Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Básen

Mno tyyjo jsi faakt dobraa ta básnička se ti faakt povedla.Je to od tebe hezky.
    kdyby tady byl heath co by asi říkal?
    • heatcliff

Zkrocená hora

Koupil jsem si Zkrocenou horu-jsou tam i bonusy,tak se těším!Original,nádhera! *15* *15* *15*
      • Re: Zkrocená hora

taky už mám doma Zkrocenou horu, naštěstí, byla poslední v Tescu..už sem na ní koukala a oči z něj nespustila.. úúžasnej film *14* *14* Heathyyyyy *IN LOVE* love you
      • Re: Zkrocená hora

a kde jsi ji koupil ??tatka jed do tesca a tam už nebyla :( *5*
  • Zkrocená hora

Zkrocená hora za 49 Kč vyjde v pátek 13.6., ale tu už asi všichni doma máme. Já například dvakrát.
    • heatcliff

Re: Zkrocená hora

Také jí mám dvakrát *1* Mám normální DVD, a pak Oscarovou edici *4*
      • emo-anne

Re: Re: Zkrocená hora

Já ji mám jednou originální a ůplně mi to stačí...film je stejnak ten samý takže mi na obalu dvd nesejde...taky nemám peněz na rozhazování... :)
  • piper002

smutný jeden rok:(

pročetla jsem si tady nové příspěvky, a ted se i já vyjádřím...Tohle už jsem tady asi nekdy psala, ale začnu znovu.Heatha jsem nikdy moc neznala..jen jeho jmeno a tak,vedela jsem ze je, ale moc jsem ho nebrala, to proto, že jsem prostě nikdy neviděla žádnej jeho film, nemela jsem moznost ho více poznat.Když mi právě před rokem řekla kamarádka, že Heath Ledger zemřel, nedotklo se mně to..ne víc, než že prostě zemřel tak mladý herec.Pak jsem jen četla v časopise ten příběh z osudného dne.Když jsem se dozvěděla(a ano, bylo to až někdy v prosinci), že bude v TV film Příběh rytíře, ve kterém hraje Heath, řekla jsem si, že to musím vidět..a prostě mě nadchl..ovšem když jsem uviděla film Zkrocená hora, bylo to šílený..porovnala jsem dva filmy, a poznala, jak byl Heath výjmečný, jak se dokázal naprosto sžít s rolí..v každém filmu byl jiný..jako někdo říkal např. o Temném rytíři:Na plátně to nebyl Heath..byl tam jen Joker..a myslím, že tohle platí o většině jeho filmů...není to o tom, jak byl krásný(a že byl), ale o tom, jak byl talentovaný a vyjímečný..přesně před rokem utrpěl svět obrovskou ztrátu když zemřel náš milovaný Heath Ledger...RIP...we all love you...and we forever will!
  • kalendář

Na Arara.cz jsem si koupila kalendář s Heathem je super
    • stankova.lidka

Re: kalendář

A který? Jsou dva. *14*
      • Re: Re: kalendář

Klikni si na to Arara.cz tam je zobrazený
  • heatcliff

....

Je opravdu zvláštní, že o Heathově smrti nic nevíte, ale tak možné to je...Jinak pro ty,kteří nevědí, Heath zemřel na následky náhodného předávkování šesti druhů léků, dost děsivé, když pomyslíme, na to že jeho tělo obdrželo takové dávky...ale stalo se...bohužel jeho srdíčko to neustálo, a zkolabovalo, čímž později došlo k zástavě srdce, ... *9* *9* *9* ... *9*
    • aliss67

Re: ....

*9* *9* *9* *9* *9*
    • zdenule119

Re: ....

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* je to hrozný...ale zase na druhou stranu...mysleme na něj už jen w tom dobrém... *14*
  • Casanova-ted' zrovna dávají na Prima family Casanovu *3*
  • dada.

Tapety

Ahoj,zase se ozvu jako provokatérka,ale pro ty,co vkládají tapety-nešlo by tapety co patří k filmům vkládat právě k těm filmům?Že by civilní tapety byly na přední stránce a zbytek kam patří.Zajímalo by mě jestli si vůbec prohlížíte filmografii.Já jsem schválně všude možně vyhledávala tapety k filmům a vkládala je tam(pokud jsem nějaké vůbec našla),protože na mnoha z nich to zelo prázdnotou.To stejný platí o fotkách.Nevypadalo by to líp?Vážně se nechci nikoho dotknout a velice chválím váš zájem a aktivitu.K tomu srazu:je to dobrý nápad,ale obávám se,že na navrhované datum(které je nádherné) je málo času.A sama bych se přikláněla k tomu,aby se setkání konalo po krajích.
  • aliss67

Candy

Tu leží najväčšie tajomstvo,ktoré svet pozná.
    Tu rastú korene stromov a kvitnú kvety
    a v korunách je nebo a nebo je život.
    Život rastie vyššie,než kam zrak dohliadne alebo ruka dosiahne.
    Život drží hviezdy vysoko nad hlavou.
    A já mam tvoje srdce hlboko v srdci mojom.
    \ Candy\ *4*
  • heatcliff

...

*9*
  • Imaginarium...

Dneska sem byl konečně na Imgaináriu... sem unešenej... vážně nádhera... :) Heath hrál jako vždycky úžasně... :) Vážne škoda, že nikdy už nic nenatočí... :( V jednom okamžiku mi bylo trošku do breku, když sem na to tak koukal... jinak sem to zvládnul kupodivu hodně dobře... :) Stejnak ale nejkrásnější okamžik, když Heath vyletí z toho zrcadla a: ,,voala''... *15* :) U filmu sem se i docela zasmál... :) Jen mě jako docela vytáčeli nějaký lidi... nebyl snad skoro jedinej člověk, co by se tam bavil o Heathoj a nezkomolil jeho jméno... :( jedna holka ho tam nazívala třeba Hedr Ledgr... nebo třeba ty blbosti co tam o něm vykládali... :( No tak ale překousl sem to a snažil se jich nevšímat... ještě mě pak vytočili u konce, když sem čekal na tu fotku Heatha a někteří se už zvedali a zacláněli... :(
    Po cestě domů sem si ještě koupil ten Týdeník Televize a ve vlaku si pěkně počet... :) Prostě dneska vydařenej den a pěkný rozloučení s Heathem... *9* :) Nemůžu se dočkat, až vyjde Imaginarium na DVD... jinak za chvilinku si ho pujdu stáhnout. Prostě si to musim pustit znovu... :) Všem, kdo Imaginarium ještě neviděli ho vřele doporučuju... je to bomba... *3* :)
    • petrahladilova

Re: Imaginarium...

Já se mooooooc těěěšíííím nemůžu se dočkat..!!!!!!!!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit