-
Výročí..
Co napsat..že mu dneska mohlo být už 31let, že si mohl užívat života, své dcerky, přítelkyně..Je to už víc jak 2roky, ale chybí nám tu pořád stejně..Byl neodolatelný, nepopsatelný, neuchopitelný..
Heathy myslím na tebe a doufám, že to tam někde nahoře cítíš..doufám, že víš, jak jsi nás všechny zasáhl svými hereckými výkony, ale hlavně tím, jak jsi nás opustil..doufám, že víš, že tě máme rádi a že na tebe nikdy nezapomene..R.I.P.Heathy -
Honzo..
Jestli máš chvilku napsala jsem ti vzkaz... -
Příběh rytíře
11.12. v 15:55 na Nově Příběh rytíře. Trošku blbý čas, ale i tak jsem moc nadšená. Stejně jako loni, kdy kolem vánoc a Nového roku dávali Heathovi filmy... *4* -
-
Re: Příběh rytíře
Jé, to já nebudu doma. *9*
Ale nevadí, pustím si to potom večer *4*
Jsem rád, že zas dávaj něco v TV, myslím, že i o vánocích zas něco dají.
Jinak kdo má pak HBO, tak bude v pátek od 20 hodin dávat Temného rytíře. -
-
Re: Re: Příběh rytíře
Tak to je skvělý!!!!I kdybych neměla čas,tak si ho udělám! *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Příběh rytíře
Už se moc těším!!! Je to první film, který jsem s Heathem viděla, a při kterém se mi vlastně začal líbit. To byl ještě chudáček naživu. Proč to tak nemohlo zůstat? Kolik už by asi natočil nových krásných filmů. Musíme se aspoň radovat z toho, co nám tady po sobě zanechal. A není toho málo. Už se nebudu moct dočkat. -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh rytíře
¨jeee tk to odjíždím se zpěvem na soustředko ...:( ale určitě si to nahraju !! to si nemuzu nechat ujíít :))
-
-
-
-
Re: Příběh rytíře
*Heathovy
-
-
pro Heathe
Srdce bolí,duše chce plakat,nad jeho
životem začlo se smrákat.
A pak se to stalo-osud nám ho vzal
a nikdo,nikdo se nezeptal-
bude vám chybět,může si ho smrt vzít
snad mělo to takhle být.
Přesto nám chybí,smutno je nám a chceme
ho zpět to aby hezký a krásný
byl zase tento svět.
Bez Heathe to ono není,stýskáme si od
úsvitu po setmění...
Heathy-navždy budeš v našich srdcích....
milujeme tě...a nezapomeneme... -
-
Re: pro Heathe
TAK TO JE KRÁSNE... *4* -
Re: pro Heathe
heffkýý
-
-
TAK DÍK ZA RADU!
JÁ SE JEN PTALA JEN NA RADU A TA ODPOVĚD BYLA FAKT HNUSNÁ.NEJSEM TAK ZBĚHLÁ V PC-NEMÁM HO DLOUHO. *9* *9* -
-
Re: TAK DÍK ZA RADU!
Omlouvám se.Já jsem si špatně vyložila tu odpověď pro Elis a myslím,že to se právě stalo i ji.Jen špatné pochopení příspěvku. -
Ahoj Elis,je mi líto,že jsi dostala takovou odpověď a doufám,že ses moc nenazlobila a budeme tě moc brzy uvítat v klubu.Nic si z toho nedělej,že nejsi zběhlá v PC-já nebýt dcery,tak tu nejsem zaregistrovaná do teď.Tak se nenech odradit a zkus to.Klikni na registraci uživatele a vyplň údaje s vykřičníkem. -
:o) nahore mas registrovat>tak na to kliknes a vyplnis a budes tu registrovana ;o) teda jestli ses ptala na tohle:)
-
-
v neděli..
Ještě zítra a pak už budou dávat 10 důvodů....se moooooc těšíííím ten film se mi moc líbí.Heath tam má překrásnej úsměv a ty vlasy,nejvíc se mi líbí jak mu čte tu báseň to tam vypadá jak andílek,že?A jak tam tancuje..fakt měl talent...je pro mě hrozný psát -měl-tak strašně se mi chce napsat -má-..No ale nebudu tesknit,budu se těšit až zase budu mít pocit že žije,než skončí ten film *9*.Je strašný když skončí film a já si uvědomím,že vlastně nežije a přitom když se dívám mám pocit že to není pravda,je tam tak živej..víte jak to myslím.Tak strašně se mu chtělo určitě žit...věřím tomu a vím to...tak pěknej valentinskej víkend a v neděli u filmu ať jste všichni... *3* ne aby někdo chyběl *13* !!!!!!!tak paa paaa -
-
Re: v neděli..
Taky se moooc tešíím...je tam k sezraaní:) je to uzasnej filmiik plnej kraasnych a vtipnych scen :) vzdycky se mi rozzari ocicka kdyz vidim ukázku na nove :) a po filmu na to nesmiime myslet...musime si to uziivat..vim ze je to tezkyy...pro me a pro vsechny..ae jeho filmy jsou tu s nami a s nema i on :-** -
-
Re: Re: v neděli..
No já už se fakt nemůžu dočkat, pořád tady čtu, jak je to krásný film, ale ještě jsem ho neviděla. Hrozně moc se těším. A vždycky myslím i na vás, že se také všichni koukáte. A že si pak tady budeme psát svoje pocity. To je moc fajn. -
-
Re: Re: Re: v neděli..
jj to jo :) ae předem říkám :) najdi si na youtube scénu jak zpívá originálně:)...v tom filmu je to nadabované a zní to hrozně:(:( -
-
Re: Re: Re: Re: v neděli..
Jo už jsem si to pustila, je to moc hezké. Ale zpívá to opravdu Heath nebo je to jenom playback? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: v neděli..
Tak to zpívá pravdu moc dobře. Ten byl tak všestranný! Nadaný herec, tanečník, zpěvák, sportovec. Proč zrovna takoví lidé musejí odejít. -
Nesnáším dabing, originál je prostě nejlepší. -
Zpívá to Heath! A co jde na tom poznat, že měl Heath fakt hudební sluch, vyzpíval to celkem vysoko, což moc herců nezvládne, a oni tam dají takový blbý dabing, a už vůbec nechápu, proč to vůbec nadabovali?!
-
-
-
-
-
-
10 duvodu
vite co me hrozne stve? ze tu scenu v 10 duvodech jak zpiva, tak ji dali s dabingem...to je hrozny...jediny co me stve...ted sem si na to vzpomela, jak sem se na to minule divala :) proto to mam v originale stahle v ipodu a poslouchám to denne :) -
-
Re: 10 duvodu
To je pravda! Taky nechápu, proč tam dali zpěv toho dabéra, zní to příšerně! A navíc Heath to zpívá tak pěkně!, fakt škoda, že tam není originál jeho zpěvu! -
-
Re: Re: 10 duvodu
No zas tak hrozně zazpívaný to není.Od Heatha je to ale stokrát lepší.Ne,stokrát ne-milionkrát.Když 10 důvodů dávali na slovákách,tak to měli v originále.Chtěla jsem si to nahrát,ale než jsem to postřehla,tak už bylo pozdě.Taky to mám stažený v mobilu.Když je mi zle,tak si to pouštím.Dá se u toho hezky vybrečet.Mohli by to dávat v originále.Blbá Nova.
-
-
-
Prší.....:(
U nás právě prší...tak doufám, že voda, která steče dolů k nám na zem, se zase odpaří i s našimi ,,vzkazy'' pro Heatha...Jdu se kouknout na nějaký pěkný film(samozřejmě s Heathym) a potom se budu snažit usnout.....byla bych hrozně šťastná kdybych měla nějaký sen o našem dokonalém SLUNCI...♥ Dobrou noc předem všem...:) -
-
Re: Prší.....:(
To jsi napsala moc krásně. Také bych si přála, aby se naše vzkazy dostaly až k Heathovi. Kdyby to tak šlo.... -
Re: Prší.....:(
Odpoledne nám Heath přinesl slunce a teď..asi jak říkáš si přišel spolu s vodou pro naše vzkazy..Tak ať k němu všechny dorazí!
-
-
Zpěvák???
Hele tady je uvedený že Heath byl Povolání: Herec, zpěvák
jako věděl sem že byl herec... a ten nejlepší...:-) ale že byl zpěvák sem fakt netušil... vy ste ho někdo viděli někde někdy zpívat??? Ja ho viděl zpívat tak maximálně v 10 důvodů proč tě nenávidím... ale to je asi tak všechno... -
-
Re: Zpěvák???
no mozna je to i kvuli filmu I'm not there: 6 tváří boba dylana kde hrál boba dylana....a tam hrál na kytaru aji zpival...ae jinak jako koncerty nemival nebo tak...skoda nee?:) -
-
Re: Re: Zpěvák???
Škoda no... Já bych na jeho koncert šel i kdyby zpíval uplně příšerně... *1*
Pořád se nemůžu smířit s tim, že už nežije *9* *9* *9* R.I.P. Heath
-
-
-
Heath
ahojky lidi tady je v poslední době nějak mrtvo nebo se mi to zdá?