Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • irisbam

SRAZ...

To je dobrej nápad....ale já sem z Karlových Varů... *15* No myslim, že jsme všichni krásně rozházení po celé ČR *3*
  • to snad není možný

Tak jeden den nemám přístup k internetu a už se tu za mě stačí někdo (kdo asi, že?) vydávat...a nejen za mě...je to prostě ubohé.
  • Heath

já se mu náhodou nedivim, že to udělal. Prostě se zabil..byl to skvělej herec, ale asi měl svý důvody.
  • kalendář

Tak co, sehnal jste někdo ten kalendář? Já tedy ne.
    • eve-lyn

Re: kalendář

Já taky bohužel ne :(
      • stankova.lidka

Re: Re: kalendář

Já sem ještě neměla možnost jet do Plzně. Ale o Vánocích se tam chystáme, tak se půjdu kouknout, jestli nemají *4*
  • b.e.t.u.l.i

:)

Heath byl dobrej herec a i moc peknej... nejsem jeho moc velika fanynka ale rada se kouknu na jeho filmy a je pravda ze tady chybi.... skoda ze si vzal zivot *7*
    • gallacher

Re: :)

NEVZAL SI ZIVOOOOOOOT!!!:...byla to nestastna nahodaaaaa...on by to neudelal hlavne kvuli Matty...kdyby jsi byla velka faninka tak to vis...NE ja se nerozciluju..jenom vysvetlujuuu *15*
      • a.n.c.a.

Re: Re: :)

a kdo mu ten zivot teda vzal???....ja jsem jeho velka faninka a mam ho moc rada ale jedno co vim urcite je to, ze si za to muze sam sice to nechtel uz kvuli Matilde ale stalo se tak byla to nehoda .... a taky vim, ze si ten svuj zivot maximalne uzil... ale i sam skoncil *9* ...kazdej ma nazor jinej a tenhle je muj
        • gallacher

Re: Re: Re: :)

nikdo mu ho nevzal.....buh mu ho vzal..zmetek jeden........byla to nestastna nahoda...zkombinoval prasky ktery nemel a zastavilo se mu sŕdce,..ale on nevedel ze to nesmi kombinovat
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: :)

Achjo lidi musíte tady furt nadávat na Boha? Víte,někdo si to může vzít osobně a myslím si že rozumný člověk toto nenapíše i když není věřící.Nechci se tě dotknout,ale trošku s rozvahou.
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: :)

nevedel ale byl u trech doktoru *9*
    • petrahladilova

On si život NEVZAL byla to nešťastná nehoda.Určitě nechtěl umřít *13*
      • l.enik

Co vy můžete vědět.
    • simpsons13

On si nevzal život *16* zato nemuže on (teda muže ale nevzal si ho schválne dobře nebudu nadávat fuuuuuuuu fyíííííííííí tak se ovládám dobrý nebudu sprostá už sem v klidu
      • b.e.t.u.l.i

kdo by se chtel hadat.... *9*
  • smrt

Holky...ja sem na ten filmik koukala..narazila sem na nej upa nahodou ..alek nejhorsi je to..ze asik ani nevite proc ten film dneska davali....*9*...heath 22.1. umrel a byl vysilán neco jako na jeho pocest bo taaak...predavkoval se práskama, ptz mel deprese tak si nakombinoval nejaky prasky na spani a umrel na predavkovani..kdyz sem to zjistila brecela sem jako zelva *9* *9* *9*
    • Re: ......

JO, slyšela sem o tom hned den na to...měla (a pořád mam) ho moc ráda...prostě NEJKY HEREC
      • Re: Re: ......

je ho fakticko moooc škoda..byl to můj miláček..vlastně pořád je..v mým srdíčku..snad se tam má nahoře dobře...a doufám že měl aspon nějakej fakt dost dobrej důvod proč to udělal.. *9*
  • kniha

Tak už mám taky knihu. Je nádherná *14* Jinak musím říct, že z videí se mi tady hrozně líbí to s názvem Heath a Michelle. Byl to tak nádherný pár a na každé fotce vypadají tak zamilovaně a dokonale. Prostě Perfect love...
  • Deset důvodů....

Ahoj lidi...já ten film taky dneska viděla a natáčela jsem si ho abych se na Heatha mohla pořád dívat.....je ho fakt strašná škoda kdyby nebrak ty prášky ještě by tu byl.....je mi ho tak líto...nejvíc se mi líbil ve filmu Příběh rytíře byl fakt úžasnej....
  • gallacher

chjo

Ach jo,asi me za chvili mrdne..protoze se mi styska cim dal tim vic a den ode dne je to horsi...jeste 19 dni a bude to rok a 22.1. skacu z okna..strasny strasny strasny strasny.... *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • heatcliff

Koupeno...

Dnes jsem si koupil oscarovou edici Zkrocené hory, takže mám Zkrocenou horu v kompletní sbírce- normální dvd, dvd z oscarové kolekce, a soundtrack.
    *5*
    • emo-anne

Re: Koupeno...

ejky promin za ten blbej dotaz ae co je to ta oscarova edice?:)
      • heatcliff

Re: Re: Koupeno...

Tak každý neví, že jo, jinak Oscarová edice, celé dvd je ještě dáno ve speciálním zlatém obalu, kde je fotka Zkrocené hory, pod tím rok výroby filmu, a zaltě také napsáno Oscarová kolekce, to je vše. Někdo si řekne, že kvůli obalu, ale právě že tohle je jakoby sběratelská edice, a navíc je to v souladu s těmi Oscary, což je pěkné, prostě do fanouškovské sbírky tenhle kousek asi patří *3* Aspoň já jsem rád, že ho mám *3*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Koupeno...

Tady je kdyžtak fotka:
          http://www.filmopolis.cz/?p age=photo&file=cover/frontfull/1233 742990421145268.

Pokud by to náhodou nenajelo, tak si zajdi třeba přímo na web Filmopolis, a tam si název filmu zadej, a pak už víš...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Koupeno...

Aha, tak mě to nenajelo, tak tady:
            http://www.filmarena.cz/dvd- zkrocena-hora-dvd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit