-
Krásnej kluk, miluju jeho filmy, škoda, že tu není.
-
Nový film Heath Ledgera
Už se nemužu dočkat až ten film bude v kině musím se na něj podívat ale prý (proto že zemřel během pulky filmu) *9* ho v pulce nahradí nejspíše johny deep to je smutný že to nedotočil ale aspon chvíli jej vidět na plátně je pro mě zázrak moc se na to těším a i když je jen v pulce bude to určitě superní *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Nový film Heath Ledgera
myslim,že ho má nahradit né jenom johnny,ale i collin farrel a jude law ne? -
-
Re: Re: Nový film Heath Ledgera
ano
-
-
-
30 - Heathy!....
Jediné co po tobě zbylo, jsou tvé oči v mé mysli. Tvé oči jsou světlem v mé tmě, a šerých nocí, kde hledám tvou tvář. Každý snad pamatuje tvé oči, které byly září v tolika okamžicích, mám radost z toho že jsi byl, a že jsi existoval, jako tvá osobnost. Byl jsi intuicí, inspirací, věčnou touhou i láskou. *9* *4* Je mi moc líto, že už tu Heath není, že neslaví dnes své 30. narozeniny, ale jeho filmy, a tvář tu s námi zůstává, a aspoň tehdy s námi opět zas na chvíli bude- zakončil bych to celé poslední větou z filmu Zkrocená hora- Přísahám...Heathe...- HB 30.... -
-
Re: 30 - Heathy!....
Souhlasím *4* Honza na to vždycky kápne.. *3* Já to říkám pořád, že má talent *3* -
....velmi sa mi páči tvoj príspevok,...hodnotím ho za najkrajší a najlepší... *14* *4* -
nadherně napsané........opravdu.......zase na mě pada takový nostalgický smutek ze tu není v kazdem filmu užasný,nepřekonatelný,božský. .........je to hrozné ale aspon ze tu s nama byl a zaryl se tak do nasich srdcí..........nikdy nezapomenu...HEATHE............vse nejlepšííííííííí
-
-
smutek
Jsem z toho taky velice smutná....byl tak mladý, jaké mohl mít problémy, že udělal něco takového?
Minuta ticha na uctění jeho památky...... -
Pro Zuru
Zuro, já jsem také uvažoval nad tím, proč jsem nepropadl i Jakovi, ale Heathovi, a i když si Jaka taky vážím za tu roli, a mám mo ho rád, tak prostě Heath byl jedinečný, a říkám to pořád, měl v sobě to, co jiní herci neměli a ani nemají, byl prostě bezprostřední, nevím jak ti to jinak popsat, měl v sobě vše- , hrál tak autentičně, prostě byl jedinečný, když jsem sledoval tu Zkrocenou horu, stejně jako ty 1.ledna, , vyloženě mne ten film vtáhl do děje, a po skončení filmu to začalo! Myslel jsem jen na Zkrocenou horu a na Heatha, až jsem z toho byl překvapený, jak mne to všechno vzalo, jindy jsem totiž takový zážitek z filmu, nebo z herců neměl, tohle bylo poprvé, prostě jsem tomu jednoduše ,,totálně propadl´´. Heath mě prostě šíleně zaujal, začal jsem i přemýšlet nad jeho smrtí, takže mi ho bylo i zároveň strašně líto, a začal jsem to hrozně prožívat- tak to mám vlastně dodnes, no a vzal mne i jako herec, a v únoru, jsem byl jeho oddaný fanoušek, každý den jsem vstával s pomyšlením na něj, a chodi lspát s pomyšlením na něj, když vyšla jeho knížka, , nikde nebyla, a když jsme zavolali do jednoho knihkupectví, tak nám řekli, že jí mají, a já pro ní letěl snad v 18 hodin, a to v 19 zavírali, ale i kdybych tam byl na poslední chvíli, letěl jsem,když jsem si jí pak nesl domů, zrovna sněžilo, a říkal jsem si, že to je Heath, navíc to bylo zrovna období před oscary, nebo těsně po, a z toho všeho mne popadla hrozná euforie, prostě jsem byl v jeho světě, a říkal jsem si, že jde až o platonickou lásku, určitě všichni chápete jak to myslím, není to jako platonická láska, nedokážu to popsat, prostě jsem měl pocit, že s ním žiji, a vnímal jsem každou fotku nebo video na netu, začal pomalu vídat všechny jeho filmy, a když se objevil ve filmu v prvních scénách, už jsem žasl, a byl z něj úplně roztřepaný, hltal jsem ho postavu, a každé jeho slovo, či gesto, a samozřejmě jsem pečlivě studoval jeho styl a formát hraní, a přišlo, mi že tak jako on, nikdo jiný nehraje, a mám z něj takový pocit dodnes,proto když dnes sleduji tu mánii kolem kluků tipu Patinson, celkem se tomu divím, , Heath , byl jiný, jeho role byly zvratné, jedinečné, a sice si také zahrál v pár komediích, a v jedné středoškolské movie, jeho herectví vzrostlo do těch největších prostorů. -
-
Re: Pro Zuru
No a Zkrocená hora je prostě number one, je to a zůstane tím filmem, který mne prostě dostal, ale né ledajak!))) A o čem často uvažuji, že vnímám jeho smrt jinak neže někteří, jsem hrozně citlivý člověk, a Heathovu smrt prostě hrozně prožívám, a vím, že jsem ho neznal osobně, ale to je přeci úplně jedno!!! Ten kdo tu říká, že by to nikdy takhle neprožíval, a že by si připadal jak padlý na hlavu, měl by se nad sebou zamyslet, nebo nad tím, že jsou lidé, kteří mají úplně jiné cítění, než on sám, proboha, když zemřel Michael Jackson, někteří spáchali sebevraždu, jiní prohlašují, že byl Michael jejich celý život, jejich jediná náplň života, a příjde vám to snad bláznivé, já ne!!! Je to jen krásný důkaz toho, jaký dopad na nás mají hvězdy, ale hvězdy, které pro vás přenechají nějaká poselství, odkaz kterým se řídíte, a je pro vás mnohočetnou inspirací, idolem, nebo tou životní náplní, je přece krásné, co pro nás herci, či jiní umělci, zrovna jako Jackson, nebo jiní znamenají, je krsáné, že když třeba máte složitý život, a nenacházíte v něm štěstí, nebo vám něco schází, je tu ta osobnost, která vám pocity štěstí dodá, říkáte si, že myšlením na ni vám stoupá sebevědomí, a řeknete si, že ten život o něčem je, a že je pro co žít, Heath mi také určitým způsobem pomohl, od ledna jsem procházel složitým obdobím v rodině, měl jsem velké stresy, a bylo to prostě těžké, ale žil jsem aspoň na netu Heathem, chodil jsem na tuhle diskuzi, a měl pocit, že unikám z toho reálného světa, Heath se pro mne stal inspirací a sílou, a pokud si ted někdo o mě řekne, že přeháním, vůbec nepochopil to co jsem tu řekl, a vím, že tu jsou lidé, kteří mne budou naprosto chápat, jako Petra Hladilová, či právě ty Zuro, která máš také podobné pocity, nebo aspoň mi to tak připadá. -
-
Re: Re: Pro Zuru
Jen chci lidem říct, že není vůbec nenormální, když někým slavným doslova žijete, pokud vám dává inspirace, čerpáte z něj, jako z energie, nebo máte pocit, že vám jde příkladem, a neuvěřitelným způsobem jej obdivujete a vážíte si ho, tak proč ne?!
Hvězdy jsou hvězdami jen tehdy, kdy vám právě dávají odkaz, předají něco důležitého, třeba něco s čím se můžete ztotožnit, Heath mi tohle všechno dal a dává, a já jeho hvězdnou velikost vnímám a budu vnímat navždy!
-
-
-
prostě....smůla.....
my best friend ho měla mocinky ráda
a když umřel,dost ji to vzalo.
dala jsem ji proto na uklidnění
jeho plakát.good herec pro mou nej *9* *9* *9* *9* -
-
Re: prostě....smůla.....
to jo kamoska mi taky dala *1* -
-
Re: Re: prostě....smůla.....
a já žádnej nemůžu sehnat *9* Sakra... *15* -
-
Re: Re: Re: prostě....smůla.....
já mám jen dva a psala jsem do popcornu jestli tam nějakej nejdaj xD *14* -
-
Re: Re: Re: Re: prostě....smůla.....
já mám tři heč *1* ....a + k tomu milion vytisklich...no nevadi.. *15* *9* *9* *9*
-
-
-
-
Re: prostě....smůla.....
Tak to je od tebe hezký *3*
-
-
:)
chuďánek malý, kunivý -
10 duvodu
ahojky jestli to někoho zajíma a nevideli jste, nebo se budete chtit podivat znova tak zitra 16.2. v 15:45 dávají na čt1 deset duvodů proč tě nenávidím!!!!!!! já osobně ten film zbožnuju a mám ho na dvd ale ráda se na něj podívam i v televizi. *4* -
-
Re: 10 duvodu
Díky. Sice ten film mám také, ale ráda se na něj zase kouknu. V telce to má jinou atmosféru. Nedá se to stopnout a tak se člověk musí furt koukat. :-) A na miláčka Heatha se můžu koukat věčně. *3* A taky to furt dělám. NIKDY NEZAPOMENU!!!! -
-
Re: Re: 10 duvodu
ja se bouzel na jeho filmiky divat nemuzu...nejak si je nedokazu uzit,furt mi skacou myslenky na to ze uz neni,ze z jeho krasne osobnosti a uzasneho usmevu je jen hromadka popela...to chce cas,treba to nekdy prejde...zatim to nejde.. *9* -
-
Re: Re: Re: 10 duvodu
Mě je také vždy smutno když ho vidím, a je jedno zda to je fotka, video nebo film. Bolí to pořád stejně, zatím nepociťuji nějakou změnu. To mě do jisté míry těší, protože je vidět, že jsem ho měla opravdu hrozně moc ráda. A mám stále. Není dne kdy bych se na něj několikrát za den nekoukla. Navíc mám jeho foto v PC jako tapetu a jeho fotky jako spořič obrazovky... Takže to nejde se na něj nekoukat. Přeji Ti aby si se již brzy mohla podívat Heathovi do jeho krásných očí, a abys již brzy viděla jeho nezapomenutelný úsměv. I WILL NEVER FORGET, HEATH!!!!
-
-
-
-
Nestačím se divit..
Tak asi 3 dny jsem tu nebyla a nestačím se divit, co se tu děje? *7*
Musím ale podotknout, že uživatelky Lina, Gábinka a Lenik moc rozumu teda nepobraly..A ohánět se tím, že jsou starší než ostatní nebo že někdo věděl o Heathovi až po jeho smrti, je teda dost ubohý..Tady přece na takových detailech vůbec nezáleží! Ani na věku ani na délce fandovství Heathe Ledgera!
Mě je třeba 28, no a co..Chodím sem, když mám čas a nepovyšuju se, ani nezesměšňuju mladší!!!
Tady si může přece každý psát, co chce!
A posmívat se někomu, to je teda vážně dost ubohý..*7*
Tyhle 3 holky bohužel už zapomněly, že jim taky bylo kdysi 14 a prožívaly vše mnohem intenzivněji než teď...
Podle mě jim vůbec nejde o to, aby se tu dozvěděly něco o Heathym nebo si vyměnily s ostatními své pocity, ale spíš chtějí někoho vyprovokovat a tím se pak baví.. *7*
Holky jestli v tomhle posmívání chcete pokračovat, tak sem fakt radši nelezte! Zbytečně to tady pak ostatním kazíte.*9*
Já doufám, že snad už byla zakopána válečná sekera a vrátí se tato diskuze do starých kolejí.. -
-
Re: Nestačím se divit..
souhlasím s tebou a už sem všem omluvila protože nikdo jiný by s tím asi nepřišel a jestli se tu nadále budou objevovat podobný narážky pak se nebudu bránit a klidně se budu hádat dál (podruhý už oprávněně) *5* snad si to ale každý srovná v hlavě a přestane tady ta "válka" vždyť jde o Heatha ne? *7* *14* -
-
Re: Re: Nestačím se divit..
Jo heath je na prvnim miste *14* andílek
-
-
-
kletba
Kletba bratří Grimmů.Je to pěkné? Samozřejmě že si můžu přečíst o čem to je,ale chci znát váš nazor.Díky za odpověď. -
-
Re: kletba
Heath je v Kletbě bratří Grimmů strašně roztomilej ! ! ! ♥ Je to moc pěkná pohádka i pro dospělé. *3* -
Taková pohádka ale mě se to líbí *4* -
-
Re: Re: kletba
jo no...taková bláznivá pohádka :):) fkt pěknéé....mě se to moc líbí :) -
-
Re: Re: Re: kletba
Diky moc za informace
-
-
-
Mě osobně se ten film docela líbí. Ale znám lidi, kteří ho viděli jednou a stačilo jim to. Je to zase úplně něco jiného. Ale doporučuji ho shlédnout. Samo mluví i za sebe, že tam hrají čeští herci. *3*
-