-
foto měsíce
pomozte pls vybrat fotku měsíce tady: http://heathledger-fans.blog.cz/090 3/fotka-mesice-brezen děkujuuu *3* -
11 místo?
Kde najdu že je na 11 místě?Když se klepne na Herci v tom modrým rámečku tak tam je top 10 herci a tam je 3!!Tak nechápu.Vysvětlete mi to prosím někdo... *7* -
-
Re: 11 místo?
Hned jak najedeš na přední stránku na osobnostech,tak tam máš tabulku 10 top všech osobností.A z této tabulky se ztratil. -
-
Re: Re: 11 místo?
To jako vadí? Vždyt' je to jen tabulka! -
-
Re: Re: Re: 11 místo?
moje slova!.... *4* ale u nás se neztratil, neztrácí, ani neztratí!...nikdy! *13* *4* v nás zůstává!
-
-
-
-
=((
Taky jsem koukala na 1o důvodů...bylo to krásný,ten jeho úsměv a ty jeho oči,v tom filmu byl ještě hodně mladej a když si uvědomim,že tak skvělej človíček už neni,je mi smutno. *9* Hned po tom filmu to na mě zas dolehlo. *9* Taky si každý den říkám proč on?Byl tak úžasnej,mladej,miloval život a rozmazloval svojí dcerku,kterou miloval.Mohl toho ještě tolik natočit a tolik toho zažít. *9* Ale už neni a to kvůli blbýmu filmu,kdyby tu roli třeba nabídli někomu jinýmu,nebo něco,tak by tu ještě byl. *9* Hrozně mi chybí.Je tu bez něho smutno. *9* -
-
Re: =((
nemyslím že by to bylo jenom kvuli filmu, četl sem že když měl točit The Dark Knight tak se snažil být jako realný Joker. Ale jeho problémy se spánkem měl celý život. Takže se nedivím, že užival několik léků na spaní. Bral je pořád a pořád později mu zabírali na čím dál kratší dobu...ještě před jeho smrtí si stěžoval že vůbec nemuže spát, přášky mu zabírali na 1-2 hodiny.Jinak velice dobrý herec, takových jako on není mnoho. Ještě měl před sebou hodně filmů. V The Dark Knight předvedl excelentní výkon.Divný že nedostal Oscara. Rest in peace -
-
Re: Re: =((
lol ty seš dobrej volek *1* -
-
Re: Re: Re: =((
a ty si pěkná kráva *16*
-
-
-
-
forHeath
byli jste na profilu na lidech na forHeath?myslím že ten kdo to založil měl docela dobrej nápad.Já budu mít ted podruhé těžké narozeniny.Mám je totiž 6.4 a to je jak všichni víme 2 dny po Heathovích a nechce se mi slavit když Heath už nemůže ach jo alespon že dostanu tu knihu alespon malinká útěcha *9* *9* -
heathy
Já se do Heatha zamilovala už v roce 2004...Ještě jako malá holka... :))) -
-
Re: heathy
Teda, tak to už je pár let... *4* Já jsem rád za to, kdy jsem ho poznal a že to byla právě Zkrocená hora *4* -
-
Re: Re: heathy
Já ho zas poznala jako takového andílka v Příběhu rytíře :)) -
Re: Re: heathy
Já ho miluji teprve rok. Ale prožívám to pořád stejně jako když jsem mu propadla. Neumím si bez něj svůj život představit. Stal se mou součástí a tak to i zůstane *4* -
-
Re: Re: Re: heathy
Já ho znám od roku 2001 .. Kdy sem poprví viděla Patriota .. je to už hezká řádka let ..Jako malá holka už sem si ho zamilovala a postupem času to sílilo a nepolevilo to ani po jeho smrti ba naopak *4*
-
-
-
-
Dneska Legendy z Dogtownu ..v 23:45 na cinema
-
Heath Ledger
Heath semi moc líbil ve filmu 10 důvodů proč Tě nenávidm a Candy. U těchto filmů jsem brečela. Bylo mi líto, když jsem se dozvěděla, že zemřel. Takový krásný, mladý člověk. -
chce se mi brečet vždycky co se podívám co to tu píšete taks e mi chce brečet ,heath byl určitě štastný a spokojený ale asi ne zdravý musíte pochopit že každý občas potřebuje soukromí heath měl problémy je mi líto michelle williams ,já jsem jeho fanoušek ale ne největší protože vím že se najdou aji ti kteří ho milujou třeba jeho manželka nemužete říct že ho milujete když ho neznáte zapomente na neho. byl to přece jenom herec.... je mi to líto. ale život jde dál možná chtěl být pouze normální jako každý z nás ...hollywood není postel na peříčkách to teda není....a pokud udělal sebevrždu byla to jeho věc každý jsme přece strujcem vlastního štestí ne ? a pokud on chtěl to taklhe tak to tak má ..... a přišel o to nejcennější o svou rodinu ,karieru a zdraví... je mo ho líto...a le ted jsou jiní herci nikdy na něho nezapomenu..
-
...
Tak jsem si koupil BRAVO a rovnou dvakrát, abych měl ten plakát ještě jeden do zálohy... prostě mám takovej lepší pocit, když mám věci s Heathem 2x.. :) a ještě jsem si koupil ŠÍP, kde je článek o Heathovi :) Jinak mě strašně mrzí, že sem ještě neviděl Imaginarium:( protože prostě Cinestar v Pardubicích ho měl celou dobu na programu a normálně že ho budou vysílat 21., když ještě den před premiérou nebyl v programu, tak jsem jim napsal a oni prej, že ho nemaj propůjčenej a ještě jentak nebude. :(
Neřekli mi, kdy ho teda budou promítat prostě nic... zmizel z nabídky filmů, co maj na stránkách... :(, takže jestli se tam neobjeví, tak na něj pujdu nejspíš v Hradci... ale prostě doufám, že se tam co nejdřív dostanu... mrzí mě, že jsem ho ještě neviděl... a to sem chtěl jít už na premiéru... *9*
Jinak strašně krásně tu o Heathoj píšete :), taky bych něco napsal, ale asi by se to hodně opakovalo, protože vy ste už toho napsali vážně moc a doopravdy krásně... :)
Tak zatim a hlavně na Heatha nikdy nesmíme zapomenout... ono by to ale ani nešlo... :) Na něj prostě zapomenout nejde... R.I.P. Heath -
-
Re: ...
jj ten plakát je nádherný...a mám stejný problém...u nás v olomouci to také bylo napsané na 21.1 ae budou to PREJ hrát až 4.2...tk doufám ze uz je to poslední termíín...ale hrozně se na to těším ..a máš prawdu vede se tady krásná diskuse a věřím, že každému v srdci zůstane. Na něho se zapomenout nedá:)u mě má vždy kus srdíčka :)
-
-
Heath
Teď koukám na Imaginarium.Ach bože, proč musel odejít? -
-
Re: Heath
Znám spoustu odpovědí na tuhle otázku,přesto si jí pokládám každý den.. *9* -
-
Re: Re: Heath
To já taky ! ! ! *9* -
-
Re: Re: Re: Heath
on neodešel, je v nás všech ♥ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Heath
To je pravda ale stejnak se mi nelíbí že po Imagináriu všechno skončí, teda myslím novinky *9*
-
-
-
-