Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

Fakt ?

On je fakt mrtvej ?
    To mě štve byl to dobrej herec . *9*
    • lidus5

Re: Fakt ?

Tak to fakt nechápu!!! Jak to někdo nemůže vědět?!?!? *7* *7* *7*
    • lina25

Nezlob se na mě, ale ty jsi teď vylezla z jeskyně, nebo si děláš srandu že to víš až teď?
      • lina25

Re: Re: Fakt ?

Já jen, že pokuď si fanouškem 65 dní, tak jsem si říkala, že už jsi si to někde třeba přečetla...
        • andy

No já jsem se to dozvěděla taky až v lednu tohoto roku, protože jsem se o něj začala zajímat až po filmu 10 důvodů proč tě nenávidím a od té doby je to můj nejoblíbenější herec
    • heatcliff

.....smrt, šokovala

Jé, pokud jsi právě zjistila, že je už po smrti, tak to je mi líto....Já když si to uvědomil, no a po nějaké době mne to začlo dosti trápit....Heath, no jo no, co s tím naděláme...bohužel nic...i když si tolik všichni přejeme, se jednou probudit, a třeba slyšet v televizi nebo rádiu, že chystá nový film, žení se, navštíví nějaký festival...to je jedno, prostě kdybychom věděli, že žije, a že se těší ze života....jenže osud tomu chtěl jinak, i když špatně...tohle můžeme řešit stále a věčně nad tím plakat, jenže nic to nezmění....ale i tak nám asi průchodu emocí a citů ze smutku, z těla a hlavy ven, nic nezabrání.... *9*
    • aliss67

a to už je asi rok po jeho smrti ... *9* *9*
    • aliss67

no,predtav si že je... *9* *9* *9*
  • Tričko

V pánském oddělení v polském Croppu mají další tričko s Jokerem (nevím jestli není to stejné i v českém Croppu), je na něm celý Joker a nápis v angličtině "Opravdu vypadám jako někdo kdo má plán?". Vypadalo moc hezky.
  • emo-anne

Bravo

Tak jsem si koupila Bravo,ale číst jdu až teď ;);)
    • kackac

Re: Bravo

Bravo jsem si taky koupila a už je mám přečtený. o Heathovi tam píšou mos hezky, ale ta fotka jak ho odvážejí mě rozbrečela. *9* Pokaždé když to Bravo otevřu a vidím tu fotky jak Heatha odvážejí mám štrašně divný pocit chce se mi brečet a je mi smutno. Proč zrovna on musel umřít ?!?!?!?! *9* *9* *8* *8*
  • blabla

Téééda toho ani neznám
  • heatcliff

Heathy...

Heath je v Pojídači nádherný a skvělý, jako všude *4* !
    • pajulka000

Re: Heathy...

jj to je *14* akorát mě štvalo jak byl nadabovanej!! *16* vůbec se ten hlas k němu nehodil!! *9* no mě tak celkově štve když ho někdo dabuje!! *1* lepší je si ten film pustit v Aj... *14* no a Heath je prostě ůžasnej!!! *14* *14*
      • emo-anne

Re: Re: Heathy...

nejvetsi sok pro me byl slyset ho originalne v pribehu rytire...ten je nadabovany celkem slusne ;) je to tkovy klucici hlas a jakmile sem slysela ten jeho muzsky hluboky tk to byl sok ;) ae heath ma nejnadhernejsi hlas pste :)
        • heatcliff

Re: Re: Re: Heathy...

Jojo, taky jsem si mnohokrát říkal, že měl Heath hluboký a silný hlas, s tím blond kukučem na to určitě nevypadal, ale ten hlas měl fakt nádherný, byl tak charismatický...A ještě při rozhovorech je tak mile nervózní, když tím svým hlubokým hlasem něco zamyšleného říká, je to tak působící, byl bych mu schopen odsouhlasit cokoli, prostě byl jedinečně impozantní osobnost...
    • emo-anne

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
      • heatcliff

Re: Re: Heathy...

No pravda, film, je to slabý, ale ta zvláštní ponurá atmosféra a božský Heath to trochu zachraňují... *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Heathy...

to jo :) hlavně si spíš myslím , že tu roli přijal kvůli kamarádům a režisérovi z přiběhu rytíře ;);)
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathy...

No je to možné, prostě do toho s tou partou šel...
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...

Dopsání příspěvku: Už jen kvůli Heathovi jsem si to schopen pustit znovu...nebo jiný film, musím si zas něco pustit...dva týdny bala pauza *1* , a tak zas něco dám... *4*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...

Ale stejně, vždy když je v TV nějaký film s Heathem, tak mě to naladí...asi si toho Pojídače, i když jak už bylo zmíněno mnohokrát film je to slabší, ale už kvůli Heathovi
    • emo-anne

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
  • blazniva.bruneta

Škoda ho...:-(
    • Re: blazniva.bruneta

Je ho opravdu skoda byl krasnej a strasne dobrej herec:(je ho opravdu skoda ale uprimne je to debil proc to delal??!!!njn je ho skoda ale opravdickej krasavec:( *9* *9* *9* *9*
  • Pojídač hůříchů

Tak jestlipak jste koukali na Pojídače hříchů? Já tedy jo, nemohu si přece nechat ujít Heatha v TV. Sice jsem to viděla už několikrát a žádný trhák to není, ale jen jsem tak koukala a kochala se Heathem. Vždycky, když ho vidím, mám v sobě takový blažený pocit, jako když vidím někoho, kdo je mi osobně strašně blízký. Prostě ho miluju. A vždycky to tak zůstane.
    • eve-lyn

Re: Pojídač hůříchů

Já ho bohužel neviděla.Teda včera.Měla jsemm za to,že jde až dnes večer.. blbý datum.. *8*
      • kackac

Re: Re: Pojídač hůříchů

Už to fakt dávali ? ? ? Já jsem si taky myslela, že je to až dneska ! ! ! *8*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

Jojo, bylo to včera...
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

jo no já si to tky myslela naštěstí mě kámoška opravila ;);)
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

JÁ taky.. docela mě to mrzí,ale co..čas nevrátíme.
  • heatcliff

Imaginárium

Díval jsem se na web Palace Cinemas, zda už si tam třeba nejde zarezervovat vstupenky na Imaginárium, ale ještě né, vím je brzy, ale prostě chci tam jít ned v den premiéry! A pak aspon ještě jednou!
    Ale už tam o Imagináriu píší,- blíží se to, blíží! Zároveň se blíží strašně smutné období,- bude to smutné, co víc říct...
    • gallacher

Re: Imaginárium

taky sem se divala,bohuzel to nejde.....ale jsem z toho jelen protoze na netu pisou ze to bude mit premieru 21.1. a dneska v novinach Metro byl o tom velkej clanek a tam je napsany ze 22.1. tak fakt nevim,kazdopadne je to jedno,protoze na to stejne budu hned jak to bude mit premieru...a kdyby to bylo presne na den jeho umrti tak to asi v tom kine nepreziju,uz tak se bojim ze tam budu bulet jak mimino.. *9*
      • stankova.lidka

Re: Re: Imaginárium

neboj nebudeš sama, vidět ho ve filmu a říct si že už žádný jiný nebude....je hodně těžké při tom zadržet pláč, sama to obrečím jistě večer 22.1. v kině u Imaginária a určitě i večer až půjdu spát *9* *9*
  • heatcliff

Temný rytíř

Temný rytíř- Markíza, 29.1. od 20.00.
    • heatcliff

Re: Temný rytíř

I když já se asi dívat nebudu, protože bych to ani nevydržel. Poslouchat hrůzu slovenského dabingu, to opravdu né, zvláště u Jokera...
      • Re: Re: Temný rytíř

To je škoda, já Markízu nemám. Také už by ho mohli dát na nějakém našem dostupném kanálu.
  • budete brečet

pěkné stránky mrkněte na ně, já jsem se na ně před chvilkou koukla a zas jsem bulela.www.youtube.com/user/Cliffy4 479

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit