-
Heatheček
pořád a jen dokola si řikam, proč on? ten s tim nejkrasnejsim usmevem co kdy nekdo mel *9* nemuzu na nej prestat myslet, vsude mam jeho fotky, na mobilu, vpc na tapete.. dokola koukam na jeho filmy a vzdycky se rozbrecim *9* *14* on, proste idol muj, milluju ho, zboznuju a nikdy neprestanu, knizku budu mit zejtraa a snad s ni budu i usinat:) RIP Heath..i love yoou *14* *14* *14* *14* -
nádhera
http://www.youtube.com/watch?v=7Foo L5pEkV8&feature=player_embedded
k tomu nejde nic napsat -
we miss you
Škoda, že čas nejde vrátit zpět. Pálím svíčky, pouštím filmy a vzpomínám. Chybíš nám, Heathe -
...
jo a taky jsem moc rada, že jeho profil navštěvuje tolik lidiček, kery na něho porad vzpominaji! a pro ty co se tu bavili o casanovovi... film jsem videla a diky nemu jsem si heatha zamilovala!! pro vsechny fanousky doporucuju *4* -
-
Re: ...
jeho profil už je na 3.místě!!a už se dotahuje na tu trapnou hillary duff..ale na prvním místě je ten týpek z Prison Breaku...to budě těžké,ale musíme věřit!!! -
-
Re: Re: ...
na první místo se dostane a doufám, že mu uděláme obrovský náskok před všechny, aby se tam udržel co nejdéle. -
-
Re: Re: Re: ...
2. místo..!
-
-
-
-
Hodnocení návštěvnosti
Docela se bavím, jak ten Heathův propad prožíváme, ale ne ve zlém..Taky mě to teď udivilo, když jsem zjistila, že se propadl na 3.místo..Popravdě mě to také rozhořčilo.. *13*
Dívala jsem se na profil té holky M.Cyrus a vůbec nechápu v čem je ta 16-ti letá frnda vyjímečná *7*
Jsem ráda lidičky, že myslíte na Heathe*14* a fandíte mu *3* -
-
Re: Hodnocení návštěvnosti
Přesně nevim co je na ni vyjimečneho je to normalni tuctovka a takovych je na světě plno to ze si zahraje v trapnem serialu a naspiva 1 pisničku tak to je opravdu malo proste Heathovi se nemoze rovnat *13* -
-
Re: Re: Hodnocení návštěvnosti
Nenazpívala jenom 1 písničku a nehrála jenom v 1 seriále....bože nechápu o co vám jde...Taky mám Heatha ráda, ale co vzmůžete těma urážkama na všechny okolo, kteří jsou na nějakým serveru před ním? Pro nás je nejlepší on, stejně jako pro ně je nejlepší ona. A vážně nechápu, proč pořád čekáte, že on bude na 1 místě, když už o něm nejsou žádný novinky, nebyl v týhle malý zemi tak děsně moc známej, aby si ho každej všimnul, atd...snad jste to pochopily.......
-
-
-
...
Heath patril wazne k najlepsim hercom....naozaj ma strasen mrzi to co sa stalo...toho Jokera stwarnil neuweritelne uzasne...som rada aspon ze mu dali oscara aj ked mu asi bude nanic...ale aspon jeho mala trojrocna dcerka bude mat pamiatku na to aky bol jej otec skwely herec.. -
..
Jen me tak napadlo,jestli by si nekdo z vas nechtel dopisovat postou,ze by jsme si i vymenovali fotky heatha a filmy a tak,kdyby mel nekdo zajem tak napiste.. -
-
Re: ..
jj to bych byla taky ráda, kdyby se někdo takový našel:) esi chces,tak mi napiš icq nebo mail:)
-
-
R.I.P.
Rest in Peace... -
-
Re: R.I.P.
Jj...bohužel *9*
-
-
Miluju ho!!♥
Jo Heath_on pstě je uplně mots krásnej,prostě je nenahraditelnej_omg a ten sladkej úsměv_pstě když jsme se dozvěděla že jako umřel,začla jsme upa brečet jak želva_je pstě sqělej_uplně ho miluju_♥♥♥ *14* -
vzpomínka+básen
na mém blogu (www.heathledger-fans.blog.cz) mám vzpomínku na heatha a k tomu tu slibovanou básničku *4* no já doufám že se Vám bude aspoň trochu líbit! dřepěla sem nad tím až do půl druhý večer!!! *4* *4* *4* -
-
Re: vzpomínka+básen
už jsem tam byl,pěkná básnička!je opravdu pěkné že Heath nás tak očaroval, že jsme schopni skládat básně! *14* -
-
Re: Re: vzpomínka+básen
sem ráda že se vám líbí a chyba v adrese není :-)) -
-
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
fakt užasná smutna a krasna básnicka...spis basen -
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
Jé uz mi to jde. Fakt krásná a upřímná básnička. Moc se ti povedla. Stejne jako ty to citim já. Zvlášť to ze bych za jeho život dala ten svůj ubohý.:'( jen kdyby to tak šlo.
-
-
-
Re: vzpomínka+básen
Mi to ten tvuj blog nenalezlo. Neni chyba v adrese?
-