby se kvůli tomu tolik lidí trápilo. Užívejte si života, dokud můžete a važte si toho, že tu můžete na tyto Vánoce být se svými blízkými! *4*
  • Je to ten nejlepší herec na celym světě...a taky nejkrásnější!!!!!!!! *4* *3*
  • heatcliff

HEATH

Ano, už se blíží 4. duben- ale sice to je datum Heathových narozenin, ale pro mne to bude i velmi smutný den, protože on je neoslaví... *9* *9* *9* Myslím, že obzvlášť teď , když by oslavil kulatiny- navíc když si to tak vezmete, přesně před 10 lety, hrál v 10 důvodů, proč tě nenávidím- a tehdy asi netušil, že další kulatiny už neoslaví...ale tak vím, snažíte se to brát pozitivně...já pracuji na těch jeho nových stránkách, a asi jsem si opletl datumy-4.4. je teda v sobotu, takže je představím až v pátek....No ale Heatha mám opravdu moc rád, a mám ho stále před očima- buď jako Enise ve Zkrocené hoře, Jokera v Temném rytíři nebo hezouna Patrika v 10 důvodech...ale je pravda,že mne osobně nejvíc zasáhl Enis, a film Zkrocená hora!
    • gallacher

Re: HEATH

¨nebud smutnej....ja jsem z toho taky prejeta ale ma nas a my to oslavime za neho a myslim ze i Matty s MIchelle to nejak oslavi,nebo aspon pujdou polozit kyticky....ja budu 4.4. se svou nejlepsi kamoskou tak se tesim..
      • teddy-girl

Re: Re: HEATH

jo sem z toho taky špatná že je neoslaví protože 30 je krásný číslo!!!! *9*
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: HEATH

30....mel jeste vic jak pulku zivota pred sebou :(..........
  • filda

no jasný *3* omlouvam se ony byl proste sqelej jen tomu nejde uverit ze uz tu nikdy nebude *9*
  • heatcliff

...

Vidět Heathe zblízka- to je můj sen, který se nikdy nesplní. Proboha být s ním v kontaktu malou chvíli, nebo mu podat ruku, - to by se nedalo mluvit o zážitku, ale o něčem co nelze popsat, je to asi tím, jak mne a vás upoutal, jak působí, je to nějaká jeho moc...Ti, kteří měli tu možnost s ním být, a mohli poznat jeho osobu, by si toho měli vážit, a vlastně ti lidé ani neví, že po jejich známosti s Heathem touží miliony lidí, včetně nás.
    Každý by to chtěl, kdo ho má rád, kyž ho vidíte ve filmu tak na vás vysílá ohromné kouzlo, prostě polikáte každý jeho pohled, gesto, či herecký projev, nikdy jsem to u žádného herce neměl, ale u něj to mám, - Heath byl prostě zázračný, nejlepší, a je stále nejlepší, u něj člověk jednoduše NEMÁ SLOV!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit