-
-
Jsem z toho dost v šoku *9* byl to fak skvělej herec .... REST IN PEACE! -
Narozky
Co budete dělat na jeho narozky?Já jsem se domluvila s kamoskou a budeme u nas spat a udelame si den Vzpominka na Heatha..už se těším... *4* -
-
Re: Narozky
*3* jo tak to se mas......zadna moje kamoska nezboznuje Heatha jako ja, takze budu tady na osobnostech a koukat na jeho filmy...s nima si bohatě vystačím *5* -
-
Re: Re: Narozky
Tak to moje kámošky ho taky nezbožnujou...tak asi na jeho narozky taky budu koukat na filmy ve kterých hral... -
-
Re: Re: Re: Narozky
jojo....ja mam schovany v supliku tri druhy popcornu do mikrovlnky...takze *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Narozky
jo tak to ja mam doma jeden balicek.....snad to vydrzim a nesnim ho *4* -
Re: Re: Re: Re: Narozky
*15* To ja ne...to ja si pro popcorn pujdu den pred tema narozkama koupit....plus k tomu papirový kapesniky...Kdyby namne prisli slzy... *9* ae jak tak pocitam tak prijdou
-
-
-
Re: Re: Narozky
mno ona ho taky moc nezboznujea uz vubec ne jako ja,ale dela to kvuli me....protoze vi jak me to sebralo...ale ma ho rada ale ze by ho nejak moooc milovala..to ne *9*
-
-
-
Re:Heath
jj jako by ty svoje partnerky doopravdy miloval je to krásnej pohled.neni to jako v tech beznych filmech -
-
Re: Re:Heath
nejhorší na tom je,že ve Zkrocený hoře je jeho filmová manželka jeho skutečná životní přítelkyně,tudíš ji asi skutečně miloval...je mi taky moc smutno. *9*
-
-
Heath Ledger a drogy?
Cože? Reakce na můj příspěvěk o drogách, mě velice zaujala. Myslela jsem si, že jen kouřil cigarety a ne, že měl zkušenosti s drogami!!!! To snad ne! Nevíte někdo nějaké další informace o drogách a Heath Ledger? Že kouřil mi opravdu vadí, ale překousla jsem to, každý děláme chyby a jsme jen lidi, ale drogy? Tak to už je moc...jestli je to pravda, tak mě to na něj dost mrzí. *9* A tato informace je z bulváru nebo z jeho pusy??? Dost by mě to zajímalo. Díky za názory. -
-
Re: Heath Ledger a drogy?
Mno kouřil to je pravda stema drogama...mno nekde pisou ze jo a nekde ze ne...ae ve vetcine pisou ze ne takze to je cajk ne?? Jinak Heath je nejvíc *14* *14* -
Re: Heath Ledger a drogy?
ale hovnaaaajs zadny drogy.. -
-
Re: Re: Heath Ledger a drogy?
Nevím ale taky by mě to docela zaímalo
-
-
-
Best!
Heath, byl a je hednička!
Proč sakra musí umírat, takoví talenti? *9* -
..
Dneska jsem prisla domu ze skoly a zjistila jsem ze mi prisel casopis Cinema z roku 2006 kde je Heathy na titulni strane a je tam o nem a o Casanovovi a Zkrocene hore dooost veci.... *14* -
-
Re: ..
ty se mas!!!! snad mi ho taky poslou napsala jsem jim jeste jednou -
-
Re: Re: ..
mno ja taky doufam..
-
-
-
Byl krasnej..skvelej herec...Je ho fakt velka skoda..takovej talent..njn..vsechno jednou konci..
*9* -
-
Re: *****
jasne ze vsecko jednou konci ale byl tak mladej jenom 28 lidi by se meli dozivat minimalne 50 let a me strasne mrzi ze heat zemrel byl tak klásnej ten jeho usmeva oci a vlasy proste on a NIKDY NA NEJ NEZAPOMENU.... *14* *14* mám te ráda heate *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: *****
1. film ve kterym hral sem videla a~ tento rok tsn pYed prázdninama(príbh rytíre)hrozn se mi líbyl jeho sladkej osmev .ten vecer
se mi zdálo ze sem velká a ze sem s nim nekde na kafy.druhej den se sev sla kuknout na ineternet a kdyz sem videla skratku zem. vlitli mi slzi do oci nemohla sem tomu uverit.on byl mega talentovanej a neni fer ze umrel tak brzy tak sam.ted i o nem pisu vlastni knizku jen tek s plno fotkama a celim jeho zivote i sdilama napsanyma na papir
AC TEN NNNNNNNADHENEJ USMEV *14*
ODPOÍVEJ V POKOJI *4*
-
-
...
Hele, jestli je tu někdo, kdo má TV zone club, tak nechtěl by nám nešťastlivcům nahrát ten dokument o Heathoj??... mohl by to pak uploadnout někam na net... Třeba uloz.to nebo hellshare to je jedno... a my ostatni by sme si to pak mohli stáhnout žejo... prosíííííííííííím...
j en připomínám, že to de 8. ledna v 21:00, 9. ledna v 20:10, 14. ledna v 21:55... prosím nahrajte to někdo... byl bych vděčnej... -
-
Re: ...
ej jooo ja taky moc...prosiim:(
-
-
Poslední
Tak včera vyšel na DVD Heathův poslední film a tady žádné reakce? To je divné. Už jsem viděla bonusy, je to moc dojemné, jak o Heathovi všichni moc hezky mluvili. Už se moc těším na film. -
-
Re: Poslední
Tyjo ! ..já Imaginárum pořád nemám!Ale musim si ho dojít koupit,až přestane lejt. -
-
Re: Re: Poslední
Já myslel, že včera vyšla i ta originální verze v Bontonlandu, ale ta vychází až 20.srpna, takže já si počkám až na tu oficialitu *4* Prostě chci mít radši to DVD z prodejny, kde nebude nápis Blesk *1*
Sice je to pokušení, to nevidět, i ty bonusy, ale já si počkám *1*
-
-
-
Heath
mám jenom takovou potřebu napsat, že jsem na něj nezapomněla... -
-
Re: Heath
...to je dobře...
-