-
Mám heatha na triku...:D
Jak jsem už dřív psala o tom tričku s JOKEREM tak dnes jsem ho dostala od kamrádek ve škole k narozeninám...:D já jsem měla takovou radost, sice mi je větší ale to je jedno...:) Samozřejmě většina lidí..hned OMG zase ten tvůj Heath..:D ale i tak prostě bomba..:D mám jokera-Heatha na tričku..♥ -
-
Re: Mám heatha na triku...:D
Docela ti závidím ! ! ! ♥ -
-
Re: Re: Mám heatha na triku...:D
Jo no...v tomhle tricku by se krásně usínalo :-*** -
-
Re: Re: Re: Mám heatha na triku...:D
Wow,tak to je super *15*
-
-
-
-
Ahoj lidi,
chtěla jsem se vás zeptat jestli nevíte něco o kalendáři na následující rok. Zase bych chtěla kalendář s Heathem :) -
-
Chodí mi nabídky z Levných knih, a byl tam i kalendář s Heathem na rok 2012, jen je u něj poznámka, že se dá koupit jen v prodejnách Levných knih. Objednat nejde. Tak se tam chystám vypravit. Na titulní straně je stejná fotka jako minulý rok, jen je kolem jeho hlavy taková jako sluneční zář.
-
-
...
Heath byl prohlášený za mrtvého až kolem 21:30 našeho času, takže většina znás se tu smutnou zprávu dozvěděla až následující den. Od té doby se tu scházíme a vzpomínáme po celý rok, pro mě je to první diskuze do které jsem se zapojila a zároveň tak ponořila a zjistila jsem, že je fajn mít přátelé i na dálku s kterýma si můžu povídat nejen o Heathovi. Je to první výročí jeho smrti a určitě to bude to nejsmutnější výročí pro jeho blízké, takže smutněte, ale nepřehánějte to, přeci se nás to naštěstí netýká tak jako jeho ridiny.Vzpomínám. -
-
Re: ...
samozřejmě , že někteří se tady scházeli i před touho smutnou událostí *3*
-
-
smutná
vy tady tak o něm krásně píšete, až jsem se opět rozbrečela *9* *9* *9* -
Triko s Jokerem
V sobotu jsme byli s rodičema a bratrem v Ořechově.(Vesnička kousek od Brna,kde v roce 1945 brobíhaly největší tankové boje na Moravě.Jen pro upřesnění).Tak tam měli k této příležitosti oslavy a taky scénku bitvy.Procházeli jsme se tam a najednou mamka zběsile kýve hlavou a říká "Divej,divej" Hned jsem se začala rozhlížet,koho tam vidí.U jednoho stánku se zbraněma,tam prodával kluk a měl na sobě tričko s Jokerem.Obě dvě jsme s mamkou zůstali stát s otevřenou pusou.Chudák trochu nejspíš znejistěl,proč na něj dvě cizí žanský,tak zírají.Mamka teda k němu přistoupila a řekla mu,že má moc hezké triko a jestli se může septat,kde ho koupil.Začal nám to vysvětlovat.(Obchod na Masarykove,hned vedle Sparkysu v Cropp town.Tak jak už tady někdo zmiňoval).Hned bych tam šla.Dneska jsem se skutečně do města dostala a vyhledala prodejnu.A opravdu tam na mě v pánském oddělení mrkal Heath.Prostě krása.Měli jich asi pět,šest.Našla jsem si nejmenší číslo a tričko s Jokerem už mám doma.Krása.Mám opravdu velkou radost. -
-
Re: Triko s Jokerem
Tak to je fajn. Já až pojedu k babičce do Plzně tak se chystám do Plazy, kde taky mají tu prodejnu. Už se těším :). Něco podobného mě potkalo v pátek, byla jsem na zájezdě v Rakousku a jedna osmačka od nás ze školy měla na klobouku 2 placky Jokera. *4* -
-
Re: Re: Triko s Jokerem
Jo, placky s Jokerem mají v Bontonlandu, chystám si je koupit. *4* -
-
Re: Re: Re: Triko s Jokerem
Mozna tak u vas. u nas v Bontonlandu maji akorat cdcka a dvdcka to je vsechno :D -
-
Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem
ejky a kde je vlastne u nas bontonland? :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem
jo vlastne....tky sem si tam nikdy nic nekoupila -
Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem
V Globusu, ale maji tam velky ho*no.
-
-
-
-
Re: Re: Triko s Jokerem
ty jo vy se máte...ja sem z olomouce a zadny ze zminovanych obchodu tdy nemame:-//// tk uz v nem chci usinat ;) -
-
Re: Re: Re: Triko s Jokerem
No jo v Olomouci je akorat tak ho*no. -
-
Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem
jo no to mas pravdu...
-
-
-
-
-
V pátek 10. 2. Nova Cinema - Ples příšer
(http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9412919) *4*
Ve čtvrtek 16. 2. Nova Cinema - Batman (z roku 1989),
(http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9488433) *5* *14*
Vím, že tam Heath nehraje, ale třeba se někdo rád podívá *3*
+ nejen podle mě je tenhle Batman asi nejlepší;)) -
RIP
děkuji Bohu, že máme tolik filmů, které nás nenechají na tebe zapomenout a můžeme se kdykoliv podívat na tvůj krásný úsměv...pro mě bude pořád rytíř na bílém koni :-)
(škoda že také nemůžu zapomenout na to, jak ho odvážejí z hotelu...)
R.I.P. -
heath
nechaapu proc tady tahate toho svyho axlika:D tak bezte nejakyho axlika resit do diskuse jeho osobnosti a nereste to na heathove diskusi....My mame heatha v lasce a nechceme vedet na koho mel a na koho nee...ptze mnoho hercu by mohlo heathovi zavideet...tak to nereste:) AA vpominejjtee:) nemna nekdo nejaky novinky??:D:D -
..
to je drsny heathy uz ma 1903 fanouskou a kazdej den to stoupa.... -
-
Re: ..
To je ae upe skvělí když to stoupá...A kor rychle jak de videt..Heath prostě nejvíc *14* -
Re: ..
všem, kteří chtějí diskutovat non-stop o Heathovi-vytvořil jsem nové fórum heatha ledgera- kde je jsou ankety a diskuze-takže neváhejte a zajděte!- http://forumheathledger.717.cz/ *4*
-
-
Proč?
Sem moc ráda, že jsem se konečně dokopala k tomu se přihlásit na tenhle server a mohla se stát fanouškem Heatha. Hrozně mě mrzí, že umřel a nejhorší byla jak jsem to zjistila *9* Měla jsem na 7 školu a mamka předtím seděla na netu a povídá mi, že nevím, kdo umřel? Mno jako v hlavě mi šrotovala, že nějaká její oblíbená stará celebrita, ale když řekla jméno Heath Ledger, krve by se ve mě nedořezal *9* Za tenhle rok je to ta nejhorší zpráva a největší hrůza, která se mohla v Hollywoodu stát. Přišli jsme o úžasného herce a taky idola, ale v našich srdcích bude žít dál *5* A ty filmíky, které natočil nám ho budou připomínat, jeho jedinečnost a dokonalost *14*