-
ahoj
můžu se přidat? *4* -
-
Re: ahoj
jasně :)
-
-
super herec
Vždycky se mi jako herec hrozně líbil a je vážně děsný, že umřel, protože mi příjde, že roli vždycky skvěle zahrál, byl fakt dobrej.... a k tomu ten jeho úsměv!!!! -
Heath Ledger...
Ahojte, nechchi sem moc nic psát, jen chci říct, že je mi hrozně moc líto, že Heath odešel tak mladej...Myslím, že kdyby ještě žil, tak by byl pořád stejně nádhernej a natočil by úžasný filmy...Jinak, sem jeho hrozná fanynka, úplnej blázen do něj, každej den na něj myslim... *9* -
Kalendář
Minulý týden jsem s mamkou chodila po Brně a sháněla vánoční dárky, když v tom náhle ukazuje na výlohu, kterou jsme právě přešly-Levné knihy a za výlohou kalendář Heatha. Já byla štěstím bez sebe. Ani jsem nevěděla, že vyšel. Samo sebou jsme hned vletěly do obchodu a v našem košíku skončily hned dva kalendáře :-) Druhý den už neměli ani jeden...
Jinak všem přeji do nového roku jen a jen to nejlepší. Mějte se krásně. -
sobeckej dement
Další ze sobeckých dementů, kterému nedošlo že ublíží hlavně svým blízkým *9* *9* *9* -
-
Re: sobeckej dement
Je to pro mě šok, že se zabil, ale nesouhlasím z tebou. Všichni říkají, když se někdo zabije, že je to hlupák, jak to mohl udělat rodině, ale pomysli na to, jak se asi cítil on, předtím než se zabil. -
*1* *1* *1* *1* Větší ubožárnu jsem nečetla!!! *5* *15* Problém je v tom, že většina depresistů není vůbec sobeckej, naopak, jsou to většinou lidí přátelští, vstřícní a snaží se všem vyhovět zatímco ostatní s nima zachází jak s hadrem na podlahu a serou jim na hlavu *5* -
uvědom si, jak o něm mluvíš, jo???????? *16* -
tak to rozhodně souhlasím, má snad dcerku, to mu na ni ani trochu nezáleželo?...prachy měl, rodinu,
slavný byl, docela hezký, ...tak proč takový člověk udělá takovou kravinu??? -
-
Re: Re: sobeckej dement
a to vy vsichni,kdo si myslite ze je sobeckej dement,to vy vsichni vite co se tam staloo,?????nikdo newi jeci se zabil sam nebo jestli se omylem predavkoval ...chapete to??????vy vubec nemate paru o tom co se stalo nebo na co o myslel *10* -
-
Re: Re: Re: sobeckej dement
Moc ho neznám.. Ae je mi ho líto..
BTW: ty jsi ho snad znala osobně? byla jsi u toho když se to stalo?? že to tady takhle píšeš?? jinak mi ho je líto.. *9*
-
-
Svým způsobem je to smutné i veselé pro nás, kteří nejsme tak bohatí a slavní, že ani ti co jsou, nemusí být nutně šťastní. Pro mě je to spíš smutné. Ale znovu podotýkám, že není jisté, že se zabil úmyslně... -
Tak si něco přečtěte o nemocech jako jsou deprese nebo o Syndromu vyhoření.A navíc na cnn.com píšou, že až po pitvě se zjistí zda se předávkoval či to byla náhoda!!!! -
-
Re: Re: Re: sobeckej dement
popravde cetla jsem na novinkách.cz že se otrávil léky na spaní,jeho smrt byla nestastna nahoda *9* *9* *9*
-
-
-
-
....
Já se strašně těším na tu knížku,na stránkách tam kde jsem si to poředobednala je napsany ze to bude na skladu dneska tak doufam ze mi to behem tydne poslou abych si too mohla uz konecne precist....takovejch knizek by mohlo vyjit vic....tak ale budme radi aspon za tu jednu.....jeste bych chtela to cdcko co bylo vydany na jeho poest,ale to asi u nas teda nebude.....to vite ceska republika..je totiz na velky hovno...ale Heathovi se tady libilo :).... *4* -
-
Re: ....
knizku mam objednanou *3* ale jaky cdcko??? -
-
Re: Re: ....
nj cdckooo...
-
-
-
ChJOo:(
Ahuuj..No jen sem chtěla říct že se teďkom dívam na 10 důvodu proč tě nenávidím..a nechce se mi věřit že tak krásný sympatický a bůhví ještě jaký herec je MRTVÝ *9* ...Nikdy sem ho moc nemusela vlastně sem ani nevěděla že někdo tak užasný je...je mi to moc lítoo *8* -
-
Re: ChJOo:(
nechápu...sama píšeš že si ho nikdy moc nemusela a jenom proto že je mrtvej tak seš najednou z toho celá hotová když ho vidíš ve filmu...kdyby žil tak to by tě furt nezajímal??? sis ho všimla jen proto že je mrtvej,to by měl teda radost... *1* celkově si myslim že to tady všichni přeháníte,chápu že umřel dobrej herec ale když tady vidim některý příspěvky tak z toho děláte největší tragédii,nikdo z vás ho neznal a nikdo z vás by ho NIKDY neviděl tak se vzpamatujte a nedělejte jak kdyby vám umřel někdo z rodiny... -
-
Re: Re: ChJOo:(
si ty příspěvky nečti..každej to prožívá jinak tak proč nám to vyčítáš?
-
-
-
krásný článek about Heath
Dnes vyšel krásný a velmi dojemný článek v časopisu Story o Heathovi. Je mu věnována celá dvojstránka a na konci časopisu je zmínka i o předávání Zlatých glóbusů. Doporučuji přečíst. Je to shrnutí více méně celého jeho zajímavého života. *4* -
-
Re: krásný článek about Heath
Už ho máááám *5* Krásný článek *4* Díky za tip *3* -
-
Re: Re: krásný článek about Heath
Jak jsem si precetla o tom casopise tka jsem si ho letela koupit:) dekuju za informaci:) -
-
Re: Re: Re: krásný článek about Heath
ahoj, a mohli byste někdo ten článek nakenovat a poslat mi na mail, všichni tady o něm mluví jak bezva -
-
Re: Re: Re: Re: krásný článek about Heath
jestli ho ještě nemáš, jdu ti poslat ok? *3*
-
-
-
-
Re: krásný článek about Heath
výborně?tak ot si musim koupit!mimochodem v nějakém bližším čísle Brava má být Heathův plakát..tak to hlídejte..Bravo vychází vždy ve čtvrtek jednou za 2 tydny -
-
Re: Re: krásný článek about Heath
wooaah!! to musím všecko pokupovat! *4*
-
-
-
......
Tak s tim obalem Zkrocene hory to je fakt drsnyyy........proste se dejou strasne divny veci od te doby co tady neni...teda je,ale jen jeho duch...porad se v pokoji ohlizim pac mam pocit ze zamnou porad nekdo je......a vzdycky mam takovi mrazeni a vanek..... -
-
Re: ......
a o čem jsme se včera bavily na icq???taky sem se dočkala *3* teda myslím -
-
Re: Re: ......
nooo tak to fakt nevim :D........No vidiiis...preju ti to...ja ho citim fuuuurt ... -
-
Re: Re: Re: ......
ach joo mě se to snad nikdy nestane *9* jak to děláte? teda spíš on *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ......
no to ja nevim..on obchazi ty co ho maji radi..a neboj u tebe se taky urco zastavi......asi nestiha :D pac tech lidi je furt hodne -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
to máš pravdu *1* těch lidí je asi fakt dost!! nedivim se!! *14*
-
-
-
-
-
-
četla sem si tady teďka pár těch příspěvků,co ste sem napsali..
a všichni máte provdu : HEATHA NIKDY NEMŮŽOU NAHRADIT NĚJAKÝ MLADÝ FRAJÍRCI...ty prožijou svoje 2 roky slávy a potom už si na ně nikdo nevzpomene..
ale na Heatha se nesmí zapomenout a já si myslim ,že se na něj jen tak nezapomene! -
-
Re: příspěvky
A jak to můžeš vědět, že si prožijou svoje 2 roky slávy, a pak už si na ně nikdo nevzpomene??? Heath měl talent, a byl vážně dobrej, ale myslíš že byl jedinej talentovanej herec? Určitě se stane legendou, ale tvrdit, s takovou jistotou, že nikdo nikdy nedosáhne jeho kvalit, mi nepřijde moc na místě. A neber to ve zlém. Jen uvažuji -
-
Re: Re: příspěvky
Ahoj Lino, ono každý to vnímá jinak. Já si myslím, že třeba Christian Bale je stejně výborný a talentovaný herec jako byl Heath, ale Ledger tam měl navíc tu jiskru a osobní charisma, což pro mě Bale nemá.Jasně, prosti gustu.... a pro každého má jiskru někdo jiný, ale on byl prostě jedinečný.NIkdy na něj nezapomenu. *3* -
-
Re: Re: Re: příspěvky
Ahoj Leni. Moc hezky jsi ti napsala. Pro každého, kdo mu fandí byl a stále je jedinečný. A já nejsem vyjímkou, vždyť to víš *3* Krásný víkend -
-
Re: Re: Re: Re: příspěvky
Jej, děkuji za pochvalu! A měj se taky krásně!
-
-
-
Re: Re: příspěvky
no jasný..ale ..takovejch lidí je v showbuynissu..a málo se jich tam udrží.. netvrdím že to není možný,ale stane se to málo lidem.. *4* -
-
Re: Re: Re: příspěvky
Já jsem to tak taky myslela, možná jsem to blbě napsala:) No, je ho škoda, jak o něm prohlásil John Travolta, měl vzácné nadání *3*
-
-
-