-
Heath Ledger
Heath byl skělej herec.Každý film s ním je úžasný.Myslím,že to byl skvělý herec a že takový se rodí jednou za sto možná i dýl let.chybíš nám Heathe. . . *9* *9* *8* *8* -
Další a další!
Dnes jsem si koupila TV STAR a co nevidím! Nejen, že budou dávat Na Barrandově 27.2. ve 20.05 Beze mě..., ale, a to mám radost největší, na Nova Cinema budou 3.3. ve 21.55 Legendy z Dogtownu. Jediný film, který jsem ještě s Heathem neviděla. Alespoň z těch dostupných v ČR. Strašně moc se na něj těším! -
ahoj
Já se omlouvám nešel mi internet ale už to bude snad v pohodě...
No tak čím začnu,tolik nových informací-Ned kely a v radiu mluví o Heathovy,sice mají špatné informace,které se nezakládají na pravdě,ale i v televizi se o něm mluví-třeba v Koření.Jsem ráda že média na něho nezapoměli a pořád o něm mluví.
Honzo to jak píšeš že bys radši kdyby ses mohl zeptat co dělá Heath-já když se dívám do časopisu a hledám byť jen jednu informaci o něm,tak si říkám škoda že Heath už není mezi nama,neříkám že nežije on žije jen někde jinde než mi,protože by to byl nejsledovanější človíček a my bysme byly v ráji protože by byl všude.Mám pravdu že???Já se těším na Zkrocenou Horu,nemůžu dospat,ten film je opravdu jedinečný a žádný další takový už nebude a ani herec co by se jen trochu podobal Heathovi nebude,protože Heath je jen jeden a je celej celičkej nááááááááááááš!!!!!!!! !!!!!
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a já se zas ozvu tak paaa -
-
Re: ...
Nevím proč mi nejde přidat příspěvek, ale jenom odpovědět na příspěvek. Budu to zkoušet. Upoutávky na Zkrocenou horu mě fakt zničí. Jsem zvědavá, jestli se v dohledné době taky dočkáme Temnýho rytíře... -
-
Re: Re: ...
V dohledné době asi ne,ale jednou to budou v televizi určitě taky dávat a až ten den přijde tak to bude moc super...
-
-
-
Mela jsem ho rada
Byl suprovej *14* V kazdym filmu mu to strasen slusel *14* Navic mi prisel ze je pohodovej chlap *5* Je ho desna skoda *9* Mela jsem ho rada a byl to nejdnadanejsi herec a zemrel. *9* Nikdy na nej nezapomenu -
pro Gallacher
Ahoj psala sem té paní na ten e-mail jak si my dala,ale nic se neděje *7* žádná odpověď,ani časopis ve schránce..Třeba si teď píše každej tak už ani nereaguje,co myslíš? -
-
Re: pro Gallacher
jj bud v klidu, me taky jeste neodepsali, snad napisou, asi jich tam maj fakt plno....a Gallancher moc dekuju -
-
Re: Re: pro Gallacher
nemas zac
-
-
jooo tak to je supper....ne nevim ....ale jestli nekde bude tak ti dam vedet.. -
myslis do toho stasnyho Jima??no tak to si musis pockat to chvilku trva..me taky trvalo asi tyden nebo kolik nez mi odpovedela..;) -
-
Re: Re: pro Gallacher
ja odufam ze ti odpovi -
-
Re: Re: Re: pro Gallacher
já tam psala hned ten den cos my to dala a to už je víc jak týden asi mám smůlu no... -
-
Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
alee neeee....asi nema cas odpovidat a nebo jich tam ma tolik ze nestiha....tak pockej a pak uvidis ja verim ze ti napise... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro Gallacher
Dík seš hodná...není někde nějakej článek o něm potřebuju info o něm..mám kroniku založenou... *3* kdo ji viděl tak říkal že je pěkně udělaná...
-
-
-
-
-
-
Starý články
Ahoj objevila jsem doma 6 let starý noviny a asi ve dvou je 2stránka s Hethem....No a napadlo mě že bych sem mohla přepsat celej jeden rozhovor z dob kdy nátáčel Příběh rytíře v Praze ale nechce se mi to dělat pro2 nadšence takže kdo má zájem tak odpovězte na vzkaz ... pap -
-
Re: Starý články
jojojo určitě sem napiš moc se na to teším určo jeje kdybych to věděla tak jhedu do prahy za heathem aspon pro podpis nebo pohled na něj jo a stím přízpěvkem fakt napiš bude to super -
-
Re: Re: Starý články
Nápodobně *9* Jenže tenkrát v r.2001 jsem o Heathově existenci bohužel ještě nevěděla..a to jsem zrovna v této době byla v Praze dost často..Možná, že bydlel jen pár kilometrů ode mě, kdo ví *7* Každopádně je to škoda..Dneska už bych se jinak snažila, byť ho jen zahlédnout, kdyby se objevil v Praze *3* Bohužel *9* to už se nikdy nestane *9* *9* *9*
-
-
Jj opis prosim -
nj sem s ním *3* -
-
Re: Re: Starý články
sKVĚLÝ-TAK PRO VŠECHNY Z VÁS ...DAM TO SEM ASI DO PÁTKU NEBO PŘES VÍKEND ALE URČITĚ DO KONCE TÝDNE...NEBO POČÁSTECH NEVIMNEVIM ALE URČITĚ SE TĚŠTE...PAPA *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Starý články
Tak už se nemůžu dočkat! -
-
Re: Re: Re: Re: Starý články
Jojo,já se určitě taky těším.
-
-
-
-
jé to by bylo vážn super.. *14* -
Jo to bys byla moc super,to mě zajímá takový článek,a starší...neboj je nás víc! *3* -
jj určitě je nás víc!!!! *14* *4* *3* -
No sem s tím *8* Myslím, že to nebudeš dělat jen pro 2 nadšence, ale pro všechny v téhle diskuzi.. *3*
-
-
on je legenda
Jo je super ,že ted davali hodně jeho filmu.On mšl přirozený talent a doufá,že se na něj nikdy nezapomene za tu krátkou dobu co žil natočil spousta filmu.A kdyby se nezabil tak je to nesjlavnější kluk v Holywodu.On je prostě LEGENDA! -
Ned Kelly
Ahoojky!Tak sem se včera koukala na Ned Kelly i když to mám na DVD! *4* No teda dost mě to dojalo *9* Sem u toho bulela *9*!Ale jako teda k tomu filmu,ten policajt byl pěknej *****!! *13* *9* *9* ALe byl to pěknej film! *3* Musíme se stím vyrovnat,že Heath už není mezi námi.Určitě by si nepřál,abychom zde furt truchlili *4*
Taky mi to bylo strašně líto,ale každej se s tím musel vypořádat,tak se kochejme nad nádhernými filmy Heatha! *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
Nejlepší
Za poslední dobou jsem viděla pár filmů s Heathem, ale teprve včera jsem koukla na 10 důvodů proč tě nenávidím. *14* Nemám slov...On to byl fakt skvělý herec! Nedokážu pochopit, že někdo takový už není mezi námi.. *9* Byl to úžasný člověk, je a bude. A ani si nedokážu představit, kam by to až dotáhl, kdyby ještě žil...Byl jako víno, čím starší, tím lepší-viz.Temný rytíř. Doufám, že posmrtně toho Oscara dostane! *4* -
Píseň z filmu 10 důvodů proč Tě nenávidím
Jedna z nej scének tohoto filmu... *14* *4*
http://www.stream.cz/video/3/202996-heath-ledger-can-39-t-take-my-eyes-off-of-you