Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i-v-a-n-a

Heath

Heath byl velmi citlivý mladý muž,stačí se mu podívat do jeho krásných čokoládových očí a každý to hned pozná,škoda že už není mezi námi,měl před sebou skvělou budouctnost i kariéru.Ivana *14* *4* *14* *9*
  • heatcliff

Imaginárium

Vidím, že už na Imaginárium chodí čím dál více lidí,-)
    A když si en film promítnu zpětně, musí mříct, že se mi ten film opravdu strašně moc líbí! Celkové provedení toho filmu, ty triky, a také Heath, nevím, ale myslím, že Imaginárium bude opravfu patřit mezi Heathovy povedené filmy. Kletba bratří Grimmů mne třeba tolik nezaujala jako Imaginárium, protože Imaginárium je fakt více zábavnější, na pohled pěknější, a ten chaos v tom filmu, plus musím říct, že ten film třeba ukazuje i to, jaké má člověk tváře, sny, a jakou cestou by se měl v životě ubírat, tím pádem je ten film skrytě jakoby naučný.
    A také se mi líbila jedna věta, kterou řekl ve filmu Johnnny Depp, zněla nějak takhle: Všichni už jsou po smrti, ale zůstávají tu dále, nebo bylo to něco v tom smyslu, a řekl jsem si, jakoby to tam dali záměrně kvůli Heatha, na mne to tak zapůsobilo. No prodtě moc se mi to líbilo, už aby to bylo na DVD! *3*
  • New York

V roce 2oo6 jsem Heatha viděl na jedné přehlídce filmů v New Yorku.Byl to jen mžik ale zážitek na celý život.
    • Re: New York

Ty jsi viděl Heatha Ledgera na vlastní oči ? *9* Tak to Ti strašně moc závidím...protože to je opravdu zážitek na celý život-jak píšeš. Já bych za to dala nevim co ,abych ho mohla vidět na vlastní oči....ale to už se bohužel nikomu nikdy nestane... *9* *9* říští týden si musím koupit Bravo...a taky DVD Casanova... *15* Strašně se těším,protože tento filmík s Heathíkem jsem ešče neviděla... jinak Vás všechny co sem píšete tak krásný články o Hethovi musím pochválit a poděkovat Vám,protože to je nádherný...jak ho máte všichni tak rádi a nezapomínáte na Něj... *4* Heath si to zaslouží,aby se o Něm stále mluvilo a vzpomínalo se na Jeho krásný filmy....na Jeho ůžasný výkony,který málokdo překoná... *3* *3* PROSTě HEATH JE JEDINEčNEJ...Náš MILOVANEJ A NIKDY NA NěJ NESMíME ZAPOMENOUT *13* *13* ONO TO ANI NEJDE ZE *14* *14*
      • Re: Re: New York

Ty jsi ještě neviděla Casanovu? Tak to se máš na co těšit. Je to takový lehounký film, pastva pro oči. Jen sedíš a kocháš se: krásní herci, kostýmy, hudba a architektura Benátek. Nádhera!
  • petrahladilova

triko!!!

hele lidi nedá se sehnat to triko někde na netu???Heatcliffe nenašel si náhodou nic?Třeba by to mohly mět na tom bontonlandu ne?Já bych ho chtěla taky *3* to triko,to by bylo fajn...
    • kackac

Re: triko!!!

Podívej se na tenhle odkaz : http://eshop.stargate.cz/e-shop/ind ex.php?act=viewProd&productId=6115 Nejsem si jistá jestli je to ono, ale Joker (Heath) na něm je ! ! ! *3* *3*
      • gabi..heath..

Re: Re: triko!!!

To není to tričko co mám já, to z Cropp townu je bílé a na celé přední straně je barevná polovina těla jokera...včera jsem měla to tričko na těláku a jak je to natisklé připadala jsem si skoro jak ve skleníku..když na mě svítilo sluníčko.....každopádně je to tričko fakt moc pěkné...doufám,že ho všichni kdo chcete seženete...:)
    • heatcliff

Re: triko!!!

No v Bontonu to triko nemají- mají tam placky, plakáty s Jokerem, ale triko myslím ne...
      Ale já mám tady kousek tiskárnu triček, a je to strašně levné, právě jsem si to plánoval před zimou, tak bych to chtěl, ale normálního Heatha, né Jokera... *4*
  • Imaginarium

V pátek jsem si koupila film Milý Johne jako přílohu HBO za 99 Kč a uvnitř obalu bylo připravujeme: byly tam čtyři filmy, které teď budou následovat, druhý byl Bratři s Jakeem, a ti vyjdou v pátek 30.7., a čtvrté bylo Imaginarium!!! To znamená, že DVD vyjde nejpozději do dvou týdnů, a skutečně bude stát jenom 99 Kč, jako příloha časopisu HBO, což mi připadá tak trochu jako degradace Heathova posledního filmu. Takhle vycházejí nepříliš úspěšné filmy.
    • Re: Imaginarium

Oprava: ne HBO, ale HCE.
      • heatcliff

Re: Re: Imaginarium

No také se divím, že bude stát jen 99,-kč, ale zase díky tak levné ceně si ho možná koupí více lidí, když už dražší nebude, a taky začínám dost silně pochybovat o bonusech, na které jsem se tak těšil... *9*
        • Re: Re: Re: Imaginarium

Já už začínám pochybovat i o kalendáři, když zmizel z té nabídky. A nikde o něm není ani zmínky. To by mě moc mrzelo. Ale připravený určitě byl, protože jsem už viděla i titulní fotografii, byly tam i rozměry a cena, takže nevím.
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Myslím, že vyjde, jen záleží kdy...
            Při nejhorším se zas všichni přetrhnou s prodejem kalendářů v období, kdy jsou nákupy největší- před vánoci. Doufám, že vyjde dřív...
  • heath

Mě je také líto že umřel. Zrovna když se mi začínal líbit v některých filmech.
    Myslím že v srdcích fanoušků zůstane asi napořád. Bohužel u mě asi ne protože to nebyl můj nej herec. *9*
    Možná si ho budu pamatovat jako celebritu, která se narodila ve stejný den jako já.
  • majka21

temny rytier

ahojte, vsetci. dnes je v banskej bystrici premiera temneho rytiera. idem hned na prve predstavenie a uz sa velmi tesim. konecne je tu to, na co sme tak dlho cakali. posledny dokonceny film s nasim milym heathom. tak sa pekne majte a budem na vas vsetkych jeho fanusikov mysliet.
  • .

je mi hrozně líto že umřel...byl to fakt užasný herec a tak hezký...teď už je jedno komu se líbil a komu ne. teď uý tu určitě nikomu vadit nebude. *9* *9*
  • majka21

the d.k.

tak som sa akurat vratila z kina a napriek tomu, ze zaner typu batman prilis neoblubujem, tak som bola nadmieru spokojna. heath bol excelentny, tak mi uz zostava len konstatovat, ze skoda,ze zomrel, lebo sme si ho mohli este uzit v nasledujucich pokracovaniach. tych 150 minut ubehlo tak rychlo, ze mi na konci bolo aj luto, ze film netrval dlhsie. v zaverecnych titulkoch je uvedena spomienka na heatha a aj na technika specialnych efektov conwaya wickliffa, ktory zomrel v septembri minuleho roka pri testovani batmanovho auta. okrem batmana robil napriklad aj na filmoch o lare croft. takze, chlapci, cest vasej pamiatke, odviedli ste skvelu pracu. ahojte
  • fishi

petice

ahoj uz sem tu petici taky "podepsala" je fajn ze se pro heatha neco dela dalsi dukaz ze se na nej nezapomnelo! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit